Přejít na obsah

povlik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení povlik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Neřeším topení ale pobklikavani světel, prý to dělá PTC
  2. Má to rapid z roku 2015,to PTC? Kde to najdu? Dá se to vyměnit? Díky
  3. Dobrý den,mám dotaz ohledně 1.2 63kw rapid spaceback.Po nastartování vozu po několika vteřinách něco lehce cvakne v palubce někde vlevo od volantu a pozhasnou světla,takhle to udělá v rozmezí několika sekund vícekrát.Všiml jsem si že to občas udělá i za jízdy,vždy to je spojené s lehkým cvaknutím.Poradíte co to může být?Děkuji
  4. Co se s tím dá dělat,Dá se to vyměnit atd?
  5. Dobrý den.Mám dotaz ohledně blinkrů škoda rapid spaceback.Kdyř dám páčku do polohy blikání,kontrolka svítí přerušovaně ale zvuková signalizace,ten přerušovaný ton,občas funguje a občas je úplné ticho.Co to je za závadu?Děkuji
  6. Zdravím všechny, chci se zeptat jak náročné je vyměnit vložku topení u Fábie 1.4 MPI, bez klima? Může nekdo popsat jak postupovat, co vše je potřeba odmontovat, je to doma zvládnutelné,díky moc za rady!
  7. Zdravím všechny,mám dotaz jaký je rozdíl mezi pružinama na Fábii combi a krátkou? Jsou délkově stejné akorát na combi je tuhší nebo je i delší, jestli je delší o kolik? Mám lpg a táhne to zadek dolů tak nevím jestli podložky nebo pružiny z kombíka,řešil někdo tento problém,díky!
  8. Můžou se ty podložky udělat i vyšší? 2,5- 3 cm?
  9. Pokud dám pod pružiny podložky je potřeba jiné tlumiče nebo můžou zůstat původní. Má někdo nákres těch podložek,byl bych moc vděčný,díky.
  10. Zdravím všechny,chci se zeptat na postup při výměně rozvodového řetězu u Fábie 1.4 mpi 50kw? Zajímá mě postup, jestli se to dá zvládnout v domácích podmínkách? Co všechno měnit? Má se měnit preventivně náká gufera, když už to bude rozdělané, díky moc.
  11. Rozvody jsou původní, mám 161 000 km. Dnes jsem jel celou cestu na benzín dal jsem tam čistič vstřiků(STP) za jízdy je to ok, jak vyhodím rychlost nebo rozjíždění po městě,samo to nechcípne ale volnoběh divnej ručička klesne na 500 pak zas nahoru. Už me to s..e!
  12. Lpg je sekvenční, rok 2007. Je pravda ze na ten plyn je volnoběh v pohodě takový uhlazený a na benoš to jde tak divně rozhádaně,zkusím přísadu do benzínu a chvíli jezdit na benzín,denně najedu do práce 110 km tak párkrát pojedu na benzín,koupil jsem novou lamda sondu za 2000 kč a k ničemu je pravda že se má po 160 000 km měnit tak jsem to dodržel, ale problém zůstává,diky za rady!
  13. Ne nemám,myslím že by to blblo i u toho plynu nebo ne?
  14. Zdravím všechny, ať hledám podobný případ marně. Potřebuji poradit s Fabií 1,4 mpi 50 kw,motor AME. Auto má LPG pokud jedu na plyn vše je OK. Při jízde na benzín se objevuje problém při vyhození rychlosti se otáčky propadnou na cca 450-500 a zase se vrátí na předepsané cca 780 takto to udělá 5 až 6 krát při tom se auto otřásá a pak je zas vše ok,nebo stojím na volnoběh normálně to šlape a z ničeho nic to samé otáčky se propadnou a za chvíli je zas vše v pořádku jako když přestane jít jeden válec nebo tam nejde benzín. V servisu nic nezjistili vyčistili klapku,nový pal. filtr, nová origo sonda. Nechápu to na plyn to jede tak asi svíčky nebo lišta to nebude. Poradí někdo můe to být vstřik v servisu řekli že vstřik odejde najednou, ale to auto za jízdy jede normálně.Díky za radu jestli někdo poradí.
×
×
  • Vytvořit nový...