Přejít na obsah

TGM1917

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem TGM1917

  1. Mně to na stk taky dopr*ali, v úterý jsem je musil též seřídit znovu a vyměnit motorek..
  2. Mně to zahulí, když vemu neqalitní naftu a někde za ni potáhnu, nouzově samozřejmě za pár drobných k pumpě. Palivo dělá hodně..
  3. A cena? Kolik to tam koštovalo?
  4. Stopro palec na rozdělovači nebo předstih. Nám to taky dělalo, samozřejmě pominu kabely ke svíčkám..
  5. TGM1917

    POJISTENI

    3000 Kč? za rok??
  6. TDI 81kw mám. Svezení krásný, sílu má. Musí vše chodit tak jak má, resp. pozor na jejich bolest v podobě zadrhlé regulace turba. Jezdím dlouhodobě za 4,6l/100km a to nejsem žádnou brzdou na silnici! Hlučná mi nepřijde, je to věc názoru, Ropáky já mám rád Doporučuji typ motoru ASV, je to poslední typ rotačky.
  7. Tak mám interiér čisťounkej Vaniš je dobrej a s vodníkem jsem to zvládl. Ještě jsem přejel plasty osvědčenou jarovou vodou a vnitřek je parádní. Už se těším až v pondělí vyrazím na cestu
  8. Díky za rady! Klima šlape a nesmrdí. Měl jsem na mysli jen prostě jarní údržbu, aby mě někde nezradila. Jezdím s ní pořád, vyhovuje mi mít za jízdy zavřená okna Nevěděl jsem, že ji stačí jen změřit.. Takže pořeším údržbu. kouknu v Sendražicích. Díky!
  9. A kde ji doplňuješ? Nejsi zdaleka
  10. Já jdu do vaniše, pokud bude teď v pátek počasí, vlítnu na to. Zkusím to, jak někteří píší, zpěnit v kyblíku a kartáčkem vydrbat, vodníkem vysaji. Jsem zvědav, pač vnitřek už to potřebuje.
  11. TGM1917

    Kombi

    Špetně se netváří, myslím, že by ale mohla být levnější. Můj názor. Tomík
  12. ¨Sakra, takový kamarády nemám Našel by se někdo? Iza úplatu
  13. Čau pánové, moji mechanici vypověděli službu a v tuto chvíli nevím kam zajet a nechat vyčistit a doplnit klímu. Kam jezdíte? (
  14. On je u hrdla nějaký odvzdušňovák?? Jsem si nikdy nevšiml. Tomík
  15. TGM1917

    alternátor?

    Díky, umím si to představit..
  16. TGM1917

    alternátor?

    K čemu je dobrá ta volnoběžka? Tomík
  17. Tak večer jsme namontovali repasovaný starter. Nové uhlíky, pastorek aj. Jsem zvědav ráno.. Pokud by to dělao dál, nechám přeletovat pojistkový panel. A taky mě napadlo, pokud by se teda ztrácel proud, jestli neudělat vypínač na baterku třebas v kastlíku. Co Vy na to? T.
  18. Dneska jsem vyměnil kostřící drát na baterii a pořád stejné, no zítra snad bude nový starter.. Tak jsem zvědav. Ještě zkusím o víkendu dobít baterii, jestli to taky není tím..? T.
  19. takže natáhnu od baterky nové + a - z ní ukostřím někde poblíž starteru?? T.
  20. Čaute, zlobí mě startování na Favoušovi, rv 90. Startér zůstává viset a ne a ne zajet do věnce, už se repasuje... Teď co mám zapůjčený, taky chrčí Dokonce jsem ho musel pohladit kladívkem, aby se rozjel. Ale teď k problému: mechoš mi říkal, že pokud se to nezlepší po té repasy, bude to prý úbytkem proudu v obvodech. Setkal jste se někdo s tímto? Jak jste postupovali? Zatím děkuji za odpovědi.. Tomík
  21. Pro firmu to zase až tak není, jezdí pro jednoho člověk, tak pro pořádek...
  22. Děkuji, to mi takhle stačí....
  23. Čaute, nevíte někdo náhodou kolik je udávána spotřeba octavie TDi 66 Kw dle velkého techničáku? Známý to potřebuje pro cesťák a TP má leasingovka.. Moc díky! Tomáš
×
×
  • Vytvořit nový...