Přejít na obsah

dawes

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli dawes

  • Narozeniny 8.5.1977

Oznámení dawes

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. dawes

    Bordel v blatníku

    Já jsem to vyčistil před 2lety a od te doby pravidelně při mytí. Zástěrky dávám jen na zimu kvůli odlétávajicím kamínkům. OI nemá ještě dotažený plastový podběh až k okraji blatníků, dole, a tak tam na zimu dávám zastěrky.
  2. hmm já to nevylučuju ale fakt na tom návodu je zobrazená OI a i ovladače jsou z OI. Ale vypada to, že na to asi budu muset myslet a vypínat. kdyby přeci jen někdo tak budu rád.
  3. No pokud ho chceš poslat, není problém, jen má 63MB ale doslova se na stránce 63 píše: 2 - Vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru Vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru lze zapnout pouze při zapnutém zapalování. Při zapnutí vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru je u vozidel s el. stahováním oken současně zapnuto i vyhřívání vnějších zrcátek. Vyhřívání skla víka zavazadlového prostoru se po asi 20 minutách samo vypne. Pokud opětovně stisknete spínač 2, vyhřívání skla se zapne na trvalo - nedojde již k automatickému vypnutí. Po dosažení průhledu sklem je nutno vyhřívání skla vypnout. Snížená spotřeba elektrické energie působí příznivě i na celkovou spotřebu paliva - viz str. 118. kód na návodu: Návod k obsluze Octavia česky 04.07 S63.5610.33.15 1U0 012 003 JH www.skoda-auto.cz
  4. Zdar chlapi, chtěl bych se dozvědět něco víc o spínači vyhřívání zadního skla. V návodě jsem se dočetl, že když zmačknu vypínač jednou tak se vyhřívání zapne jen na určitou dobu a pak se vypne samo. Když ho pak stisknu ještě jednou tak už hřeje stále. Mě hřeje stále a zajímá mě, zda to lze řešit pouhou výměnou vypínače nebo je v tom jiný fígl. Občas se mi stane, že ho zapomenu vypnout a zbytečně se vyhřívají kontakty.
  5. dawes

    STRESNI NOSIC

    Dneska jsem poridil podelny nosniky ve skodovce za cca. 4000. Diry jsou skutecne pod tou gumou co je podel strechy
×
×
  • Vytvořit nový...