Přejít na obsah

ThomasTDi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ThomasTDi

  1. ThomasTDi

    IMG 0129

    Dobrý nápad s těma mlhama .-)
  2. Napasujes, je tu i manual jak a kde presne naraznik vyriznout ale je to opravdu pakarna a muzes ho pri uprave poskodit :-( nedoporucuji, kdyz uz tak cely FL vcetne lamp.....
  3. tak zadek mam hotovy, viz profilove foto, vypada to bombove, nyní mám rozdělaný přední, dnes jsem to rozebral a zítra jdu pasovat RS, tak kdyby jste měli někdo jakékoliv dotazi, tak se ptejte :-) Dnes jsem uz zapojoval světla:-) Zítra dohodím fota nebo můžu spíchnout i manuál, opravdu na tom nic není, nechápu, jak to může dávat do servisu a platit jim ty nehorázný prachy :-( Pokud by chtel někdo výěnu provést, je to možné u mě v Trutnově :-)
  4. je to super, taky jdu do toho, jen mám dotaz, davali jste plasty do lakovny, nebo jste si lak dělali doma sami? Vím, že existuje takový "naleptávač" plastů (místo plniče) a pak barva drží perfektně, i sprejovka s lakem, tak nevím zda si to nefouknout doma sám? Co myslíte?
  5. mám dotaz, chci měnit a začít zadním, teď jsem sehnal za dobrou cenu a dokonce v me barvě, ale je to z liftbacku a ja mam kombi, bude mi to pasovat, nebo je odlisny na kombi a sedan??? Děkuji za info!!!
  6. Co se vám honí hlavou?

  7. has not set their status

  8. Takže dnes jsem dal nový filter s novýma O-koružkama, a přesně podle "Esaře" jsem požil injekční stříkačku, filtr nalil až po okraj naftou a start hned na podruhé naskočil:) Díky všem za rady a typy:-)
  9. PD nemám, mám klasiku 1.9TDi 66kw r.v.2001 , poprvé jsem startoval s prázdným filtrem,pak jsem ho zalil, no uvidím zítra po výměně O- kroužků. Ještě by mě zajímal ten postup odvzdušnění, máte někdo prosím? Díky všem za typy a rady:-)
  10. Zdravím, mám problém, po odkalení nejde auto nastartovat, koukal jsem i na gumičky a vše vypadá OK, průhledná hadička co vede s filtru k mororu je vydět vzduch, ale natáhnout naftu nejde, vybil jsem uplně baterku, trvá to tak dlouho normálně? Nebo mám někde prroblem? Dnes opět nabiju a zítra to zkusím znovu. Včem může být ještě problém?
  11. Díky, to je on:-) Jen mám ještě dotaz, ten rozměr na O1 je 36,5-39cm? Jaký rozměr ti nepasoval jak píšeš? Díky za info
  12. Ahoj, někdy cca před půl rokem jsem tu četl diskuzi, kterou nyní nemohu najít, jde o to že chci koupit kožený potah na volant na O1 a v té diskuzi jste si chválili nějakou firmu ze slovenska, jak se jmenuje?Nebo odkaz na www máte někdo? Nebo máte zkušenosti s nějým jiným dodavatelem či nějaký e-shop na netu? Nechci koupit nějaký šmejd ebo zase nějaký předražený, tudíž vyrovnaná cena vůdči kvalitě Předem díky za vaše tipy:-)
  13. ThomasTDi

    kopani spojky

    Ahoj, mam stejny problem, zkoušel jsem to i u služební octyll (naj.50tis) a dělá to uplně to samé, tak to neřeším, prý je to normální....
  14. mám TDI 66kw(AHL) r.v.01, najeto cca 230tkm, používám 10W40, od výměny po výměnu nedolívám ani kapku, dle měrky se hladina během roku ani nehne Jezdím spíše krátší trasy, do 10-20km, ale motor moc nevytáčím a studený max. do 1800ot. a vše OK, ale pro jistotu "ťuk-ťuk"
  15. ThomasTDi

    Vibrace

    Ahoj Capo, měl jsem problém při zatížníení motoru (tzv. při šešlápnutí plynu) při rychlostí cca 40-120km/h, rychlostní stupně 3,4,5. Nejdříve jsem měnil kotouče a desky(stejně byli před výměnou) a to nezabralo tak jsem nejdříve měnil pravý vnitřní kloub=delší polosa=větší vibrace, po této výměně 70% zlepšení, druhý den výměna i na druhé polose a bylo úplně po vybraci. Píšeš že vibruje u tebe i při rozjezdu, tento problém nebyl u mě, tak nevím jestli budeš mít problé s polosou nebo setrvák? Může to být i samotná polosa, pokud bylo auto lehce bourané... Tak přeji rychlé odstranění závady:) Pokud budeš potřebovat ještě nějaké info, tak písni, měj se....
  16. Díky za nabídky, ale repro už mám od Sony.....
  17. Takže kabeláž není připravena? To jsem myslel že výbava "Ambi" měla zadní repro v základu, pohybuji že by ty dráty někdo vytahal z auta.... Díky.....
  18. ahoj, koupil jsem si nové repro do zadu, mám O1 sedan (Ambitaine), problém mám v tom že když jsem koupil auto zadní repro tam nebylo, myslel jsem že kabeláž bude někde za čalouněním, ale kabeláž tam žádnou nevidím, myslel jsem že u výbavy Ambi je zadní repro v základu. Otázka je, zda mají všechny octavie bez zadních repro někde kabely natažené (připravené)? Kde, jsou někde zastrčené? Budu muset tahat nové kabely? Jak mám zapojit ted zadní repro? Děkuji za všechny rady:)
  19. a o jakou upravu v SW se tedy jedná???
  20. Nevím jakou mapu myslíš, ale co jsem četl výše tak oprava SW všem pomohla, kdyby to byly trysky nebyl by ten problém i za studena? Určitě bych chtěl nejdříve zkusit sowt..., než nějaké trysky... Když mi to neudělá servis (podle Paula TDI), nevíte někdo o někom na Trutnovsku???
×
×
  • Vytvořit nový...