Přejít na obsah

sisi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sisi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Presne tak, ani kliknutí ani otocení, len tak strcit to tam a hotov.
  2. Skúsim, ale nerád by som kupoval, ked je aj iné riesenie. Ja dúfam nakolko Vag nenapísal chybu, len nikdo nevie prícinu preco zastavyl R.J kompessor, ze neako to vyriesia.
  3. A prepácte za pravopisné chyby
  4. Ahoj! dost dávno som nenapisan nic. No teraz ale potrebujem pomoc. Neide mi Climatronik, nenastartuju ventilátory a kompressor tiez. Podla VAGu vsetko okej, vsetky clánky fungujú, vsetky senzory aj tepelné vonkajsie- vnútorné, aj tlakové, ventilátpry OK, kompressor tiez, RJ climatroniku 100% a nakoniec, a teraz pocuvajte: RJ motoru dal vypnút komressor Climatroniku cez CAN . A nikdo nevie preco. Existuje neco takového. Vag nebere to ako chibu, alebo nesmiselnú odezvu, ale ako normálnu cinnost. Mám O2 2.0 tdi s DSG rv. 2004 V servize my poradili vimenu RJ. Po záruke je to 42.700 sk
  5. sisi

    STREAM

    Neviem ze aké auto som kúpil ale já mám vsetko v pohode. Tuner super bez sumu, a pocuvám stanice o akych som ani nepocul. nastavenie vysky +5 basy +7, a cd prehrávac, závysiacy od kvality CD taktiez dobre hrá. vysky a basy ako pri tunery plus LOUD. V predoslom O1 som mal Cd SONY, Reprá Sinus Live, A SUB Clarion, a nehrali tak dobre. Ale mozno ze já nemám také ocakávania.
  6. sisi

    18ky na OII

    No Ja mám také skúsenosti. Predoslú octavku som mal znízenú o 30 mm, a dokupil som orgináli Audi TT 17 palcové sestlúcové, vid obrázok. Predtym nez som kúpil terajsiu O2, som uz dopredu kupil zase od Audi RS A4 17-ky, ze urcite my budú pácit, bohuzial bez pokusu. Virtuálne som to dal na auto v konfigurátore, ale zivot je celkom iní. Bez pokusu nekúpte nic, ked máte nato moznost. A nikdy viac nez 6 lucovy, ja mám 9 a opticky vyzerá ako 16-ka. Este nemám fotku ale ked budem, pridám
  7. U mna zo 100 km je priblizne 30 mesto a 70 miesane, naposledy som nameral 6,5 a motor nie je este zabehnuty, hoci olej treba dolievat kazdych 5000 km liter, ale v servise my povedale ze je to v pohode. inac tankujem bud Slovnaft EVO diesel, alebo OMV premium Diesel, oprpti klasickym dieselom my to robil -0,5l na 100 km. a kludne ma opravte, ved takto sa dá naucit jazyk, hovoryte resp. písete. A tá cestina, no druhá polovica nasej rodiny vibrala tu, oni studovali na Karlovskom.
  8. Clovece Quote, ked Slovencina bude tvoj piati jazik co si naucil, a nebudes robit také chyby ako ja (inac ospravedlnym za ne), tak mozeme porozprávat. 1. Madarcina 2. Anglictina 3. Nemcina 4.Slovencina Passívne. Hebrejstina, Gréctina, a Latincina a uz dopredu SORRY pre moje nedostatky.
  9. A Ja som si mislel ze mám problémy spotrebou, mám taktiez 2.0 tdi najazdenych 13.000km. zime pneu 16/55-205, spotreba ne podla pocitaca 6,7, teraz v pneu 17/45-225 spotreba 6,1, a jazdím dost rychlo. Ale já mám (DSG) automat..... Teraz sa mi ulavilo. Spotreba nad 7 litrov neuveritelná, aj ked je tam vela mesta.
×
×
  • Vytvořit nový...