Přejít na obsah

awe_cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    98
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení awe_cz

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Konecnej ucet je 31k, ja 5k spoluucast, zbytek pojistovna.
  2. Autorizovanej servis, to mas kapotu, lakovani (metla), okynko, prace... vzhledem k tomu, ze to bude platit pojistovna, neresim to. Mam takovou spoluucast, ze bych se do ni se svepomoci nevesel - a nemam chut/cas to resit - uz takhle mne to stalo dost casu.
  3. S autem by neodjel, to mam zajisteny dobre. Kazdopadne mam fakt radost, odhad servisu je 25k - kdyz to porovnam s tim, za kolik ji ten hajzlik proda... ;(
  4. Rano jsem prisel k autu, okynko vymlaceny, kapota pryc (OI/97). Zabit malo! (informacni hodnota nula, ale trosku se mi ulevilo)
  5. Vcera jsem to delal - neni to az takova legrace. Je potreba oddelit manzety (obe) od ramecku (chce to silu ale opatrne - moje stara se mela stanu trhat v ohybech). Ja prehazoval i vrsky radicek, protoze ten puvodny vypadal lip - to je jednoduchy, staci otocit manzetu naruby, odcvaknout objimku a vyndat. Pozor pri vraceni, objimka ma zapadky ktere pasuji do tela radicky, existuje jenom jedna moznost, jak ji namontovat spravne. Faceliftova manzeta je sirsi - ma totiz o neco sirsi ten ramecek, pri pomereni to vychazi cca o 0.5cm delsi, takze jsem ji o necelej cm zkratil - na tohle pozor, je to docela na hranici. Novou manzetu jsem na stary ramecek lepil postupne chemoprenem transparent (doufam, ze to bude drzet) - lepil jsem to po stranach, nejdriv ty kratsi, nanest lepidlo na obe casti, pockat 15min a pak ve sveraku poradne stisknout, u tech delsich to do sveraku uz nejde, takze tam holt "rucne". Po zaschuti jsem to jeste obesel a doopravil vterinakem. Vysledek vypada dobre, stalo to kilo za radicku s manzetou (diky, Zakyyyy) a hodinu casu - mam dobry pocit z toho, ze jsem nemusel za tuhle vec dat Skodovce osm stovek - to mi totiz jako primerena cena rozhodne neprijde.
  6. awe_cz

    Vule v rizeni

    To neni dobry napad - na kloubu vyndanem z vozidla neni mozne odhadnout stav (vuli).
  7. To by ses divil! Zkousel jsem kdysi ruzny nafty a prechod mezi OMV a Shell je treba naprosto krasne poznat. Na Shell to jede lip, ale motor je hlucnejsi, na OMV je motor tichej, ale jede to hur... (nemusi to byt obecne pravidlo, testoval jsem to na dvou konkretnich benzinkach). Kazdopadne to vliv ma.
  8. awe_cz

    Vule v rizeni

    Tak jsem dneska zjistil, ze mam vuli v hornim kloubu ve slupku rizeni. Skodovka umi dodat jako nahradni dil pouze cely sloupek - za 8k5. Nemate nekdo zkusenost s repasem? At mi nikdo netvrdi, ze by tohle nezvladla napriklad firma, ktera opravuje kardany...
  9. Ve 160tis jsem menil kosti a gumy stabilizatoru - bylo to potreba. A jeste budu asi menit ten silent, co je na volantu.
  10. awe_cz

    Tesneni dveri

    Takze je to jeden kus - plast + guma? Jak se to meni? Nejakej zadrhel?
  11. awe_cz

    Tesneni dveri

    Opravdu nikdo nevi? Do autorizovanych servisu se mi nechce;(
  12. awe_cz

    Spojka 1.6 MPI

    Ze by to mixovali? Moje 1.9TDI 66kW ma hydrauliku...
×
×
  • Vytvořit nový...