Přejít na obsah

Skippy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Skippy

  • Narozeniny 28.6.1973

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

878 zobrazení profilu

Oznámení Skippy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Piny jsem nekupoval, jen mě zarazila jejich cena.
  2. Měl jsem podobný problém, ale na Octavia I. Nevím jestli to je stejný, ale já jsem musel sundat zadní dveře a tím jsem se dostal na gumovou záslepku v předních dveřích ve výšce kliky. Pod ní je západka vložky zámku a po vytočení jsem vytáhl zničenou vložku, která byla v zámku natočená na uzamčení. Je možný že ti ta vložka také drží zámek ve stavu zamčeno a po vyjmutí to půjde odemknout.
  3. Tak jsem včera sehnal konektory (svorkovnice) do jednotky 799B. Je tam 15 pinová 1J0962615 za 70,- a 23 pinová 1J0962623 za 85,-. Horší je to s pinama, dva na drátku cca30cm stojí cca 70,- P.S.: Doufám že ty čísla svorkovnic někomu pomůžou, ono se to špatně dohledává. Alespoň mě
  4. Jestli to bude fungovat i s motorem AGN, tak bych měl taky zájem.
  5. Tak do toho jsem se naštěstí pouštět nemusel, protože jsem použil celou tu mechanickou část z nového zámku. A tu spojku bych nerušil, když to funguje!!! Z nového zámku to nepoužiješ, protože je tam jinej průměr ozubeného kola! Hlavně nechápu, proč mi ten novej zámek v autě nefunguje!?!?!
  6. Tak koukám že nikdo neví! Jen pro doplnění, to zamykání není v pohodě, jak píšu v prvním příspěvku. Při zamykání se to chová stejně jako při odemykání, jen to není tak vidět „rozdíl je patrný při sledování i ostatních zámků“. Ten zámek od Krakena73 „z roku 97“ fungoval bez problémů, ale asi před týdnem přestal „překvapivě“ spínat mikrospínač. Chtěl jsem pouze vyměnit tento mikrospínač, ale po vymontování ze dveří jsem zjistil, že i ta západka, která spíná tento mikrospínač je vydřená a proto výměna pouze mikrospínače nic neřeší. Tak jsem se rozhodl, že použiji celou mechanickou část z nového zámku do tohoto starého. Při rozebírání mi to nedalo a rozebral jsem oba zámky kompletně, abych zjistil jaký je mezi nimi rozdíl a proč mi ty nový zámky nechodí (zkoušel jsem tři nový zámky a všechny se chovají stejně). Při sundání vrchního krytu jsem našel jediný rozdíl a to v ozubeném kolečku na motorku. U nového zámku je napevno na hřídeli a u sterého zámku je poháněno přes odstředivou spojku.!?!? Na fotu je vidět kolíček, který roztáčí vrchní misku s ozubením. Zapojení pinů je u obou zámků stejné, mechanická část včetně té spodní kolébky, která se při zamykání a odemykání přestavuje je taktéž stejná. Až po dlouhé zkoumání jsem našel další rozdíl a to ve spínání spodního mikrospínače, který je sepnutý při odemčeném zámku. Na fotu je vidět, že u nového zámku dojde k sepnutí tohoto mikrospínače dřív, než u starého. Je možné, že by tento rozdíl mohl mít vliv na funkci zámku, když je namontován pouze jeden nový a ostatní jsou starý? P.S.: Kraken73 má ročník 97 a jeho zámek v mém autí fakčí bez problémů a on vyměnil všechny zámky za nové a nemá žádný problém.
  7. Já se nebojím vás, ale sebe! Já pak nevím kdy přestat!
  8. Tak určitě přijedu, jen si letos dám bacha na to chlastací komando se slívkou! Loni mi bylo celou sobotu blbě!!!
  9. Je to tak, že je rádio pod napětím i při startování, ale pokles napětí je tak velký, že rádio většinou vypne (možná nějaké rádio od Vietnamců s výkonem až 2x3W by při startování nevypnulo . Chtělo by to dát do napájecí cesty před rádio silný kondenzátor, který by ten pokles pokryl. Samozřejmě tam musí být ještě relé, které tento kondenzátor odpojí při vytažení klíčku! P.S.: vzhledem k tomu, že nemusím žhavit, tak mě tento problém zas tak netrápí.
  10. S tou žalobou bych byl opatrný. V reklamě je "vyřízení ve většině případů do pěti dnů od dodání všech podkladů". Takže jsou dobře krytý. Mě to od nehody (nebyl jsem vyník) vyplatily za 21 dnů, ale od dodání posledního dokladu to bylo přesně 5 dní! Jen si se mnou dopisovaly, co ještě potřebujou. Oni se nenechaj jen tak zažalovat!!!
  11. Jsem spíš pro, ale nesmí to být podle kalendáře! Pevný datum je kravina!!! Nejlépe podle počasí. Jakmile se teplota dostane dlouhodobě pod 4°C, tak povinně zimáky. On pak najednou napadne sníh a všichni na letních pneumatikách jsou překvapeni. A hlavně jsou nebezpečný i pro ty, co mají přezuto. K nám na sever jezdí hodně Pražáci na lyže a většina z nich na letních. Pak blokují silnice, protože se ani nevyškrábou na parkoviště k vleku. Už kvůli nim jsem pro. Néééé abyste mě hned kamenovali, já jinak proti Pražákům nic nemám!
  12. Skippy

