Přejít na obsah

bolek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    331
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem bolek

  1. Nejlevnější variantou je vrakoviste, stačí nějaká obvolat. Zajímalo by mě, jak čalouník odleje,resp.vypění opěrku??
  2. Depo nebrat, Made in Taiwan. Kupuj pouze origo,bo jde o svetla.
  3. Váhám,jestli mam vložit komentář,ale nedá mi to . Je úplně jedno od jakého výrobce olejový filtr koupíš. Rozhodující při koupi je kód motoru. Pokud kupuješ olej v prodejně s mazivem,vedou i katalog s variantou filtračních vložek. Asi tak.
  4. Můžeš být šťasten, bo mě ručka nebrzdí vůbec. Dokonce jsem na STK dostal razítko nezpůsobilé. Nejsem první ani poslední, kterému se mechanika brzdiče potento !! Spíše řeším problém jaký brzdič koupit, zda 38,bo 41mm pístek. 38mm můžu mít za poloviční cenu, ale nevím zda mi to na Combi bude brzdit. Poradíte ??
  5. Rychle zapomeň na Čínu. TV mi nefungovala od začátku, rádio mooc slabý signál, po roce nešlo vůbec. Pořizovací cena v přepočtu 11,5 tis.Kč. Již nikdy více!!!
  6. A jsme zase u toho !! Ptal se Kuďa na Chip? Ptal. Psal něco o odstranění DPF? Nepsal. Chtěl zaslepit EGR? Nechtěl. Ptal se na pouhé číslo,kolik za chip!? Má odpověď není číslo,jen porovnání s Tvou cenou. Je korektní vůči chiptunerovi cenu neuvádět, bo je má na www stránkách a je pro některé lidi smluvní. Přečti si co jsem mu poradil. "Napiš mu" Tímto se Ti omlouvám,že jsem použil srovnání s Tebou .
  7. Podívej se na jeho www stránky,cenu tam má. Je levnější než měl Karlos. Cena jak pro koho, opravdu mu raději napiš, třeba Ti udělá jarní cenu.
  8. To Karlos V Třebíči?? A u koho?
  9. Mokrá DSG v Tvém modelu se dáva do RS,proto něco snese. Obecně se doporučuje chipovat do 350Nm. O TDIfun nepřemýšlej,pokud chceš chip a ne že jen sonduješ,rovnou mu písni. Pokud to nemáš daleko, využí jeho služby. Taky jsem chipoval u něj a max.spokojenost. Věř mi,že to za to stojí.
  10. U DSG nepřehnat krouták a chipovat dle stavu a kondice motoru. Tak jak je psáno,spoj se se Zdeňkem, ten Ti poradí nejlépe. O chipu je tu témat požehnaně, nevím proč zakládáš nové.
  11. Ještě jednou, mluvíme o AGR motoru s turbem bez naklápění lopatek: Serie 66kW + chip = 90kW (přiblížení se hranice 100kW ) 66kW + trysky 502 + chip = 100kW 66kW + trysky 764 + turbo (např.Garet 1749) = 110kW Jinak pravdou je,že více z těchto motorů nedostanete. A pokud ano +/- nějaká kW. Není nic jednoduššího,než napsát email ZH ,ten vám v případě zájmu řekne více.
  12. Pokud chceš 100kW (cca130HP)z AGR motoru 66kW serie, potřebuješ min.trysky 5O2 z 81kW¨serie a kvalitní Chip. Nic víc,nic míň. Jen upozornění,že motor musí být v dobré kondice a je to maximum,co se dá z tohoto motoru a jmenované úpravy dostat. Na 110kW potřebuješ turbo min.VGT17 s variabilním natáčením lopatek a trysky 764 a opět opakující se dobrý chip a motor v dobré kondici. Nad 110kW je to již záležitost dalších mechanických úprav. Pokud snad nedbáš na přesný 100kW, můžeš se této hranici přiblížit jen kvalitním chipem tvého 66kW AGR motoru v serii, bez dalších úprav.
  13. Píšeš,že máš 419 Nm a na brzdě jsi nebyl ? Proč u mokré spojky píšou 350 Nm max.?? Hádej ???
  14. Chlapče, více čti témata. Jak o čipování, tak o TDI motorech v O1. Až pak přemýšlej!!
  15. bolek

    Převodovka DSG

    Za dezinformaci se tímto omlouvám . Vážně jsem nepostřehl použití jiné převodovky v O2 (2005) nežli DSG.
  16. bolek

    Převodovka DSG

    Já ti tedy nevím,ale do O2 se dávaly pouze DSG převodovky.Alespoň já jsem se v O2 s jinou nesetkal. Pokud máš jak píšeš 6st. a rok výroby 2005 tak jde o mokrou DSG převodovku, kde se mění olej a filtr po 60 tis.km.
  17. Co se divíš ?? Pokud bereš z fabriky, tak každopádně. Alespoň já tedy platil.
  18. Já měl u MR 2oo6 1,9TDI s DSG soudním znalcem stanovenou cenu 4OOO EUR. Proto jsem ji taky vzal. Částku, kterou píšeš bude maximální, se neboj . Dle tabulek budeš mít cenu díky mechanickému poškození a laku dost dole. Nakonec se dá domluvit cokoliv. Po koupě si dej auto nejprve do cajku, až později se věnuj chipu. Ten má čas. Chip si nechel udělat u Dieselpover,bo u TDIfun v Českém Těšíně. Pokud to máš blízko do Martina, i tam dělají slušný chipy. Záleží na tobě komu auto svěříš.
  19. - podložka pod SPZ Ti bude lépe držet, v tom nevidím problém - faktem je, že Ti o zamýšlené úpravě mohli říct
  20. Pokud bude za rozumný peníz, tak tu čtyřkolku vem. V zimě jedinečný pomocník, v tvém případě s osvědčeným motorem. Ja k je psáno 85 - 88kW není u tohoto motoru v základu vyjímkou. Se šetrným chipem bezva auto. Jenom zvaž komu dát případně chipovat, ale naftu k fa. Cimbu ani náhodou!! A to že je trochu potrkané?? Vše se dá za rozumný peníz opravit.
  21. Hmm, tak to nasere,neboť jsem si myslel že jsem sehnal za dobrou cenou. Dal jsem 4tis za fungl pár - origo. Starší bych v žádném případě nekupoval.
  22. Počítej s 30ti tisíci, díly opravdu seženeš za pusu. Zapomeň na nové origo lampy za 1350Kč a pokud ano,tak jde stoprocentně o čorku. 1350Kč stojí levné náhražky typu DEPO !!
  23. Aceku, nikdo se s tebou nebude přít jestli je to tak, či onak. U jinýho typu auta (nafta s předehřevem) jsem si tohoto problému užil až, až. Odešla jedna žhavička, do měsíce další. Následně všechny ven a zkouška. Věř mi, že starým svíčkám žhavení trvalo déle a bez potřebného efektu. Ale to jen pro srovnání, bo mluvíme o jitém motoru. Pokud to zhrnu, tak si dej otázku proč odešla jedna? Odpovím si sám! Asi proto, že má své odslouženo a že konec čeká v brzké době i ostatní svíčky. A pokud se jedná o srovnání s benzinem ,ten sloužil jako příklad, že se doporučuje měnit celá sada. Poptej se v servisu, zda mění jen vadnou žhavičku?! Ale tak jak jsem psal, každému podle gusta a stavu peněženky .
×
×
  • Vytvořit nový...