Přejít na obsah

Seben

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 107 zobrazení profilu

Oznámení Seben

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Seben

    vymena motoru

    Ahoj oktavkari Vlastnim O1 55KW uz me to prijde malo koniku tak se chci zeptat jestli je realna vec vymenit tu 55 za nejaky vykonejsiho motor. Prosim o kazdou radu nebo pomoc.
  2. Seben

    Jaký výfuk na OI

    Výfuk jsem teda už koupil vyhrál Tyll tak snad bude dobrej. Teď bych potřeboval poradit měl bych si ještě něco koupit na upevnění výfuku? Vypadáto že výfuk na autě je ještě original.
  3. Seben

    Jaký výfuk na OI

    Ahoj nebudu zakládat nové vlákno tak svoji otázku frknu sem. Budu měnit zadní díl výfuku ale potřeboval bych poradit od jaký značky mám koupit jestli BOSAL,TYLL,VECTOR,WALKER. Mám vůz Škoda Octavia 1,6 GLX/55kw AEE r.v.1998 auto budu vlastnit tak ještě jeden rok.
  4. Mám 1,6/55kw r.v.1998.Uplne stejný problem sem resil pred x tejdnama kolisani otacek se objevovalo a zas mizelo. Z nutnosti jel na emise tam zjistily ze mam nekde diru ve vyfuku takze byla moznost ze nasava vzduch. V servisech moje auto bylo ale vsude rikali ze jim to nedelalo a kdyz pichli diagnostiku tak nic vesechno oka.Uz sm byl bezradnej co stim je. Dira zadelana a uz mesic jezdim bez kolisani.Zkus to za to nic nedas
  5. jasny souhlasim s tebou ale budu auto pradavat tak tam chci dat orig repro ale omylem sem ucvaknul ty plastovy hajzliky:( ted je chci sehnat
  6. Nevite jak se menujou takovy pastový cvonce ktery se zacvakavaj vzadu s kabelem k orig repraku? Nebo kde je muzu sehnat? 2 dva bych potreboval
  7. oka du spat mam nalito skoda ze nejde muj prispevek smazat
  8. Spatna zprava draku maj montazni hloubku 66 mm takze budes muset rozdelat tapec a dat podlozky. Kdybi jsi chtel delat bez uprav museli by mit hloubku 46 mm a stacilo by jen vymenit.
  9. Potreboval bych poradit chci tlumit dvere nejak zakladne ne zadnou super vypln cca do 300il za jedny jedny dvere. Jak asi velkej plat(rozmery) bych mel koupit aby me toho moc nezbylo. Díkes.
  10. no ja bych potreboval jen podlozky repro mam prodals bys je ?
  11. díky ti. Musím se v tom asi o víkendu pohrabat ale spis to vypadá že musím koupit mdf podlozky. Kdybych to nedal dokupy je tady nekdo z Hradce Králové, rozumi tomu a udelal vytlumeni dveri motaz mdf podlozky+ instalace repra a dal dokupy?(samozrejme za peniz)
  12. nahodou podlozky na zadni repro uz nemas?
  13. Díky. Ale docela sem smutnej z novyho zvuku je to takovy o nicem original hrali lip. Zdá se me ze vyskace hrajou moc nahlas a predni repro ve dverich malo je mozny ze mam blbe zapojeny?
  14. Pouziju tohle vyresene vlakno na svuj dotaz. Mam vymeneny predni a zadni repro a ted bych chtel vymenit jeste predni vyskove reproduktory ale nevim za jake(velikost) dekuju.
×
×
  • Vytvořit nový...