Přejít na obsah

Jim

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jim

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdarec mam prosbu byl by jsi ochoten udelat zme nu podsviceni palubovky na fabii I chtel bych aby svitila červeně pokud ano kolik by to stalo material a práce díky moc za odpoved .Jura

  2. Nevím jestli to je 100% ten samý pín ale tyto co jsou na obrázku se používají na ISO konektor. Ikdyž jsi vytáhl tu žlutou zarážku tak ta je jen bezpečnostní. Jak je vidět na foto tak na obouch bokách pinu jsou malé ceplíky a když se snažíš víc a víc tahat za kabel tak oni se víc roztahují a zařezávají do konektoru. My to řešíme tak že musíš tlačit kabel s pinem do konektoru a ze předu konektoru tam tesně vedle pinu zastrčíš pevný drátek(narovnanou kancelářskou sponku). Nedjřív jeden a pak druhý z druhé strany pinu. Neboj se zatlačit. Nech si tu kanecelářskou sponku z druhé strany kulatou aby jsi se měl o co opřít nebo to zatlač kleštěma.Oni tak zůstanou oba zamáčknuté a měli by ty pacičky z boku toho pinu zamáčknout směrem k pinu.Když jsi jistý že jsi je oba ohnul(měj pořád ty drátky nacpané vedle pinu) tak pak zatáhni za kabel a mělo by to jít. Jo když tam budeš cpát ty drátky tak ten kabel s pine tlač do konektoru - tlačíš proti sobě. Snad ti to pomůže.
  3. Zdar.Už jsem něco obačas předělával.Můžeš se podívat na interiertuning jsou tam fotky.Je tam i ceník ,ale když přijedeš a pomůžeš mi to vymontovat a zamontovat tak by jsme se domluvili na 1500,- za celé auto i smateriálem.Jinak diody jsou originál VW a červené z AUDI.Moc fotek tam nemám spíš z Octávky. Jinak na foru je jeden týpek kterýmu jsem to dělal(ve foru je dod přezdívkou mISHA) a vubec si nestěžuje-možná by ti poslal lepší foto-blbě se to fotí. hm..ty to delas ale asi v Pardubicich zejo? To ja mam strasne daleko...to nepujde:( Jo jasan v Pce. JInak pokud by jsichtěl nějáké info o předělání tak dej vedět. Nebo i diody.Zda a sílu.Já budu teď předělávat Renault Espace.
  4. Zdar.Už jsem něco obačas předělával.Můžeš se podívat na interiertuning jsou tam fotky.Je tam i ceník ,ale když přijedeš a pomůžeš mi to vymontovat a zamontovat tak by jsme se domluvili na 1500,- za celé auto i smateriálem.Jinak diody jsou originál VW a červené z AUDI.Moc fotek tam nemám spíš z Octávky. Jinak na foru je jeden týpek kterýmu jsem to dělal(ve foru je dod přezdívkou mISHA) a vubec si nestěžuje-možná by ti poslal lepší foto-blbě se to fotí.
  5. Ahoj.Přesně jak jsem se dočetl-vím z vlastní zkušenosti že ta modrý ce so používá ve VW tak je jiná než co koupíte normálně v obchodě.SMD možná ale ty obyč 3mm jsou jiné-mají modrozelenou barvu a originál VW je modrofialová. Pokud máte zájem jsem tak jsem ochotný vám poslat diody o průměru 3mm který mají přesný odstím jako VW a také mají stejnou svítivost jako ty zelené co jsou v Octávce I například ve spínači světel nevo ovládání okýnek u řidiče ve dveřích. Pokud máte někdo zájem-nedají se sehnat.Jinak 40Kč za kus.
  6. Tady posílám foto diody - v modrá nebo červená.
  7. V budíkách by jich mělo být 22 morých a 8 červených. Pokud chce někdo tyto oreginál diody tak 20kč za kus. Ty z GM jsou malý a mají velkou svítivost-tyhle mají stejnou jako mají zelený, večer vás to nebude oslňovat ani na nejmenší intenzitu,ale bude to hezky vidět.
  8. Jo já mám červený ručičky na prodej.Jak ze škodovky tak z VW. Cena za sadu je 500Kč.Udělám foto a dodám.
  9. To by zajímalo jakým způsobem jste to předělávali, že vám to nechodí.Ono nestačí přeletovat jen diody.
  10. Záruka je.Ale pokud se v tom nebude nikdo montovat-v tom podsvícení.
×
×
  • Vytvořit nový...