Přejít na obsah

Bart246

Uživatel
  • Počet příspěvků

    83
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Bart246

  • Narozeniny 30.1.1974

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    299808699

Návštěvy profilu

1 019 zobrazení profilu

Oznámení Bart246

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravim Vas,mam 1.9 tdi 77kw r.v.2009 fl, Prestali mi svitit couvaci svetla,zkontrolovano pojistka,spinac, kabel k spinaci a diagnostika bez chyb. Promeren kabel k bcm,jediny nenasel jsem spolecny uzel pro spinanych 12v, na druhem kabelu namereno 7v. Kde muze byt zavada?
  2. Bart246

    Zadní mlhovky

    Tento problém jsem měl i já, v mém případě byla závada v el. zásuvce na připojení vozíku, kde byl kontakt na odpojení mlhovek na autě, při připojeném vozíku.
  3. To to se mi stalo na podzim lonského roku,ale už jsem to čekal,bylo to slyšet, sehnal jsem trubku a vyměnil, zavařil céočkem a mám klid, tedy pak jsem musel vyměnit vlnovec, byl také už děravý.
  4. Já bych to viděl na regulaci napětí.Už jsembyl u felici,které to dělalo tedy praskalžárovkyjedna za druhou. Majitel vyměňoval a vyměňoval. Závada byla v regulaci stačil vyměnit usměrňovařč v altíku a bylo opraveno. Startér dával přes 18V
  5. Tedy přesně je to ten 12 hran přesněji mám tento ořech TONA Cr-v M12, takže žádný "tisíci hran".
  6. Plně s tebou souhlasím, až na ten samostav nazdvehne se nahoru. Mě se u auta stalo že buben nešel odrazit od náboje. Musel jsem použít trochu hrubé síly (dřevo+kladivo), po cca 3 ranách byl dole.Teď ho sundávám když přezouvám a jde to jako pomásle.
  7. Tak jsem dnes už také přezul, bylo načase. Auto hned vypadá pěkněji když má liťáky.
  8. Soukromě 29.130km/rok, služební 1000 Mhod/rok
  9. Čauky stav se u nás, Věrča ti tu jednu dá. To jsi mohl říci dříve. Můžeš si i vybrat.
  10. To jsem si také myslel. Na Felicii jsem to tak měl. Předek mu prý uplně vyměňovali, ale i potom mu to "prý" chodilo. Nikde jsme nenašli ani kousíček po těch dvou káblíků.
  11. Zdravím Vás, potřeboval bych poradit. Kamoš má Octu 1.9 TDi 66kW SLX r.v.98 má ji skoro v max. výbavě, ale přestala mu ukazovat vnější teplotu na MFA(display), když jsem ji připojil na Vag na nám dala chybu 00667(tedy myslí) zkrat na vedení k čidlu. To vše je mi jasné ale to čidlo jsem nenašli dle DP je svorka někde kolem AKU, ale nenašli!!! Levou část jsme prošasovali snad úplně(sundané kolo, plast, zrcátko) a nic poradťte.
  12. Bart246

    Zadní dveře

    Ten samý problém mám i já, ale s předními dveřmi (spolujezdec) na klíček při odemknutí mi okna se otevřou i zavřou ale nejde centrál a ani to nejde od místa řidiče. Na těchto kabelech je napětí jak píšeš. Zkusil jsem i vyměnit komfortku bez změny. Okta 1.9 TDI r.v.97 SLX.
  13. Tak já mám modré už cca 2 roky spíš více než 2 roky a mám je kompletní. Auto parkuji v garáži v práci pod kamerama a u supráčů je mi to jedno, v Praze(Řepy) celý víkend bez ztráty.
×
×
  • Vytvořit nový...