Přejít na obsah

Daniel_Magnus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Daniel_Magnus

Badatel

Badatel (4/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Collaborator Vzácný
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Super popis i návod, díky :-) Já to tam zkusmo dal právě teď, rozjelo se to bez problémů, funguje mi i Android Auto přes kabel, ALE: - Na můj vkus je to opravdu pomalé, kolikrát nevím, jestli jsem ikonu špatně stiskl, nebo se rádio teprve rozmýšlí, nicméně na to bych si snad zvykl. - Horší je, že když jsem se pokusil spustit video soubor z UBS flashdisku, tak se mi místo videa přes celý displej zobrazí nápis, že podle zákona řidič nesmí za jízdy čumět na žádné video, a to jsem to zkoušel v garáži s vypnutým motorem. Miluju tyhle „vychovávací“ přístroje. A tak nějak tuším, že když to nechce hrát ani při stojícím autě, rozhodně to nebude hrát při jízdě. A když jedu s klukem, tak mu na rádiu vždycky něco pouštím. Pokud to nepůjde, nemá pro mě takové rádio žádnou cenu. Dělá ti to taky, nebo mám něco někde blbě v nastavení?
  2. Jo, ten airbag mi taky pak svítil, když jsem odpojili kontrolku v rámečku. Smazali to na diagnostice a byl klid. Je fakt nejlepší odpojit baterku, než se v tom člověk hrabe. Pak tam tahle chyba nebude. Až to přijde a dám to tam, napíšu, jak to funguje. Jestli s tím budou problémy, tak to pošlu zpátky a vrátím tam tu čínu za 4 litry. Ta mě sice sere tím, že má jen 1 GB RAM, takže je to pomalý, ale aspoň všechno funguje a nestálo to šestnáct tisíc.
  3. Díky za info. Mně psali, že už to poslali, nicméně dnes nedorazilo. A jak to vypadá jinak? Myslím když pomineš to pískání.
  4. To netuším, když se podíváš na inzeráty, tak se to prodává od 5 do 10, tak bych řekl, že za 5 se to prodá celkem snadno.
  5. Ten by měl být v papírech k autu. Nebo požádat v autorizovaném servisu, tam by ho měli zjistit.
  6. Jo, koupím stejné, ale o 4 tisíce dráž. Už jsem to psal.
  7. Ano, přesně tam mám antény FM :-) DAB anténu musím doplnit (napřed uvidím, jestli to bude hned potřeba, protože poslouchám jen jednu stanici).
  8. V Polsku autorádio kupovat nechci :-) Jinak o té DAB anténě samozřejmě vím, takže použiju anténu na sklo.
  9. Pioneer AVH Z9200DAB stojí o čtyři tisíce víc a má o dva palce menší displej, než tenhle Zenec.
  10. Tomusi, já jsem nepsal, že bude fungovat DAB na FM anténu. Psal jsem, že to rádio má vstup pro normální FM anténu, takže se mi nezdá, že by bylo DAB ONLY, a musela se tak k rádiu přikupovat nějaká krabička pro FM příjem. Kromě toho já tam žádnou ploutev dávat nemůžu, pokud nechci vrtat do střechy, jelikož nemám žádnou viditelnou externí anténu.
  11. Já jsem v návodu našel oba anténní konektory, tedy jak pro FM, tak pro DAB, a i v návodu je popsáno, že přijímá oba druhy vysílání. To je mi divné, že by rádio nemělo FM příjem. Spíš bych řekl, že v balení nebude DAB anténa, která se musí doplnit, ale na klaisckkou FM anténu by to nemělo být problémem připojit. Mimochodem objednal jsem to před chvílí, tak až to příjde, taky napíšu.
  12. Ještě jsem zjistil, že výrobce je švýcarský.
  13. Já teď ještě znova koukám na ten Zenec, a napadlo mě, že to asi zkusím. Objednám ho přes internet, takže mám dva týdny na vrácení. Připojení vzadu to má prakticky stejný, jako ten můj stávající čínskej přístroj, takže ani nebudu muset rozbalovat kabeláž, co s tím přijde, a zkusím ho tam cvaknout. Když se mi to nebude z nějakého důvodu líbit, prostě to pošlu zpátky.
×
×
  • Vytvořit nový...