Přejít na obsah

jakataka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

660 zobrazení profilu

Oznámení jakataka

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zajeď do servisu. Tam tu chybu vymažou za 5 vteřin. Myslím, že když nepojedeš do origoservisu, tak si za to ani nic neřeknou. Taky už jsem to musel dělat. Příště až budeš něco na autě opravovat, tak si nazapínej klíček.
  2. Ahoj, měl jsem jednu z prvních O2 bez tempomatu. Chtěl jsem to nechat dodělat a tak jsem si sehnal páčku. Pak jsem šel za kámošem co to umí namontovat a bylo to. Že by tam byl nějakej zádrhel v řídící jednotce nevím. Nesetkal jsem se s tím a dokonce jsem i slyšel, že se to někdy ani nemusí kódovat. Že to prostě to auto umí už z výroby. To ale nebyl můj případ. Moje auto se to muselo naučit. Dneska už bych ale neměnil. Je to supr věc. Doporučuji.
  3. No tak já nevim, asi jsem si myslel, že u takovýho auta nebude problém s otevíráním okna. Hlavně, když už ta možnost je, no tak jí využívám. Když si sednu do auta tak taky nastartuju motor a jedu. Je ale fakt, že bych ho mohl tlačit. Aby se mu něco nestalo...
  4. Ahoj, už to tady někde na foru někdo psal. Problém byl v špatném promázání vodících lišt okna. Ten někdo tam popisoval, jak po sundání papecu musel vydloubnout gumové krytky otvorů pod nýtované plechy a nastříkal tam olej. Jestli to neuděláš, předpokládám, že můžeš očekávat podobný problém, jako se stal mně. Moje okénko taky vrzalo a šlo hůře. Já tomu nevěnoval takovou pozornost. Já vůl...
  5. nevím proč, ale u auta z bazaru, kde nevím, jestli jsou km skutečný, bych asi nechal udělat rozvody okamžitě. Asi bych neměl nervy najezdit na tom dalších 10.000 a celou dobu si říkat: potká se to, nebo se to nepotká? Je to podle mýho moc velikej risk. A na servisní knížku nevěřím. Jsme v ČR. I když taky jednu takovou mám.
  6. Ahoj já na svojí 1,6 75 kW jezdím dálku po dálnici za 7,1 město jezdim za 8 litrů a když jednu okrsky v pohodě a klídku tak to umim i za 5,4. Myslím že na benzín je to slušný, ne?
  7. máš pravdu, sorry. Byla to klasika jako u O1. Zamotaný lanka. Jenže tady nepraskla žádná kostička, ale vyrval se uprostřed stahovačky takovej plastovej trojúhelník. No a to byl původ všeho. Uvolnila se lanka, zamotala se a nezbylo nic jinýho, než to celý vyměnit. Je to škoda, protože já si taky myslel, že u O2 se tohle dořešilo a už se to nebude stávat.
  8. souhlasím s klukama. Šroub tohle neudělá. Nebo ho zkus vyndat a dát na chvilku šroub z jinýho kola, ze zadního. Uvidíš co to bude dělat.
  9. Tak jak jsi dopadl. Co to bylo? Byl to kloub, nebo třeba ložisko?
  10. já tam tu brzdovku mám asi už čtyři roky. Do servisu chodim pravidelně a nikoho nenapadlo mi ji vyměnit. Asi změnim servis.
  11. Měnil jsem kotouče i destičky zhruba v 95 tis. Myšleno na předku. V servisu mi říkali, že zadek ještě 15 tis. vydrží. Tak mě to čeká asi v dubnu. Mimochodem kotouče jsem musel asi po 2.000km reklamovat. Zvlnili se jeko prase. Teť už je klid.
  12. taky jsem už kupoval takhle auto. V záruce jsem jim nechal udělat nějakou opravu a pak už byla jen a jen spokojenost. I na ojetinu totiž dnes musíš dostat garanci. Žádný strach.
  13. Mě se jenom líbí, jak všichni naděláte s těma servisníma knížkama. Taky ji samozřejmě mám a jsem na ni patřičně hrdý. Ale taky jsem znal několik lidí comají foto a copy studio a cervisní knížky kopírovali jak o život. Pak si kup auto se serviskou jako zárukou ujetých km a pravidelného servisu. Nezapomínejte v jaké zemi žijete. Mimochodem, měl jsem kamaráda, co jezdil octávkou a jezdil s ní docela dost. Přišel čas tento vůz prodat. On si ale řekl že když už má najeto za 2 rokyskoro 300tis. KM tak to by se prodávalo docela špatně a tak to nechal o cca 50% stáhnout. Následně toto auto odvezl do nejmenovaného, leč bezvadného autobazaru. Za pár dní se šel podívat na svého milačka, jetli tam ještě strojí. Byl tam, najeto měl cca 85tis a dokonce byl vybaven i servisní knížkou.
  14. Ahoj, máte někdo stejný problém jako já? konkrétně mi hrozně vybruje prostřední díl a resonuje, jako by uvnitř byly uvolněné přepážky. Dal jsem to do servisu, kde mi ho řízli a následně zavařili. Bohužel špatně a já budu brzo nucen prodělat výměnu prostřední části výfuku. Dělají už se náhrady, nebu musím koupit celý nový, nerezový díl? Případně dá se to někde sehnat za rozumný prachy?
  15. Já bych do dodělání zadních stahovaček nešel. Je to hrozně moc práce. Musíš kompletně rozdělat zadní dveře a vyměnit stahočky + motorky. Kabeláž dotáhnout přes celé auto a zase ta elektronika do předních dveří. Starších z vrakáče bych se bál, aby ti pak nepraskla stahovačka a tys nemusel utrácet víc peněz. Domontovat tempomat je oprotitomu brnkačka. Koupíš si levou páčku i s kabeláží to vyjde na 1500,- a pak už jen namontovat. Zvláštní, že někdy se to ani nemusí sapínat počítačem, protože je tato funkce povolena. Na mém autě se toto ale muselo povolit na počítači Je to bezvadná věcička. Musíš ale počítat, že se ti spotřeba zvedne o 0,1 litru na 100km. Myslím že je to velice zanedbatelné.
×
×
  • Vytvořit nový...