Přejít na obsah

rfilip

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rfilip

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Vlezl jsem pod palubku a snažil se někam strčit ten magnet. Dostanu se přes klapu vnitřní cirkulace na volný konec hřídele ventilátoru, ale tam kde je ložisko ne. Podařilo se ti to tam dát na FII nebo na FI??? Na mojí FII se tam nedostanu ani za boha.
  2. Dík za tip, už sháním magnet. V servise mi řekli, že takových problémů mají víc a že to škodárna řeší. Tak že se snad ozvou, uvidíme.
  3. rfilip

    kryt kapoty

    Asi vím co myslíš. Je to návlek na kapotu, vetšinou koženka nebo kůže. Na škodovce jsem to neviděl. Viděl jsem to na Chrysleru Voyageru i s takovým štítkem na konci co nejspíš chrání i spodek čelního skla.
  4. Zajímalo by mě, jestli se nestává více majitelům FII, že jim za jízdy na nerovnostech drnčí ventilátor. Už jsem to jednou reklamoval, vyměnili ventilátor, chvilku byl klid, a teď je to zpátky. Nejhorší je to, když je auto na sluníčku. Když je ventilátor vypnutý, tak nic, ale když se zapne tak při přejezdu nerovností drnčí. Kolega už má vyměněn podruhé a drnčí znova. Že by nějaká infekce??
  5. U mně vyhrála stříbrná diamantová metalíza. Nemusí být dočista, ale už ze třech metrů to není vidět. Předtím jsem měl FI modrou metalízu Admirál-krásná ale pořád se musí mýt, ještě předtím na Filetě tmavě červenou metalízu a to bylo to samé. Takže já teď volím světlou.
  6. Teď jsem řešil Fabii, nechával jsem si udělat čepice. Nenašel jsem přesně to co jsem chtěl, tak jsem to jednoduše vyfotil uravil jalo úpravu fotografie a poslal firmě co mi dělala čepici. Myslím, že výsledek se povedl.
  7. Fabia II Sport 51kW prodejní cena v Showromu 350 000Kč prodáno za 299 000Kč Navíc gumové koberce, rádio a Maxidot
  8. Pokud ho máš prázdný tak hučí. Jak ho osadíš rakví nebo držáky na lyže tak to není tak slyšet.
  9. Ten Hakr měl příčník hliníkový, ale zbytek byla mizerně povrchově ošetřená ocel. Zajej jsem do Itálie a zpátky a ve spojích už rezavěl a navíc ta střecha. Ten nový Thule je taky hliník, ale provedení-myslím dílenské zpracování je nesrovnatelně na jiné úrovni. Stál ve škodovce myslím 4300Kč.
  10. rfilip

    Rány na hrbolech

    Nemohl bys přidat i ty dva popisované obrázky. Určitě by se to dalo udělat i doma.
  11. Nechal jsem si do fabky II dodělat tempomat a jsem s ním nadmíru spokojený. Teď je to ježdění zase příjemnější. Využití je ideální zejména v mojí situaci- do září jsem ještě v bodové tísní.Jízda v obci 1x 54km/h=2000Kč a -2body, 1x67km/h=3000Kč a -3body. Takže jsem od poslední pomoci a ochrany příslušníky PČR hodný.
  12. rfilip

    Rány na hrbolech

    Těsnění vyměnili. Jinak nic nového. Ty zvuky jsou pořád. Jezdil jsem teď fabkou I a samozřejmě jsem zkoušel i ty cesty kde se mi na II ozývají ty zvuky. Ta I vydávala podobné jen zatlumenější. Kolega koupil II tu co mám já a snad se mu ty zvuky projevují úplně stejně, tak nevím. Asi to bude chtít OTÍKOVY sluchátka.
  13. rfilip

    Rány na hrbolech

    No tak nevím. V servise auto zase celé prohlédli a nic nenašli. Vzali jinou zkušební FII a na té samé cestě to samé. Mi to přijde na rány, jim normální. Prý to dělají ty gumy 195/55/15. Nevím na staré Fabce 185/60/14 mi nic takové zvuky nedělalo. Jinak na dírách nic. Jen ty hrboly. No při té příležitosti jsem nahlásil drnčící ventilátor a odchlíplé těsnění dveří (foto) spolujezdce. Ventilátor objednali-bude výměna musí mě přeobjednat prý musí palubka z auta.
  14. rfilip

    Rány na hrbolech

    Spíše krátké klepnutí. Ale na kov kov to nevypadá, i když v autě se to může jevit jinak. Je to krátké a jen na větších hrbolech. Jo a dělá mi to od začátku. Zrovna jsem přijel ze servisu. Psal jsem to na škodu info, tak mi volali z mojeho servisu. Jsem domluvený přistavit auto na úterý. Strašně se divili odkud vím o "Aktuálním sdělení č.18/08" . Co se v něm píše mi neřekli. Co v něm vlastně teda je??
×
×
  • Vytvořit nový...