Přejít na obsah

Drobecek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Drobecek

  1. Pozor! konkrétně tyto laciné "číny" mají zorné pole pouze 110° a to je fakt dost málo. Kvalita obrazu je též dost mizerná. Ale zase za ty prachy ;)
  2. Drobecek

    Autobateria

    Tak to abych začal té své baterce kopat hrobeček. Mám r.v. 4/2006 a stále jezdím na původní baterku.
  3. Jezdím s tímto (VIZ profilové foto) již 8 let a NIKDY nebyl s policií žádný problém ač svítím po setmění jak sluníčko
  4. Nabíječka Optimate 3 nebo Podrobný popis ZDE !!! Tady se vše dovíš
  5. Používám toto: mám to jak na moto tak auto už 2 roky a naprostá spokojenost. Malé, výkoné a spolehlivé (udržovací proud při delším odstavení)
  6. Drobecek

    Kto tu je bajker

    To jsem vlasně také "Biker" né ?
  7. Nějaké fotky uchycení navigace naleznete: ZDE
  8. Kucí, pokud máte nějaké "vychytané" uchycení TÉTO navigace v autě, hoďte mi pár detailních fotek do emailu drobecek@moto-club.cz a já je vystavím pro inspiraci ostatním majitelům SEM
  9. Jsem naprosto spokojený. Mohu jen srovnávat s TomTomem který jsem mněl asi 1/2 roku a MIO mne vyhovuje lépe, ale je to věc názoru. Někdo zase říká opak MIO má dost funkcí navíc a hlavně je skladnější při přenosu. Dáš ho jednoduše do kapsy a je to, což velký TT neumožňoval. Zatím jsem s ním jezdil po CZ, Rakousku a Německu a vždy mi navedl tam kam jsem potřeboval. Jak říkám u mne pro mio vyhrála hlavně ta skladnost a to že jednoduše používám jak ve Fábce tak i na motorce, kde řeším při dešti, že jí šoupnu pod fólii na tankruksak a je chráněná i proti dešti. To kůli velikosti TT a jiných navigací nemohu.
  10. Tak koukni sem: SEM !!! Mám tu spousty fotek uchycení pravě MIO C710 a to jak v autech tak na motorkách. Dále je tam odkaz na FÓRUM přimo o MIO.
  11. No a to se dá ještě dokoumat osvětlení žárovkou dovnitř pro noční jízdy.
  12. Záleží jakou si vedle sebe posadíš hlasovou navigaci.
  13. A umí mapy CELÉÉÉÉÉÉHO SVĚTA !!!
  14. Tady máš mapy i Chorvatska IGO Ale do TomTom to nejde. Jsou do PDA a Mio
  15. A CENA ??? Moje 5800 stála 5.850,- Kč
  16. : to ano jelikož ke kapele se dostane jen opravdu malinká část z prodejní ceny CD/DVD Já dost sleduji ceny DVD a pokud i zajímavej film stál kolem 400-600 Kč byly ho plné obchody a sklady. Hned jak je dají do výprodeje za cenu 200,- během několika málo hodin zásoba i 30ks na podejně zmizí a ihned se rozprodá. Je to jenom o cenách !!! Ať udělají "rozumnou" cenu a většina to nebude kopírovat.
  17. Pomocí "dc++" na celém webu
  18. No pokud jsi koupil u "AAA" tak bude jistě ke tvému autu existovat ještě několik klíčů ba i dokladů a možná i vystřelovacích Dobře si auto hlídej v průběhu prvních pár měsíců bo si nech alespoń vyleptat VIN kódy na okna za 1.000,- případně jiná zabezpečení, které ji tam při koupi nemněl už ve výbavě. Je totiž spoustu aut, které se záhadně stratili v brzké době po koupi (a to i "ojetin" natož nového vozu). Nezapomeň, že si jim nejspíš do kupní smlouvy uvedl i svou adresu a tím i místo kde auto pravděpodobně najdou .
  19. Mne se zase líbí, že mají bílé světlo (na spodku zrcátek), které osvítí prostor pod dveřmi když odemknete dálkou. Za tmy potom vidíte do čeho šlapete ... Nemohu totiž stále zapomenout, když jsem večer těsně u auta šlápl do něčeho velmi, ale velmi ošklivého a smradlavého a všiml jsem si toho až po ujetí pár km když už bylo vše řádně rozmazáno po pedálech a vozem se linul smrad, který nepřetloukl ani ANTIPUR. Toto by šlo i vyřešit namontováním třeba 4ks ledek ze spodu zrcátek a napojením na vnitřní osvětlení vozu. To bu snad neměl být až takový problém
  20. A nebo by to zachránila nálepka: "V TOMTO VOZE JE NAINSTALOVÁN ŽIVEJ DOBRMAN"
  21. Mám palubní PC v autě (mám "Eleganci" a ta to má vše v sobě ) Je tam není ten MAXI-Dot, ale vše se zobrazuje jen na tom malém (levém) displeji v otáčkoměru. No a mé staré oči by rády něco většího Jsem si myslel, že tam Maxik bude už ve výbavě když je to "Elegance"
  22. No to teda už zajímavé fáááákt není. Tam bych si nové auto asi nedal Jinak jsem se tedy furt nějak nedověděl jak je to stím "MAXIKEM" (co vše potřebuji) do auta které je jinak již vším vybaveno (páčkou, počítačem atd...) Stačí tedy někde sehnat celé budíky s MAXIKEM (za kolik a hlavně kde ???) a přehodit je? Budou pasovat kabely které tam jsou ? Nebo se také musí dělat nějaká dodatečná kabeláž jako u auta kde computer a páčka na přepínání není ve výbavě vozu ?
  23. Elegance NEMÁ "MAXÍKA" (velký středový display) to jsem si myslel také Má sice kompletní počítač, ale jen na malém levém displeji který je dos špatně čitelný. Tam se hodí akorát ty hodiny . Našel jsem na netu: TOTO !!! Tam to prý dělají za 5.500,- i s budíky
×
×
  • Vytvořit nový...