Přejít na obsah

brejd

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení brejd

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim, lze nějakým způsobem vyndat CDčka z changeru, když je odpojený? Jelikož jsem prodal orig. autorádio (symphony) ke kterému byl tento changer připojen a nyní jsem demontoval changer z auta a chtěl by jsem z něj získat CDčka. CD Changer: 1J5 035 111A demontován z vozu octavia 1
  2. Zdravim, pořídil jsem si tažné zařízení, které jsem bez problému namontoval. Problém mám momentálně s elektroinstalací, myslel jsem si, že to normálně zapojím vzadu do světel ale nevím co jsem udělal špatně. Při rozsvícení světel to normálně funguje (na zásuvce cca. 11V) a když k světlům zapnu pravý blinkr tak na zásuvce u obrys. světel je 5 V, takže světla na vozejku blika. Může se to napojovat do světel ? Popř. z jakého důvodu klesá to napětí na zásuvce u obrys. světel. Díky za každou radu.
  3. Dneska jsem se přesvědčil, že je to tento ventil (s býlím vrškem), jelikož celkem dost vibruje a zvuk vychází z něj. Tuhle octávku jsem koupil před měsícem a má větší spotřebu 6-7l, u předchozí octávky jsem jezdil max. za 5l. Nevím jestli ta spotřeba je s tím spojená ale snažím se na ni vychytat všechny nedostatky.
  4. Tak dneska jsem se tím zabýval a měl si pravdu přímo ta klapka to není. Požádal jsem kámoše aby mi vypnul zapalování a já jsem poslouchal odkud to vychází (viz. fotka). Co to je ? Když jsem na to položil ruku, tak to úplně vibrovalo, takže odtud jsou opravdu ty zvuky.
  5. Podle mě to bude tedy ta chcípací klapka. EDIT: Je možné zjistit zda tato klapka funguje správně ? popř. třeba ji vyčistit? Po vypnutí motoru je 1-2 sec ticho a pak se ozve ten zvuk zavírání klapky, je to celkem nepříjemné, takže to chci vyřešit.
  6. Zdravim, potřeboval by jsem poradit. Po vypnutí motoru jde někde od motoru zvuk jakoby se zavírala nějaká klapka a je přidřená, nebo zanesená. U mé první oktávky bylo slyšet jen doraz ale u téhle to trvá cca. 30sec a nevím čím to je. Jedná se o octavii 1.9 TDI 81Kw r.v. 2004. Poradíte někdo co to může být?
  7. brejd

    Bouračka :-(

    Nemáte někdo nebo nevíte kde sehnat rozměry (vzdálenost od sebe) nosníků motoru a těch horních výztuh? Popř. i jiné rozměry podle kterých se dá poznat co je všechno hnuté.
  8. brejd

    Bouračka :-(

    Tak práce na autě pokračují celkem dobře. Zajímalo by mě jak je utěsněné čidlo oleje na vaně? Mám ho také dát na speciální silikon jako vanu ? Jak je to s tím airbagem už jsem vyměnil sedačku a budu nechávat reaktivovat ŘJ, co čidlo airbagu nemusí se také vyměnit ? Mám ještě něco zkontrolovat/udělat než budu chtít nastartovat ?
  9. brejd

    Bouračka :-(

    Ještě by mě zajímalo co je tohle za bílé krystalky, udělali se tam až teď.
  10. brejd

    Bouračka :-(

    Tak já asi použiju tento karosářský tmel: http://www.barvyonline.cz/karosarsky-tmel-310ml-den-braven/ Ještě mám jednu takovou otázečku jaký je rozdíl mezi plynovým a kapalinovým tlumičem ?
  11. brejd

    Bouračka :-(

    Nemáte někdo zkušenosti s nějakým tmelem na sváry a spoje (myslím něco jako používají při výrobě) ?
  12. brejd

    Bouračka :-(

    Protokol o nehodě byl sepsán a jde to z pojistky viníka, zatím bez problémů.
  13. brejd

    Bouračka :-(

    Tak jsem se rozhodnul definitivně pro opravu. Udělal jsem si celkový rozpočet a materiál mě výde cca 20 000,- sehnal jsem šikovného karosáře, který ten čtvercový profil vyřízne a navaří nový dá dohromady dveře a práh a kapotu a blatník vyměníme dohodli jsme se na ceně 5 000,- i s nastříkáním. Zbytek si udělám sám. Ale stejně radši počítám 35 000,- když to výjde méně tak to bude potěšení. Ještě omrknu to kolo, doufám že to tedy bude jen tlumič. Pečlivě to ještě prolezu než se pustím do oprav. Stalo se to tak že mě jeden d.... předjížděl před zatáčkou a ze zatáčky vyjelo auto no a mě vystrčil ze silnice a trefil jsem bokem dva stromy (před a za kolem je to vidět) cca v 50km/h rychlosti.
  14. brejd

    Bouračka :-(

    Postupně auto odstrojuji ale dělám to po večerech, jelikož chodím do práce. Závěsy kapoty - jsou OK Mřížky nárazníku - jsou OK intercooler - je v pohodě disk a pneu zatím mám Takže když vyměním sedačku a nechám odblokovat jednotku airbagu, tak to bude plně funkční ? Tak na kapotu počítam tedy 3 000,- Mám tedy sehnat nové dveře ? Kolik tak stojí ? Co ten práh dá se s tím něco dělat ? Co s tím kolem když má velký příklon, je možné že je to tím, že je ohnutá tyčka řízení ?
×
×
  • Vytvořit nový...