Přejít na obsah

Arnysek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Arnysek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, na Rapidovi 1,2 63kW se nám v poslední době stává, že se naprosto nahodile rozsvítí a pak už trvale, až do zhasnutí motoru, svítí kontrolka ESP. Po opětovném nastartování při další jízdě už nesvítí. Autem primárně jezdí manželka, takže jsem já nemohl vysledovat, při čem se to děje. Zažil jsem to jen několikrát a většinou to bylo tak, že např. při cestě do Brna se kontrolka nerozsvítila, ale při cestě zpět ano. Nicméně žena tvrdí, že se tak děje i při kratších cestách. Nevypozoroval jsem ani žádnou změnu v jízdních vlastnostech, jakmile se kontrolka rozsvítí. Zároveň se nám nyní stalo, že se nám na Velikonoční pondělí rozsvítila kontrolka motoru, která svítila pořád. Dnes jde auto na diagnostiku do autorizovaného servisu, ale svítí jen ta kontrolka motoru, takže tu předpokládám nějak pořeší, ale u ESP, pokud zrovna nesvítí, tak hádám, že nikoliv? Nenapadá někoho, čím by to mohlo být?
  2. Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je dobrý nápad párovat rapida 1,2 63kW s 14" zimní pneu n aplechu. Auto budu mít z druhé ruky, původní majitel jezdil s těmito pneu z nějaké fábie...asi jedničkové. A na nového rapida údajně nepůjdou dát...tak mi je nabízí. Nejde ani tak o vzhled...není to podle mne ono. K tomu autu tak nějak podle mého patří alespoň 15", ale i kdybych to přešel, jaké odhadnout jízdní vlastnosti? Není to extrém?
  3. Zeptám se, mám možnost koupit od příbuzných rapida 1,2 tsi 63kw, do provozu 04/2013, najeto 45000, aut. klima, multifuknční volant, vyhřívané sedačky, vše v barvě, alu kola, tovární parkovací senzory, servisováno ve škodovce, čerstvě po servisce a stk..nedávají k tomu zimáky, ty bych musel koupit....chtějí za to 200k. Moc, málo?
×
×
  • Vytvořit nový...