Přejít na obsah

Ivan Vlach

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Ivan Vlach

  • Narozeniny 21.3.1981

Oznámení Ivan Vlach

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ne, že bych záviděl .. ale v sekci „Váš Roomster“ uvádíš svou konfiguraci z konfigurátoru a tam je 281 300 Kč. Takže odkud těch 295? http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/51136953
  2. Zdravím, tenhle kryt jsem kupoval na MPI 1,4, čínské výroby za 250 korun a službu plnil dokonale. Stalo se mi ale jednou v zimě, když bylo hodně sněhu a ještě to byl sníh co přes den natál a k večeru na povrchu namrznul, že jsem při najíždění do neodhrabeného parkoviště "sáňkoval" po krytu a přední kola měl ve vzduchu :-D. Celá plocha toho krytu a plastových částí kolem držela auto na sněhu.
  3. A není to náhodou ten motor co teď dávaj do novýho vW Pola? 1,2 emise 128 UERO 5
  4. Neklouže, musíš to postříkat a otřít hadříkem. Ještě jsem s tím neměl problém. Doporučuji taky ošetřit pogumování pro nohu vedle spojky. Pak jsou ty pedály hezky čisté v těch rýhách a špína nemá tendenci se tam moc chytat.
  5. Pánové, jsem vděčný za tohle téma. Celou dobu jsem si myslel, že nejsem normální. . Z toho co ještě nezaznělo ... jsem úchylný do absolutní čistoty interiéru. Hlavně musím mít čisté prahy a pedály. Takže je i dvakrát týdně myju a z pedálu vyškrabuju nečistoty a pedály stříkám sprejem na plasty na interiér Před nasednutím se kontroluju jestli jsem do nečeho nešlápl a nemám něco na botech.
  6. Připojím k tomuto tématu dotaz ohledně nabíjení. Mám auto teprve první zimu, baterie (44 Ah) je 3 roky stará (rok výroby). Hustoměr (filson z tesca) ukazuje vybytí 1,20 na všech článcích stejně při pokojové teplotě. Jezdím denně do práce 13 km tam a 13 zpátky. Koupil jsem proto nabíječku 4A takovou jednoduchou ukazuje pouze stav ON a plné nabití. Když ji připojím tak se baterie rozbubla a do 10 sekund se nabiječka přepne do stavu FULL kdy by už neměla nabíjet. baterie ale bublá dál! Ptám se zkušenějších jestli se mám zbavit baterie nebo nabíječky. nemůže být v baterce nějaký zkrat? Hustoměr jsem testoval na jiné baterii a je OK, moji baterku jsem testoval na sousedové nabíječce a ta taky hlásí plné nabití, tak proč mi u ni hustoměr nechce naskočit do zeleného pole? Jinak s baterií není v autě jediný problém vše funguje jak má ale vzhledem k nadcházející zimě mám obavy. Díky za odpověď.
  7. Dík za info, z etky to vypadá jako nějaký dekl :-) Aji se mi to za tu cenu nezdálo.
  8. Zdravím všechny, pročetl jsem si témata ohledně všelijakých možností jak dodatečně odhlučnit motor popřípadě instalovat na zimu lepší izolaci když od výroby na tamhletom šetří. Narazil jsem při prohledávání netu na tento díl č. 6Y0863831D a popravdě ani z etky nevím jak to vůbec v reálu vypadá a z čeho je to vyrobené. Posílám Foto. Máte to někdo na autě? Je to nějaký plastový díl potažený nějakou speciální izolaci, nebo je to nějaká guma či filc? cena se pohybuje okolo 500 kč (bez příchytek) a prej je to kompatibilní se všemi modely fabie.
  9. Jeden názor mladého motoristy co si koupil ojetou fabku před 5 měsíci. Nikdy nikomu v bazaru nevěř. Nevyšťav se z peněz. Z toho co píšeš si nenecháváš žádnou rezervu!!! Ojetých fabek bude na trhu víc a víc, hodně lidí jde za "štěstím se škofinem". Moje rada počkej až budeš na to mít ze svých a pak si vyber. A s povinným ručením doporučuju havarijko.
  10. Zdravím, tak jsem s pomocí kutilských pomůcek úspěšně odoperoval tapec od dveří bez jediné nehody. Udělal jsem si takové plastové páčidlo a šlo to perfektně. Nejdřív jsem si udělal montážní prostor pro páčidlo pomocí překližkových destiček a pak odpáčil prostřední pojistku kterou jsem ještě viděl skrze otvor u kliky. Když tahle povolila pak už bylo celkem jednoduché dostat se k ostatním. Ovšem co bylo pod tím to byl mazec teda. Ta těsnící guma, jak už tu někteří psali je jako houba. Když jsem ji prsty stisknul tak z ní valila voda. No prostě pěkně to ve škodovce ušmudlali. Přikládám pár fotek ze kterých je patrný můj postup prací, myslím že se by se to mohlo hodit i jiným opatrnějším co maj strach s tím trhnout Díky moc za rady.
  11. Přesně to mám v úmyslu, ..... zítra bude kutilský koutek
  12. Díky moc za to foto to jsem potřeboval vidět, jdu na to hnedka zítra.
  13. njn trhni trhám s tím a kolébá se celý auto, přece musí být snadnější cesta. Je to přitáhnutý k těm dveřím že tam nejde ani špejle strčit. svítil jsem si tam baterkou a viděl že tam na te straně jsou 3 pod sebou ale každý natočený jinak. Mě by stačilo to ze spod odtáhnout abych to vymáznul tmelem (nemusím to sundávat durch cele) . Když s tím teda trhnáš co ti zůstane na tepecu? přikládám schémátko. Tapec (4) je spojený pevně s tím uchytem (3) ten pak drží pomocí takové spojky(5) s plechem(1) a mezi tím je těsnění (2). Co všechno je za plechem a jak to tam vypadá nevím. co po odtrhnutí zůstane na tapecu? Vytrhne se i spojka (5)? Díky za pomoc.
  14. Zdravím všechny, potřebuji demontovat zadní výplň dveří protože mám mokrý tapec když prší. Vše se tu už řešilo, vím jak na to, mám nakoupený silikon OK. Pročetl jsem vše ohledně sundávání tapecu - čím začít, vyrobil si šperhák na vyndání madla dveří, mám stáhnuté schémátka.. Jenže ten tapec tam furt drží jak přibitý a já ho nemůžu za nic na světě sundat, ze schémat tento detail není nakreslený ani popsaný. V předních dveřích jsou dole šrouby tapec se snadno odehne (což by na podmazání silikonem stačilo) ale vzadu? Sundal jsem krytku u kliky otvírání dveří a vidím že tam je nějaký systém asi „cvak-klik“ kterým tapec v několika místech pevně drží k tomu plechu ale jak tam drží? Mám nějak vynaložit sílu aby ho oderval? Myslel jsem si, jak akčně vyřeším zatíkaní do dveří a ztroskotal jsem na začátku. Připojuji foto te spojky která tapec drží je to focené přes otvor po krytce při otevírání dveří. Ze schémat zase vím že těhle spojek je tam po obvodě několik. Pokud se tu už někde opravdu detailně řešilo, tak se omlouvám a budu vděčný za odkaz. Ivos
  15. jj, kdyz jsem s tim přišel k autu tak jsem si toho hned všimnul. Už ji mám venku. Šlo to tak lehce a co já se s tím před tím natrápil. Díky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...