    Cikani

    A tohle nás čeká!!!!! Betreff: Česká republika v roce 2070! www.poselstvi.blog.cz Velká Británie, WSG (World Station for Gipsies) Dnešního dne, t.j. 30. 2. 2070, definitivně vystoupila Svobodná romská republika (dříve Česká republika – dále jen SRR) z Evropské unie. Jeho nejvyšší jasnost, Král SRR, Dezider Horváth - Kotlár, prohlásil: "Jsme příliš hrdý a soudržný národ na to, abychom byli na někom závislí anebo se někomu podřizovali." Tomu je tak již od pradávna. Neexistuje žádný jiný národ, který by tak striktně dodržoval a řídil se zákony přírody - silnější vítězí. Postarali jsme se o segregaci tehdejší majoritní společnosti – Gadžů - Čechů. Avšak s psanými zákony je to přesně naopak. Po zrušení parlamentu (2051), senátu a státních, krajských a obecních zastupitelství (2052) a přenesení moci zákonodárné, výkonné a soudní na jediného monarchu v zemi, existuje platný psaný zákon pouze jeden. A sice je to zákon č. 1/2053 R.Sb. a zní: "Držme při sobě!". Postihy za porušení zákona jsou různé podle závažnosti. Jistě si vzpomínáte na období 2000-2010, kdy národ Rómů zaznamenal největší kvantitativní růst. Češi byli tehdy natolik tolerantní a rozdavační, že potlačili veškeré snahy jedinců ze svých řad (nejvýznamnější asi Ing. Jiří Čunek), zrovnoprávnit Rómy s Čechy. Tím by se zamezilo přiživování početných nepracujících romských rodin na státě. Tehdy dosahovala nezaměstnanost asi 10ti procent, 80% nezaměstnaných bylo Rómů. Velmi lidský a ohleduplný přístup Čechů k Rómům na začátku jednadvacátého století chtějí nyní Rómové oplatit a slavnostně uznat Čechy a Češky na svém území jako národnostní menšinu. Celkový počet obyvatel SRR činí asi 12.000.000, z toho je skoro 500.000 Čechů. Ti s velkou radostí tuto zprávu uvítali a poslali z pracovních táborů na Slovensku jeho jasnosti Králi Horváthovi-Kotlárovi srdečný děkovný pozdrav. Tento článek není k smíchu, plač národe Český. Stojí za přečtení. Pošlete to dál, abychom byli připraveni.
  13. Mě se nelíbí ten USB vstup z čela!!!! Fleška trčí do interiéru. A ten Blaupunkt USB vstup má a zezadu. Budu poslouchat mp3 z usb, občas z CD a minimálně rádio. Ale díky za názor.
  14. A co toto rádio. http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia...amburg-mp57.htm Má vše co by se mohlo hodit. Dveře jsem vytlumil, dal podložky z MDF a repro Rainbow SLX 265 DL. Je toto rádio vhodným kandidátem pro doplnění audia?
×
×
  • Vytvořit nový...