Přejít na obsah

frydak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    160
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 213 zobrazení profilu

Oznámení frydak

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Doma mi zbyla řadička z OII a chtěl jsem jí zkusit dát do mého SII a nejde tam. Nesedí ten plast, pochybuji že to půjde naopak.
  2. Já mám ty gumy také zubaté, také jsem to řešil a je to tak jak píše 5icz..
  3. To je parádní . Já bych to chtěl taky, ta modrá je super
  4. Ne, ta fotka je bez podložek. Já dal na předek 10mm a na zadek 15mm a samozřejmě musíš koupit i delší šrouby. http://www.reviloshop.cz/store/department-859-rozsirovaci-podlozky.html .Myslím že když tak velké auto má utopená kola, hlavně na zadku tak to není fakt hezké.
  5. Jo , myslím že v té šedé to vypadá docela hezky. Na přední nápravu jsem to nezkoušel ale myslím že když tam dáš podložky tak to určitě ničemu vadit nebude a hlavně to bude vypadat o 100% lépe než když ty kola budou utopený. Myslím že ET 54 je málo, já tam ty podložky mám také a vypadá to fakt dobře.
  6. Já je tam na zkoušku dal a myslím že se na Supa nehodí. Koukni na fotky
  7. Já měl ten samý problém. Reklamoval jsem to a ze Škodovky mi přišla odpověd a ta zněla. Sešlápnout spojku a čekat alespon dvě vteřiny a pak zařadit zpátečku.
  8. frydak

    Vaše mobily

    Můj první telefon byla nokie 5110 a pak 3310, 3230, 6020, 6100, N73, 6301, N95 8GB, 5800. Nokii jsem navždy opustil v roce 2009 a pak už jen HTC, Touch Diamond2-- Desire--DesireS--Sensation a ted mám Htc One X a musím říct že fakt dobrý.
  9. Ahoj všem, používám rádio Bolero s GSM bluetooth II a mt Htc Sensation kde mám nahranou navigaci Sygic.Poradíte mi, prosím, jak nastavit tuto sestavu tak, aby při připárovaném telefonu s rádiem byly slyšet hlasové pokyny z navigace telefonu? Pokud je telefon připárovaný k rádiu, rád bych slyšel hlasové pokyny z navigace v repro. Aktuálně hlasové pokyny neslyším z repro vubec, pokud je telefon připárovaný.Jednou se povedlo a ani nevím jak že to cca 2 vteřiny šlo,ale nemohu přijít nato jak to rozchodit.Díky moc všem za info a rady...
  10. Také mám tento problém.Má někdo nápad,radu.Díky
  11. Někdy je to zbytečná buzerace.
  12. frydak

    Táhne do prava

    Já mám ten samý problém.Myslel jsem že to bude gumama ale to jsem vyloučil když jsem koupil nové a je to pořád to samé.Ještě jsem si všimnul že když přidám prudce plyn tak to jede okamžitě doprava.Na geometrii říkaly že to bylo trochu rozhozené,tak jsem se trochu radoval že to bylo špatnou geometrií a bohužel je to stejné.Auto ve Škodovce prohlédly a vše je ok,tak nevím.Ještě jsem zkoušel prohodit gumy a bohužel žádný výsledek.
×
×
  • Vytvořit nový...