Přejít na obsah

avus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    146
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 946 zobrazení profilu

Oznámení avus

  1. Ahoj ,můžu se zeptat jestli jsi to vyřešil ? Já řeším to že mi jdou buď jen parkovací senzory nebo jen kamera. Kameru mám z ALiexpresu. Jakmile zařadím zpátečku , tak kamera vyřadí parkovací senzory.
  2. Ahoj , umíte někdo tuhle kombinaci rozjet ? Měl bych zájem ev. i o ten displej , bude li dobrá cena. Díky. V.
  3. Ideálně včetně polystyrenové vložky na nářadí. Nabídněte prosím .
  4. Logicky mne napadá výměnou za dvbt2 tuner , je-li v nabídce Škoda Auto .
  5. To ani netvrdím :). Jen v tomto vlákně je o pár příspěvků výše že díly před FL a FL (kde je pouze tato výbava 2 nabíjecích USB možná) se liší o pár mm a jediné co zůstává jsou ofuky. A vzhledem k tomu, že jsem si již téměř vše nakoupil ,zjistil jsem že krytky 5E0 863 230 9B9 - pravá záslepka ( místo výhřevu sedaček ) 5E0 863 229 9B9 - levá záslepka ( místo výhřevu sedaček ) do 5E0 863 289 9B9 nějak nepasují , tak jsem se zeptal.
  6. JJ, děkuji. VLC mám a znám. Nemůžu ale nalézt cestu kam se soubory z kurzů ze Seduo do telefonu stahují. Zkusím přes VLC skenovat paměť telefonu, mě ještě teď napadlo.
  7. Ahoj, jsi si jistý krytkou 5E0863289 9B9 ? Nemá to být už ta novější verze 5E0863289A 9B9? Jinak samozřejmě díky za seznam :)
  8. Dík za reakci. Ty kurzy jsou v aplikaci Seduo a nebo na webu Seduo. Nenašel jsem cestu jak se dostat ke staženému obsahu. Je to asi někde vnořené hluboko v adresářích telefonu a nenašel jsem je zatím.
  9. Máte prosím někdo zkušenost se zprovozněním BT streamu přes tlačítko Media a pak BT , když máte spojený telefon přes USB kabel a BT oboje pro Android Auto ? Mám Amundsen MIB2 a toto nemůžu rozjet. Android Auto šlape , stejně tak aplikace v něm, ale pokud k němu chci ještě poslouchat něco jiného ( v mém případě stažené kurzy v audio formátu) tak mi při pokusu Media spojit přes BT píše Amundsen že další připojení již není možné kvůli propojenému Android Auto. Telefon mám Galaxy S10.
  10. Ahoj kluci, měním ve své OIII Canton zesilovač z MIB I na MIB II a hodilo by se mi k porovnání dlouhé kódování 5F jednotky infotainment z vašeho auta. Mohli byste mi ho pokud máte OIII od 2016 a novější se Soundsystemem Canton prosím poskytnout ? Děkuji a hezký den.
  11. Mirrorlink je z mého úhlu pohledu v současné době nezajímavý . Používám uz několik let Android Auto a to je podle mne uživatelsky přívětivější rozhraní. Chybí mi tam akorát Audioteka. Umí už Škoda Scala i Android Auto bezdrátově?
  12. Asi jenom představila . Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
  13. U tvého auta nejde. Měl by to umět až MIB 3 . Čili nový Golf 8 a nová Octavia . Co vím . Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
  14. A jak to dopadlo ? Zmizel zápach z výfukových plynů po výměně kabinového filtru ? Případně jak si to jinak vyřešil ?
×
×
  • Vytvořit nový...