Přejít na obsah

Fosfor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Fosfor

  1. Pomooc. Špatně mi startuje auto. Když startuji, tak se motor zhoupne, jako by byla vybitá baterie .Vyměnil jsem baterii a je to pořád stejné. Dobíjení funguje.

    Nevíte někdo, v čem to může být? Že by startér?

    Dík

  2. Zdravím,

    na Octavii II (MR2004, 1,9TDI/77kW) mám nastaveny prodloužené variabilní servisní intervaly (QG1, WIV, 30.000 km nebo 2 roky).

    Během servisní prohlídky bylo vynulováno nastavení/počítadlo servisních intervalů a od té doby je na multifunkčním displeji zobrazován údaj "Servisní prohlídka za --- km nebo --- dní". Servis tvrdí, že je to v pořádku.

    Ale já tam chci své km i dny, které to odpočítávalo. Naskočí tento údaj později, např. po ujetí více km nebo po uplynutí více dnů? A nebo servis udělal něco špatně?

    Mě se nic takového o počtu KM do prohlídky nezobrazuje. To se dá nějak nastavit?

  3. Chci se zeptat na přesný postup (nebo popř. fotky) při podmáznutí silikonovým lepidlem gumu u zadních trojúhelníkových okének. Při rychlosti nad 120 km se z pravé zadní části ozývá zvuk jako by bylo pootevřené okno. Díval jsem se na to, ale z venku je té gumy okolo skla strašně málo (v ohybu směrem dozadu) a zevnitř je strašně moc přilnutá na sklo. Mám strach ať nepoškrábu okno a nevím čím bych měl tu gumu podebrat, aby se tam to lepidlo dostalo. Něco málo už tu bylo popsáno, ale ne úplně detailně. Chystám se na delší cestu tak bych to chtěl co nejdříve udělat. Díky za rady.

    Měl jsem stejný problém, ale na levé straně. Podařilo se mi to těsnění na okně zevnitř trochu odchlípnout a narval jsem tam pomocí vytlačovací pistole bezbarvý silikon. Teď je všechno v pohodě.

  4. Zdrawím lidi...potřebuju pomoc,co se týče obložení interiéru..hledám kompletní hliníkovou(nebo napodobeninu) sadu pro středový výdech,boční dva výdechy + kliky dveří..nehledám žádnou fólii,ale kompletní obložení imitace hliníku,či nerezu na tyto části..pokud budete vědět,hoďte mi prosím tip,či link na danou firmu dělající něco podobného..protože ať jsem zkusil jakýkoli sprej,je vidět,že to není hliník,když jsem koupil drahou hliníkovou fólii za 900,nedala se jednak lepit a jednak mi bez bublin a odlepování vydržela si 3 dny..čili budu vděčný za každou pomoc...děkuju předem..PS: neházejte mi link na Milotec.net,tam nemají kompletní sadu,jakou hledám... ;)

    Zkus tohle. Možná ti to pomůže

    http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx

  5. Dnes mi nějaká sv..ě promáčkla zadní nárazník. Je to v délce cca 10 cm a hloubka asi 1 cm. Dá se to nějak opravit v domácích podmínkách a nebo budu muset navštívit servis. Nechci takovou prkotinou otravovat pojišťovnu.

  6. Přátelé, mám podvolantovou jednotku 1k0 953 549 F. Jaké mě čekají problémy při montáži tempomatu? Přečetl jsem celé forum, ale ani za mák nejsem z toho chytrý. Je mi to někdo schopen namontovat na ostravsku a za kolik? Za všechny odpovědi děkuji.

    Tak právě včera jsem si nechal tempomat namontovat. Funguje bezvadně. Chci tuto cestou poděkovat Honzovi72 za technickou pomoc.

  7. Fosfor - ja mám N73 ož od októbra, len traba čítať. Proste to má Symbian a nechodí to. Čakám na novú RJ MR2008, tak keď mi ju vymenia, tak to odskúšam a napíšem, ako som dopadol. Ako som už na viac miest písal, výrobca u tejto novej RJ (ona je to tá istá, len s novým SW) už deklaruje aj podporu niektorých Symbian telefónov, N73 tam ale nie je. Sú tam len nejaké E-čka.

    doufám že nebude problém nahrát ten nový SW

  8. Přátelé, mám podvolantovou jednotku 1k0 953 549 F. Jaké mě čekají problémy při montáži tempomatu? Přečetl jsem celé forum, ale ani za mák nejsem z toho chytrý. Je mi to někdo schopen namontovat na ostravsku a za kolik? Za všechny odpovědi děkuji.

  9. Tak jsem si prave dodelal org. HF Bluetooth do sve Octavie II a sparovano s MDA HTC Tytn ( Windows Media 6 ) od O2 a vsechno funguje naprosto skvele ... ( nacita tel.seznam , neprijate , prijate .... proste bomba ) :p

    Tak jsem taky připojil HF Bluothooth. V maxidotu se telefon zobrazí, ale telefonní seznam to nenačte. Mám N 73. A když chci s telefonu poslat kontakty do HF, tak to vyhazuje chybu.

    A nepoužívá ten tlf jako systém symbian?

    ano, má symbian. Je to nějaký problém?

  10. Tak jsem si prave dodelal org. HF Bluetooth do sve Octavie II a sparovano s MDA HTC Tytn ( Windows Media 6 ) od O2 a vsechno funguje naprosto skvele ... ( nacita tel.seznam , neprijate , prijate .... proste bomba ) :p

    Tak jsem taky připojil HF Bluothooth. V maxidotu se telefon zobrazí, ale telefonní seznam to nenačte. Mám N 73. A když chci s telefonu poslat kontakty do HF, tak to vyhazuje chybu.

  11. Mám OII 12/2004 a jak jsem zjistil, tak patřím mezi ty " šťastné" kteří mají zadní sedáky pevné. Poraďte dá se s tím něco dělat? Nepotřebuji je sklápět, ale stačí když půjdou vyndat zase nandat.

×
×
  • Vytvořit nový...