Přejít na obsah

SAXIN

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • AIM
    s.petr.s@seznam.cz
  • ICQ
    0

Oznámení SAXIN

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj všem,včera jsem dal navigaci k levému A sloupku a kabel protáhl pod plastem do prostoru za pojistkami. Od pojistky jsem vyvedl samici zástrčky do autozapalovače,a do ní zapojil navigaci. Vše je super a káblík není vůbec vidět.To samé jsem udělal s autokamerou ale pravou stranou od vnitřního zrcátka přes pravý A sloupek. Jen mám dotaz: můžu nechat navigaci(špatně by se my zapojovala a vypojovala pod palubovkou) a autokameru trvale zapojenou?
  2. SAXIN

    Střešní box

    Ahoj,mám fabii combi 2001 a chtěl bych si přidělat autozahrádku,nevíte jestli mají všechny fabie přípravu ve střeše?
  3. Díky za odpovědi,odstavuji auto a začnu to řešit.Riskovat určitě nebudu.
  4. Zdravím všechny.Dnes jsem měnil kola na letní,a všiml jsem si že mám na levém předním kole prasklinku na brzdovém kotouči.Myslíte že s tím může ještě nějaký čas jezdit?A nehrozí např.zablokování kola?Díky za rady.
  5. SAXIN

    Brzdy

    Zdravím všechny,.Potřebuji poradit.Levé zadní kolo mi brzdí podstatně méně než pravé.Je to combi r.v.2001 a brzdy jsou bubnové.
  6. Zdravím všechny.Poradí mi někdo,kam musím chodit na pravidelné servisní kontroly s Fabií(2001).Koupil jsem starší s vedenou servisní knížkou,a rád bych v serv.prohlídkách pokračoval.Zajímá mě,jestli musím do Škodovky,a nebo můžu do jakéhokoli servisu,kde mi zaznamenají úkony a dají razítko.Diky za všechny rady.
×
×
  • Vytvořit nový...