Přejít na obsah

Tuner#2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

O uživateli Tuner#2

  • Narozeniny 1.1.1979

Kontaktní metody

  • Web URL
    https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

2 125 zobrazení profilu

Oznámení Tuner#2

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

9

Popularita

  1. Olin: OK už mlčím... Škoda, že se tím pádem nepotkáme
  2. Myslím, že se s Romanem znáte natolik dlouho, že to šlo vysledovat/domluvit se. Na skodateamu má článek o tom proč tahle změna už měsíc a dle mě je to jen o domluvě pokud bude svolný i provozovatel kempu udělat to nekonfliktně. Takhle si uškodíte navzájem...
  3. Oline, proč děláš sraz ve stejný termín jak Běšiny? Roman to ohlásil už před měsícem, myslím že to je velká škoda a chyba. Když už se nekrejete s Želiví, tak prozměnu ještě s větší akcí...
  4. Blbost zapojená na podtlak a o spotřebě nic neříkající... Jinak sehnat se to určitě dá, koukej po inzerci.
  5. juro sdi: Díky za poklonu. Více fotek je tady je tam vypálený držák z 10mm matroše. http://forum.skodahome.cz/index.php?/gallery/album/17571/80-skoda-105136l-alias-zlutka/
  6. Tak plíšky patří na tu kotvu, když jsem to skládal a dumal nad tím jak tychle novodobé brzdy fungují, přišel jsem na to sám. Takhle to vypadá hotový.
  7. Já na třmeny výhradně používám barvu od firmy Rust Oleum a to jako základ na hliník nebo zinek Galvinol a přes to 2 x Alkyton a drží to nádherně už 5 let a vydrží to i teploty na okruhu v Mostě. Aktuálně jsem dělal zadní brzdy na svou 105tku
  8. notobi: Ono to hlavně není na Octavii a nemám se tím pádem inspirovat jak se to má správně složit. http://img.skoda-virt.cz/vase_auta_upload/037_2010-02-22_10-16-43_58.jpg Takže z desek sloupnout ten papírek určitě, mají se nalepit. Plíšky snad nějak vymyslím kam a jak mají sednout (popravdě jsem to ještě moc nezkoumal) snad na to přijdu. Brzdič už jsem složený měl a pístek je zalezlý a pokud by nebyl švára má na to přípravek a vím, že se musí i pootáčet při zatlačování na to jsem byl už upozorněn.
  9. Ještě mám dva dotazy. Na origo deskách jsou takové papírky a pod ním je na desce lepivá plocha. Takže papírek sundat a desky se jakoby přilepit k pístku a třmenu? Lepivá plocha nebude na sebe nabalovat prach? U desek jsou takové plíšky, ty je třeba tam dát taky a nebo stačí, že deska je napružená přes ty pérka? Jakou mají plíšky funkci?
  10. Notobi: Tak jsi měl pravdu, jedno číslo je stejný a pak je v obdélníku druhý a to je jednu sudé, druhé liché. Díky za radu.
  11. To platí jak o číslech na krabici, tak i o těch jiných na kotvě? Problém je že na kotvách jsou nějaká čísla (nemám to teď u sebe) a nesouhlasí s číslama objednacíma co jsou na krabici.
  12. Koupil jsem nové zadní brzdiče na Octavii I. Bohužel jsem si přehodil krabice a nepoznám který je levý a který pravý. U brzdiče samotného je to jasné, ale nechápu rozdíl v těch kotvách za který to drží na držáku brzdiče. Vzhledově jsou úplně stejné jen mají na sobě jiná čísla, ale ty nesedí s údaji na krabici. Jedná se o TRW Lucas a jediný rozdíl jsem objevil v tom, že u jednoto posuvného trnu je důlek a jeden trn je bez vůle a běhá jen posuvně a druhý je s dost velkou vůlí i do stran. Může mě někdo poradit buď podle čísla co na kotvě je a nebo podle toho kde má být ten trn volný a kde ten bez vůle ve smyslu otáčená když auto jede dopředu? Jedná se o zadní brzdy a nemám to na Octavii, takže nemám s čím porovnat je to na Ś 136L. Díky moc.
  13. Debil nejsi, jsi poctivý a tohle by mělo být samozřejmostí. maca: JJ je to bohužel tak. V tomhle pořád ten západ musíme dohánět.
×
×
  • Vytvořit nový...