Přejít na obsah

vlca01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vlca01

  1. vlca01

    Twindoor

    opravdu to nejde přeprogramovat natrvalo aby se to otevíralo celé i se sklem ???????????? pri prechodu z octavie mi ta malinká dirka do kufru nestačí, potrebuju porad neco nakladat a vykladat
  2. ty stojís s autem 10minut a kontroluješ spotrebu na miste? proc s tím autem nejezdíš??? nebo vypni motor . nebo ses taxikař že si motorem pritápíš na miste:)))) já mam spotrebu pri studeným motoru cca 1,3 l/ hodinu a pri teplým 0,7l/ hod. muže to kolísat 0,8 -0,9 podle toho kolik mas zapnutých spotrebicu, svetel, klimu, vetráky a td. nekterí maji i 0,5l/hod, to už zaleži jak to mas serizene....
  3. no resit okamžite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakmile ti to nasaje ten olej do motoru pres to turbo tak ti to vyzene otacky motoru na 8000tis, turbo se ti rozleti nasaje to do ventilu vsechno to rozmlati a pretocijou se pisty a vyletí pist kapotou a urves ojnice a ohnes klikovku....v realu to bude vypadat jak start raketoplanu challenger:)))
  4. tak te možná zachráním, delalo mi to tež, rachocení jako když se ma celý auto rosypat, vypadalo to na homokloub ale nedalalo to pri plným rejdu ale je mirna prava zatacka treba sjezdy na dalnici, notak sem koupil homokloub a jdu nato a jak sem se toho dotkl tak mi ten starej zustal v ruce hned - takže sumasumarum vypadená poloosa z homokloubu!!!!!! čili staci zacvaknout zpet a je to. já sem pro jistotu menil tu segrovku na konci poloosy, aby to dobre drželo. tak napis jak to dopadlo. oprava vysla na 39kč 9kč segrovka a 30 paska na manžetu. hehe.
  5. me taky pri dobrždování kope pedal, a je to tim že jedno čidlo pri pomale rychlosti/10kmh/ hlásí 0km/h a proto zacne kopat ABS, a jezdi v tom ženska tak je to fakt o hubu. na vagu sem si to projiždel, takže čidlo očistit popripade vymenim, kde ho sehnat za dobrý peníz??? v brne??? dik.
  6. potreboval bych LP čidlo ABS, kde se to dá sehnat levne??? na netu nebo v brně nejlepe. dál která pojistkaje od ABS ?? potreobval bych ji vytahnout pač mi to pri dobrždování kope do pedalu a je to nebezpečný.dik.
  7. vlca01

    Lozisko vymena

    když sme u toho, dá nekdo typ kde koupit levně ložisko???? a kdo ho levne vymeni v brne???? kdysi sem ho mel za 500kč/kus. bylo to nejaký cesky a už nevim kde to ten mechanik sehnal....diky. jedna se o 2003 tdi 66kw. + aji homokloub mam v prcicich.
  8. mam napad, udelej si to sam, na tyčce rizenmi u kulovýho čepu jednu tyčku pootoč treba o 2x360 stupni, u druhýho kola to zkus taky, a mas geometrii stejnou.akorat budes mit nakrivo volant, tak ho budes muset narovnat.
  9. no když nemas tlak v trubkách tak ti klima ani nesepne, takže je zahada že ti z toho jde chladný vzduch. jinak auto z anglie to je teda síla, to musis být obrovský kaskader, kolik to jako stálo? si myslím když soudruzi menili palubovku a volanty a vlastne pul auta tak ta klima neni jednoduše zapojená , takže bych hledal v drátech nekde v palubce. a to si asi užiješ teda.
  10. potreboval bych kvuli detske autosedacce vypnout spolujezdcuv airbag, je nato nejaka finta? dik.
  11. no prave levé zrcatko nejede vubec, mam v elektrice predni okna . asi bude chyba teda v motorku zrcatka nejspis- nevite za kolik se to da sehnat?
  12. jede mi jen prave štelování zrcatka aji když to mám v poloze L nevite kde je chyba? je to rok 5/2003
  13. potreboval bych vedet jestli je zcela nezbytná ta hliniková hadice vedouci z vzduch filtru k výfuku pro nasavavání tepleho vzduchu????? já ji tam totiž nemám, jestli to ma nejaký vliv na spotrebu. a kolik asi stoji nová , že bych to dokoupil. dik.
  14. zatim se zjistilo že nejede pp cidlo abs, a možna se tim spravi aji to cukani motoru ,
  15. svítí kontrolka ABS a pri dojezdech na volnobeh cuká motor, který se po zastaveni uklidni a jede normalne, neví nekdo jestli jsou tyto dve závady spojené a jak to vyresit, dekuju.
  16. a co tak zapnout vetrak do polohy 1-4 ?????? , mam pocit že když ho mas na 0 tak se klima nesepne. jinak se nato vybodni a kup to na vrakecu, stojí to celé 1000kč, kupoval sem to v praze.
  17. mel sem dve fabie, najeto 115 a 145 tis, obe klepaly od pravýho predniho kola pri akceleraci, nejvic to bylo poznat na trojku pri plným zátahu, jedna to delala pri jizde rozve jedna pri mirné pravé zatacce, slo o klepnutí pri každe otacce kola, neco jako naražený rafek nebo boula na pneumatice, což sem vyloucil vymenou kola za jiný. když sem pod to lehl a zacloumal s poloosou tak byla dost volná v homokinetáku. takže z toho vyplývá že fabie maji poddimenzovaný vnejsi klouby který nic nevydrži . že by to bylo povolenýma matkama na poloose se mi nezdá , pác ty sou utažený jak svina . tot vse.
  18. pokud mas 81kw tak turbo, je o tom psano tu vsude x-krát
  19. vlca01

    pada nafta

    no do cerpadla bych se hned tak nepouštel, co treba dat nový naftový filtr?
  20. vlca01

    propadlá spojka

    me se to stalo asi 3x za pul roku, jedu jedu a najednou spojka dole, tak sem to pekne rukou vrátil do puvodni polohy a jel sem v poklidu dál a fugovalo to zase ok. no kdo mi tohle vysvetlí tak mu koupim bonbon asi...
  21. vlca01

    Střešní okno

    tak to nechápu jak to mechanici udelali dyt pod tím šibrem mas ty ližiny , to by ti mechanici MUSELI NECO NAVAŘIt , no hruza, a co odtokový kanalky na vodu a jinej tapecirung???
  22. no pri výmene volantu mužes pokazit slušne řeceno ten navinutej kábl na airbag a je to v cudu, nový to stojí 1500kč, dál ti v tom bude šustit a rachotit a pujdou spatne prepinat blinkry. takže to chce opravdu chirurgicky to prehodit bez jedinýho pohybu toho stredu s tim kablem a dát volant do uplne stejné polohy jak byl. já to delam sám ale kamosovi to dela mechanik ve skodovce za 100kč a bere zodpovednost že neco pokazí. takže záleží na tobe. jestli to delas poprvé tak je fuška i povolit airbag, je potreba vytáhnout volant na max a pak smatrat sroubovákem až to vyskocí, nejlíp dle návodu.
  23. treba pravý rameno , když je to vic v tahu tak se rozvibruje a zacne to mlátit. me zase náprava párkrat za den bouchne, asi stabilizátor, ale ty malý ramena který to drži sem povolil a vule tam neni, tak taky nevim cim to je....
×
×
  • Vytvořit nový...