Přejít na obsah

Gappa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Gappa

  1. Zdravím vás, nevíte někdo heslo pro bezpečnostní přístup pro kódování Offroad (Karoq po fl 2023).
  2. Ahoj,potřeboval bych rozchodit Amundsena MIB I u Octavia 3 (2013),měl jsem Bolero,ochrana komponentů odstraněna,navigace hlásí -tato funkce není podporovaná.
  3. Děkuju za reakci,a víš,kdo to dělá?Diagnostiku mám,nemám postup.
  4. Ve škoda servisu tvrdí,že nejde vyměnit Bolero za Amundsena,resp. jde,ale nepůjde navigace.Co vy na to,dělal to tu někdo?
  5. Ahoj,potřeboval bych poradit,měl jsem Bolero ,teď Amundsen,v servisu aktivovali ochranu komponentů.Jenže jde jen zvuk z rádia a médií,nejde tel. a navigace(gps tam mám na zkoušku tu vnitřní)píše mi to hlášku: Navigace-tato funkce není podporovaná.Při hlasovém ovládání hláška:Funkci"hlasové ovládání"múžete uvolnit aktivačním klíčem.Obraťte se na svého prodejce.Děkuju za každou radu.Honza

  6. Ahoj,dnes mi aktivovali v Okimu navi. Amundsena místo Bolera,píše hlášku: Navigace- tato funkce není podporována.Nevědí co s tím profíci.Poradíte někdo?Dík.
  7. Zdravím,nevíte co znamená hláška BXE 1,9L- TDI-MT/AT P1592 -snímač plnícího tlaku-souvislost mezi plnícím tlakem a atmosférickým tlakem -Trvale P0238. -Snímaç plnícího tlaku -příliš vysoký signál -Přerušovaný Někdy při rozjezdu není plný výkon motoru,po otočení klíčku zapalování výkon jak má být. Co mám vyměnit?
  8. Stenly,měl jsem opačný problém,když jsem koupil Columbus,byly v nabídce 4 repro a ty nemám,kodováním upraveno na 2 repro.
  9. V servisu Škoda mi řekli pin zadarmo a taky mi před tím řekli,že pokud zjistí,že bylo kradené ,volání policii.
  10. Ahoj ,řešíte tu velikost map,že se nevejdou na normální DVD.V maps-tool je možnost komprese na single layer,zkoušel to někdo takhle?Dík
  11. Ahoj,už jsem z toho jelen,může tu někdo prosím napsat přesný postup,jak nahrát mapy na dvd.Moc děkuji. Můžete to prosím smazat? Konečně vyřešeno.
  12. Nehoukali,blikali,nabourali do manželčiny Fábie a vše zaplatili.
  13. Svítí to přeci na zem,je to vespod dveří,musíš si otočit fotku.
  14. Jsou ze Sitiga,není zapuštěný v zadních dveřích.Když jsem to dělal,tak na Oct. nebyly.Časem to napravím.
  15. Gappa

    Zásuvka 12V

    Ahoj,mám krátkou Oct.ll 2006 a potřebuju mít v kufru zásuvku.Poradíte někdo,jak nejjednodušeji ?
  16. Zdravim,potřeboval bych poradit,jak sundat ty ozdobné stříbrné lišty ze dveří.Jsou nacvaklé nebo přišroubované zevnitř?Děkuji.
  17. Díky za nabídku,jen jsem chtěl vědět o kolik mě natáhnou.To čidlo je v pohodě,ale napočátali si,že mi rozbyli to stahování okna 1400,- Kč za ten plech ve dveřích + vodící lišty okna.Za práci nakonec nechtěli nic,ale to jsem na ně musel nejdřív do tel. vyjet.Kdyby se k tomu chovali jako k vlastnímu,tak se to určitě nestalo.Čau.
  18. Ahoj,dnes jsem zajel do servisu AUTON na výměnu brzdové kapaliny a čidka vačky.Po třech hodinách mi zavolali,že mi nevyjede okno u řidiče a že je to rozbitý.Prý jestli to tak maj nechat a nebo jestli to chci opravit na mé náklady,hajzlové,v životě s tím nebyl problém.Potřeboval bych zjistit na Fábii (krátkou) cenu přední levé elektrické stahovačky a čidla vačky.Přeju Vám co nejméně cest do autorizovaných servisů.
  19. Gappa

    Dodělání ABS

    Chtěl jsem to kvůli manželce,ale když je to takle složitýa drahý,tak na to kašlu. Děkuju za vaše rady.
×
×
  • Vytvořit nový...