Přejít na obsah

Repofin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Repofin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. mno problem je že ta moje navi česky mluvila-až do včerejška cd s českym hlasem nejspíš mam protože to je origo co v tom bylo...no a když dám nahrát volbu jazyka tak nahraju češtinu, udělá to český menu ale mele to německy....nevim jestli nemuze bejt v prdylce CD....no kazdopadne pokud mas CD tak ho beru....a co to mas za CD???
  2. čaute jestli někdo chcete mam CZ/PL-2007/2008 origo blaupunkt disc takže v případě zájmu to smahnu na cdr bo něco jinýho... cenu vyrobíme dohodou... já mám spíš jinej problém moje dxo se mnou přestalo mluvit česky a mluví všeljak jen ne česky... i když dám načíst češtinu pomocí volby jazyka tak ta slepice co tam mele kudy mam jet mele anglicky, holandsky německy a všeljak ale česky ne e...POMOC
  3. Zdravím, mám ten samej problém na superbu 1,8T (chip 140kw)...pátral jsem po možných příčinách a postupoval tak že jsem vyměnil čidlo tlaku oleje což je sranda za 400Kč a 3 minuty práce která ovšem nepomohla, vyměnil jsem filtr olej a vsecko možný a nepomohlo, nakonec jsem se dostal k tomu že prej snad má bejt ucpanej ten nasávací koš takže se to chystám vyčistit a uvidíme. Jinak olej leju longlife 0W-30 shell....je mi potom ale divný jaktože by byl ten koš zakarbonovanej....protože tenhle olej by měl bejt v poho na rozpouštění karbonu řeším taky jinej problém a to takovej že mi auto vy rychlostech nad 180km/h zabírá různě - někdy málo někdy prasecky a někdy se to střídá během jízdy....zatim bez objevení příčiny.
×
×
  • Vytvořit nový...