Přejít na obsah

waclaw

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    121852453

Návštěvy profilu

687 zobrazení profilu

Oznámení waclaw

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dnes jsem se díval u jiných Octavií a všechny to mají stejně. Že by to byl normální stav?
  2. Zdravím Rád bych požádal o radu co s následujícím problémem. Po montáži nových předních originálních tlumičů a snížených pružin (-35mm) jsem zjistil, že horní úchyt tlumiče v motorovém prostoru - šroub a miska nedosedá na karoserii, ale je zde cca 5mm vůle. Nechci znovu mi vyměňovat tlumiče za RS nebo se zkráceným táhlem. Neřešil někdo z vás stejný problém nebo neexistuje nějaká upravená miska pod horním šroubem? Díky za rady.
  3. Tak záhada cvrkotu vyřešena. Když jsem kontroloval těsnost filtru po výměně oleje, tak se mi zdálo že ten divný zvuk vychází z čerpadla sekundárního vzduchu. Po jeho odmontování jsem zjistil že na čerpadle praskly dva nýty (nevím kdo tuhle konstrukci vymyslel) a docházelo k úniku vzduchu. Místo prasklých nýtů jsem dal šroubky a ty hnusný zvuky přestaly. Jen se divím, že na to v autorizovaném servisu nepřišli.
  4. Dnes ráno jsem pozorně poslouchal odkud se zvuk bere. Nevypadá to ani na ventily ani na vstřiky, ale spíš z pravé strany motoru. Je tam takový stříbrný ventil, našel jsem že to je tlakový regulační ventil pro odvětrávání skříně klikového hřídele. Je možné že by to způsoboval on? Kolik tahle součástka stojí? EDIT: Ten stribrny ventil je samozrejme na sekundarni vzduch a prave odtamtud se ozyva ten zvuk. ywes: Diky za pomoc. Pravdepodobne to bude ono. Mozna je ten ventil vadny, pri pristi navsteve servisu to necham prohlednout.
  5. Ale presne takhle to jeste pred par tydny neznelo. Zadne cvakani, ktere je tam slyset ted, tam nebylo. Neco se tam porouchalo a ja se marne snazim prijit co Kazdopadne diky za rady.
  6. Tady je ten orchestr ... Vyrazne slysitelne je to v case 0:55 kdyz jsem pridal plyn. Jinak nez v zipu to neslo uploadnout. Diky za poslech. octa2.zip
  7. EGR nemam, ale spis nez hvizdani to je takovej cvrkot. Zkusim ten zvuk nahrat.
  8. Zdravím. U Octavie 1.8T (rv. 2001, 140tis.) se mi nedávno náhle ze dne na den objevil divný syčící/klapavý/vrzavý zvuk, který se ozývá pouze za studena několik vteřin po nastartování a trvá až do vypnutí sytiče. Zvuk se ozývá z motorového prostoru pouze při volnoběžných otáčkách 1100, pokud přidám plyn, zvuk zmizí. Původně jsem si myslel že zvuk vydávají ventily, v autorizovaném servisu mi řekli, že by to mohli dělat vstřiky a že mi je můžou za cca 20000 vyměnit, s tím že to nemusí přestat. To jsem odmítl. Zkusil jsem ještě jiný benzin (Shell V-Power Racing, běžně jezdím ja 95 od Benziny), ovšem bez úspěchu. Problém má pouze zvukový efekt, jinak auto jede bez problémů, ani se neobjevila žádná chyba na diagnostice. Tenhle zvuk mě ale dost štve, rád bych se zeptal, jestli neměl někdo podobné zkušenosti nebo nemůže poradit co s tím. Díky moc.
  9. Zdravim. Vymenoval jsem baterii a pri odkodovani radia Symphony jsem zadal 2x spatny kod. Ted sviti na displeji vlevo mala 2 a velky napis SAFE a nejde nic zadat. Je nejake reseni jak radio odblokovat? Dekuji.
  10. Zdravím. Chtěl bych se zeptat kde najdu řídící jednotku centrálního zamykání Fabie 1.4 74kW r.v. 2000? Diky.
  11. To jsem rád. Tak jsem provedl diagnostiku a vymazal chybu airbagu, uspesne. Jeste jednou diky.
  12. Nikoliv, na podlaze na středovém tunelu úplně v předu pod kobercem hledej stříbrnou hliníkovou kostku, s žlutou svorkovnicí s tuším že fialovým jištěním. Diky, nasel jsem. Chtel bych ji diagnostikovat, ale ve VAGCOMu to pise upozorneni ze se ridici jednotka cisla 6Q0-909-605-A muze poskodit. Moje cislo je skoro stejne, ale bez toho A nakonci. Mam se bat diagnostiky tehle jednotky?
  13. Zdravim. Nevite, kde najdu ridici jednotku airbagu v moji Octavii? Tusim, ze je to ta vetsi cerna krabice s dvema konektory uprostred, je to tak? Diky
×
×
  • Vytvořit nový...