Přejít na obsah

OTDi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    368
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 316 zobrazení profilu

Oznámení OTDi

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. OTDi

    Výběr motoru

    U nás by to taky jezdilo hodně po dálnici. V tom autě jsem jel a zase úplně slabý mi to nepřišlo. Je tam cítit rozdíl mezi dvojkolkami, které máme ve firmě ale zas tak zázadní to myslím není. Kdysi se říkalo, že ojetý čtyřkolky oktávky nebrat, že jsou s tím problémy, proto jsme znejistěli. Samozřejmě nikdo z nás neví jak to je s těma oktávkama dneska. Čeho se na té čtyřkolce bát, co se může pokazit, co je drahý na opravu a co by při nájezdu 220 tis mohlo začít odcházet. Náhon na všechny kola by byl taky občas využit, ale spíš jen v zimě, kdy jsou na jednom místě trošku problémy se sněhem. Jinak samozřejmě dvojkolka by nejspíš byla lepší. Už jsme prošli hodně at, ale všude byl nějaký háček. Na AAA se obracet nechceme, znám pár lidí kteří měli hodně negativní zkušenosti. Tady ta 4x4 je zatím jediná bez nějakých komplikací a zatajených skutečností jen je tam ten velký nájezd. Nechceme aby se nám to po roce ježdění začalo sypat.
  2. OTDi

    Výběr motoru

    Ahoj, Zvažujeme do firmy nákup ojeté oktávky. Sháníme rok 2010, ideálně 2011 a zatím se nám nedaří sehnat něco slušného. Chtěl jsme se zaptat na váš názor ohledně motoru 1,6 TDi 77 kw 4x4, který má najeto přes 200 tis. Možná dokonce 220 tis. Je to rok výroby 2010 takže to jezdilo celkem hodně, dle informací pořád po dálnici. Ve 180 tis bylo měněno turbo i s hlavou, ale spoka je původní. Proti hraje ten nájezd a pro zase to, že to bylo servisováno pravidelně v autorizovaném servisu, není havarované a že to vypadá vizuálně dobře, nic tam nemlátí a nevrže. Myslíte si, že je rozumný kupovat auto s tímto motorem a nájezdem? Předpokládá se, že u nás najede do takových 40 tis ročně. Díky za postřehy
  3. Tak zámek se už zase na odemykání protáčí třeba i 2x. Čím to může být? něco uvnitř zámku? Vím že se v tom kazí pružinka, ale je tam ještě neco co se dá pokazit?
  4. Zámek jsem rozdělal, nějak ho procvakal na prázdno a začal fungovat zdá se normálně, tak jsem ho tam vrátil zpátky a vše celkem funguje. Jen asi rupla pružinka, protože se sám nevrací do původní polohy. Nevím teď v čem přesně byla chyba, protože jsme se zámkem celkem nic neudělal a předtím se protáčel na volno třeba i 2x na zamykání a zamkl nebo odemkl jen někdy.
  5. Načíst komfortku jsme ještě nezkoušel, nezkoušel jsem vůbec nic. O víkendu zkusím sehnat někoho kdo by mi to napíchnul a taky chci rozdělat dveře a podívat se na ten zámek, protože na zamykání ho protočím skoro 2x dokola, což by jít nemělo. Ale jinak včera, když jsem zjistil že se protáčí, tak jsem s ním pohýbal a když jsem vytahoval klíček, tak jsem ho nechal co nejvíc natočený jakoby na zamykání a od té doby mi okýnka nesjely. Nicméně na to nebudu spoléhat a zkusím s tím něco dělat.
  6. Tak se přidávám, najednou se mi taky začali stahovat samovolně okýnka. Téměř všechny zámky stojí za nic. Až teď jsem zjistil, že zámek od spolujezdce je rozsypaný, na zamknutí ho protočím skoro 2x a na odemykání celkem reaguje. Ten od řidiče funguje, ale škrtne o centrál málokdy a kufr reaguje jen na zamykání. Závada se začala projevovat tak, že po několika hodinách od zamknutí se stáhne 1, 2 nebo 3 okýnka. To od spolujezdce se ale nestáhlo nikdy. Co se týče fungování okýnek, všechny jdou dobře, jen to u řidiče se při vytahování někdy zasekne v půlce a zase sjede. Po tom co jsem před chvílí zjistil, že je zámek od spolujezdce rozsypaný, myslím, že závada bude tam. Jen mě nejde do hlavy, proč se stáhne pouze 1 až 3 okýnka a to až po několika hodinách. Můj dotaz: Když je rozsypaný zámek, nebo nereaguje, stačí ho vymontovat a zkusit ho popravit, jestli z tama nějak nepovypadla ta packa nebo co je? A nebo to bude něco vážnějšího? To že ty zámky fungují jak se jim za chce je mi celkem jedno a oktávku r.v. 98 jsem si pořídil jen proto, že spravujeme barák, což u mě auto pocítí asi nejvíc, když tam pořád něco vozím. A právě proto, do toho auta krom běžné údržby jako je olej atd nechci vrážet žádné peníze. Díky
  7. OTDi

    Notebooky

    Taky doporučuju LENOVO. Jsem s ním naprosto spokojený po technické stránce a také je skvěle vzhledově zpracovaný. Luxus vzhled a nikde nepraská nevrže. Nenapadne mě ani jedna záporná poznámka
  8. Normální reklama je moc drahá co
  9. OTDi

    Kamera do auta

    to mě připomíná důchodce a lidi co si léčí ego, všude fotí špatně zaparkovaný auta atd a dávají to na net za účelem poskytnutí policii jako důkaz a následného pokutování, ani nevím jak se ta stránka jmenuje ale to nejsi ty, nebo jo?
  10. dobrý! jen aby na tebe někdo nevlít, lidi jsou svině
  11. Raději je pourgujte s tou reportáží.
  12. a nemáš nějaký přesnější info kterej den?
  13. jestli na tom dělali 2 týmy, nemá to být v něčem jiném než ve zprávách?
  14. no jsu zvědav teda, doufám, že si vzpomenu
  15. no právě to co se mi na vw foru nechce hledat, tak to je ta absolutní totálka passat B5.5, a týpek to dal tak dohromady že by to snad nikdo nepoznal a vrazil do toho cca 30-40 tis. Tak si vem že od něhoho koupíš totálku za 30 a těch 40 do toho dáš a prodáš to za 200. jen vědět co kde. to co spravoval byla tuším 2002 a tenkrát by to za to bezproblémů prodal, ale tvrdil že to dělá pro sebe což nevím ale budiž.
×
×
  • Vytvořit nový...