Přejít na obsah

Sit Spider

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Sit Spider

  1. Zdravím páni řidiči. Když auto rozjezdu a pustím plyn, tak jsem uslysel "drhnouci zvuk". Není to slyšet moc ale řidič ze své pozice to pozná. Jako by něco trochu drhlo, pak několik vteřin nic a pak opět, pravidelně se to opakuje. Jde to někde z motorového prostoru. Má někdo podobnou zkušenost? Turbo(repas) je tam 1rok, vstřiky ok.
  2. Ahoj, poradí někdo jak správně napárovat konkrétní klíč ke konkrétnímu nastavení sedačky? Představa je takova 2 řidiči 1 malý 1 velký Každý používá svůj klíč Problém, pokud jde velký řidič po málem. Jestli to tedy jde, že by po otevření auta dalkou Sedačka najela na individuální pozici.
  3. Když vypneš motor klíčkem a otevřeš dveře, tak se sedačka odsune. Pak když jdeš do auta, tak po nasednuti, zavření dveří a otočení klíčkem se sedačka přisune.
  4. Já jsem tento jev zaznamenal hlavne při akceleraci v kopci. Jako kdyby prokluz a pak vibrace, na rovině v klidu. Ke spojce se přikládám i z toho důvodu, že někdy při vyslapnuti je slyšet dunivy zvuk. Ne trvalý jen při tom vyslapnuti. Vyresil toto někdo spojkou/setrvačníkem? :::: Vymenen EGR, zhavice, spojkova sada, Brzdy kousnuty nejsou -stále vibruje Má někdo další tip?
  5. Přidám zkušenost, občas se spirala rozsviti-vždy ale při brždění z kopce. Na výkon to nemá vliv. Váha vzduchu i spínač brzdových svetel je vyměněn, chyba se po vymazání po určité době opět objeví, Diagnostika ukazuje špatná váha vzduchu,,, napadají mne tlaky, podtlakoveho hadice, podtlakoveho cerpadlo, neřešil někdo něco podobného?
  6. Nevím jakou má životnost, ale byl menen cca 2 roky zpět
  7. No, předpokládal jsem taky těch 210t km. Pumpa to urychlila a rozvody se dělaly cca v 100t km.
  8. Ahoj, Octa 1.6 TDI 77kw 2012 Na palubovce se občas rozsviti spirala -na další jízdu to vliv nema -dle Vcds vadná váha vzduchu --po smazání chyby se po nějakém čase rozsviti znovu --vaha se měnila tou to neni Často se rozsvítí při brždění při jízdě z kopce. -má někdo tip?
  9. Ahoj, Octa 2, 2006 v Vcds je v sekci 36 El. Sedacky Možno volit 0/1 "snadný přístup/Easy mod" má někdo zkušenost v čem tato funkce spočívá?
  10. Sit Spider

    Světla

    Lidi kdo mi poradí kde sehnat piny a svorkovnice(protikus) konektoru, který je na obrázku. Jedná se o Fabii 05-06 přední mlhovky nejlépe nějaký vrakáč nebo někdo kdo to má doma a bude ochoten to poslat poštou. díky
  11. Lidi kdo mi poradí kde sehnat piny a svorkovnice(protikus) konektoru, který je na obrázku. Jedná se o Fabii 05-06 přední mlhovky nejlépe nějaký vrakáč nebo někdo kdo to má doma a bude ochoten to poslat poštou. díky
  12. čau lidi, namontoval jsem si na fabii faceliftový nárazník ale mezi nárazníkem a blatníkem mi vznikla spára větší než byla před tím. Je na to nějaký fígl jak to stáhnout k sobě? dík
×
×
  • Vytvořit nový...