Přejít na obsah

Bajza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Bajza

  1. nezadal svůj status

  2. Mám dotaz na odmlžení předního skla. Tlačítko v pravé horní části na klimatroniku. Dříve při zaplutí tohoto tlačítka se zvýšily otáčky ventilátoru a vypnul ECON na pravém otočném ovladači. a sklo se docela rychle odmlžilo. Teď jsem několikrát potřeboval odmlžit přední sklo tak při stlačení tohoto tlačítka mi zůstali otáčky ventilátoru na stejné úrovni ( 4 zelené diody) a klimatizace se nezapnula ( dioda ECON zůstala svítit). Pro odmlžení musím ručně zvýšit otáčky a ručně vypnout ECON. Jako by to tlačítko bylo nefunkční. Mám OII 12/2005. Myslím si, že by to takhle fungovat nemělo, jak to funguje vám.
  3. Podle mě by měli v servisu naprogramovat 30000 a 730 dní, který tam bude možné kdykoliv vyvolat přes PP přidržením tripu a tím možnost sledování zbývajících KM. Nerad bych zjistil, že tam na PP budu mít celých 30000 jen tři čárky a ani mě to neupozorní na další výměnu.
  4. Tak by mě zajímalo jaký máte zkušenosti s vynulováním servisních intervalů při servisní prohlídce. Mě provedli prohlídku v autorizovaném servisuk mé spokojenosti, ale při nakouknutí na PP jestli mě tam zadali intervap QG1 proměnlivý jsem zjistil, že tam jsou místo cifry KM jen tři čárky a taktéž v řádku dní jsou ři čárky. Běžel jsem za servisním technikem a on mi řek že se to po ujetí pár km nakóduje. Najel jsem asi 200km a je to třetí den a pořád tam nic není. Asi to neumí nastavit . Přitom servisní interval na VAG vynuloval, tak neví co stím mám dělat. Potřebuju zjistit jak se to nastavuje aby mi to mohli nastavit znova. Díky za odpovědi
  5. jak se vlastně pozná že je turbo v háji nebo že se chstá do věčných lovišť
  6. Zajímalo by mě jakou máte zkušenost se servisní prohlídkou po 30000km ( 2 roky)u OII 1,9 TDI a výměnou oleje. Dolívám Shell 507 00, ale cena je šílená v servisu je asi 960Kč. Kolik vás stála prohlídka s výměnou oleje, jak dlouho trvala , jestli vás u toho nechali. Dál by mě zajímalo zda je možné si přivést svůj olej. Kolik toho oleje se tam vlastně leje- kolik ho koupit?
  7. Zajímalo by mě jakou máte zkušenost se servisní prohlídkou po 30000km ( 2 roky)u OII 1,9 TDI a výměnou oleje. Dolívám Shell 507 00, ale cena je šílená v servisu je asi 960Kč. Kolik vás stála prohlídka s výměnou oleje, jak dlouho trvala , jestli vás u toho nechali. Dál by mě zajímalo zda je možné si přivést svůj olej. Kolik toho oleje se tam vlastně leje- kolik ho koupit?
×
×
  • Vytvořit nový...