Přejít na obsah

mršťa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    232
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 602 zobrazení profilu

Oznámení mršťa

Nováček

Nováček (1/14)

9

Popularita

  1. Nedávno sem řešil změnu vinu u jedné integrale.. na stk mají raznice, původní vinko přerazí a vedle se potom vyrazí nové, které se zapíše do VTP..
  2. Zdar lidi, kamarádovi dnes v noci ukradli v Praze na Spořilově Fabii I RS - 3J53927 (pravděpodobně na ní bude už hozená jiná SPZ), modrá barva.. černá maska, šedě lakovaná origo kola, potahy MAD - modrá/černá, střešní okno, snížená na HP, super stav.. Moc jich vidět není v této barvě, tak kdyby si jí někdo někde všiml, volejte prosím 158.. Díky..
  3. Kabelový svazek, měnil sem ho na jaře.. Taky levý zadní dveře, 2011.. Úplně mrtvý byly..
  4. Přesně, pak se musí nahřát a dotvarovat.. Hlavně je hrozně těžkej, znovu bych ho asi už nedával a podíval se po něčem jiném..
  5. jo, to mě taky sere.. to docela nevychytali..
  6. jestli to máš na parádu, tak bez snížení ji moc nenaděláš
  7. foto jak vypadá sup na HR (-40 mm) a 19" kola když už se tu o tom začalo debatovat..
  8. taky sem hodím pro inspiraci..
  9. Když koupím světla z FL a budu je chtít dát na předFL tak stačí jen světla, krytky a nebo je třeba i jiná jednotka světel? Bavili sme se o tom s kámošem a on říká, že je třeba i jednotka.. Já mám za to, že netřeba.. Kdo má recht? Jinak mám levé světlo, potřebuju pravé.. Kdyby někdo na něco narazil, hoďte echo.. Díky..
  10. škoda, že jsi to nezměřil.. ale vsadil bych boty, že to taky nebudeš mít dle údajů od výrobce.. nahoď foto
  11. Přes kámoše, myslím CM exclusive.. Za příplatek expres dodání, ve čtvrtek zaplaceno, v pátek odesláno v úterý byly doma.. Šlo to snad přímo od HR.. Spokojenost
  12. tak taky sem pořídil HR se snížením 40 mm, k tomu 19" kola.. měřil jsi jak to sedlo? mně zadek o 30, předek o 35 (po namontování).. ale ještě to chci přeměřit když je na tom už něco najeto.. jinak jak píšeš, komplet podvozek ideál.. tohle je dobrý řešení na každodenní ježdění a aby to dobře vypadalo to je dostačující
  13. zdar chlapi.. abych nezakládal nové téma, poptám se tady.. má někdo sníženo pouze pomocí pružin? mám combi (origo sport. podvozek dle výpisu výbavy), chtěl bych pořídit 19" a jít trošku k zemi.. Nechce se mi komplet podvozek dávat, ideál asi jen pružiny.. Jde mi o to jaké nasadit a jaké u nich bude skutečné snížení.. co vím, tak kolikrát to snížení není takové jaké píšou.. auto je na denní ježdění, tak to nechci posílat moc dolů, ale zase aby to s těma 19" nějak vypadalo.. díkes..
×
×
  • Vytvořit nový...