Přejít na obsah

StandaOctavia2000

Uživatel
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 236 zobrazení profilu

Oznámení StandaOctavia2000

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím všechny Škodováky. Měl jsem Octavii 1 Combi (facelift z konce roku 2000 , model 2001). Příští rok bych chtěl koupit Octavii 2 Combi. Rok cca 2006-2008. Na té jedničce jsem měl Škodovácký Alu kola. Nevíte prosím někdo jestli se tyhle Alu Disky dají použít i na dvojkovou Octavii ? Díky za informaci. Standa
  2. Zdravím. Taky jsem ji už měnil,(mám TDI najeto asi 200.000 km) koupil jsem ji v cc-autodily.Originální za asi 1200,-kč. Mně auto řadilo dobře , ale při startování sebou motor dost škubal. Po výměně (jednoduchá) se to viditelně zklidnilo.
  3. Mám stejný problém, taky se mi kolečko točí , ale bederka se ani nehne. Bohužel starý odkazy moc nejdou otevřít a nový dotaz ti hned někdo zamkne protože "se to tu už řešilo". Takže asi jedině servis.
  4. Zdravím. Zlomila se mi přední pružina (pravá) spíš tedy spodní kousek pružiny. Nechám vyměnit obě , ale v servisu chtějí za obě skoro 5000,-kč. Díval jsem se na cc-autodíly , tam mají jednu za 707,-kč to jest obě za něco přes 1400,-kč. Je mi ale divný že by krátká i kombi měly stejné přední pružiny. V Etce to bohužel podle VIN nic neukazuje jinak je tam spousta pružin , různé barevné označení , vůbec se v tom nevyznám. Nevíte někdo jaké tam patří ? Octavia Combi , r.v. 2000 model 2001 (facelift) , 1,9 TDI. Díky Standa
  5. Pravý je - 1UO 199 262 BF v cc autodíly original za 1412,- Levý je - 1UO 199 555 AJ ten jsem tam nenašel Nevíš zhruba postup výměny ?
  6. Zdravím. Mám taky 1,9 TDi a při startování se mi motor nějak moc hází. Už jsem vyměnil zadní vzpěru převodovky, trochu se to zlepšilo , ale ne úplně. Tak se chystám vyměnit i zbývající dva silentbloky motoru. Chci se zeptat , dá se to udělat i svěpomocí ? Jsem průměrný šikula. Nebo je to spíš na servis ? Díky za radu. Standa
  7. Dobrý den. Tak jsem se teprve dnes dostal k tomu abych napsal. Vyndal jsem konektor na tělese topení , ale byly tam jen 2 kontakty (piny). Očistil jsem je a postříkal kontaktolem.Bohužel nic to nepomohlo. Ty svíčky , no já nevím, jsou tam nové. Koupil jsem NGK s třemi kontakty. Tak to nepomohlo.
  8. Takže čidlo teploty motoru je vlastně čidlo teploty vody ? A ukazoval mu budík teploty vody dobře ? Mně řekl bych ukazuje dobře, postupně stoupá až do 90 stupňů celsia a tam to pak sedí. Je možný že by i tak bylo to čidlo špatný ?
  9. Ne, byl to teploměr venkovní teploty , a ten mi opravdu na počítači nic neukazuje. Ale to čidlo teploty motoru bych docela vyměnil. Je to to samé jako čidlo teploty vody ? Nebo to je jiné čidlo ? Kde to na autě je ? Díky.
  10. Tak nechal jsem vyměnit vlnovec (byl děravý) a už to neprdí, zkontrolovat těsnění (jsou dobrý) a vyměnil jsem filtr paliva. Auto stále netáhne , zato hodně žere , při normální jízdě (žádný honění) mimo město tak 10 l./ 100 km. Přemýšlím co vyměním dál, zkoušel jsem zapalovací lištu z jiného auta, ale nepomohla. Do servisu nechci , tam by mně zruinovali. Poraďte co dál ? Díky Standa
  11. Takže vyplavit vodou ? Mám problém v tom že garáž nemám, parkuji na ulici , tak když to někde vystříkám vodou uschne to asi za dost dlouho. Už je dost chladno. Taky to nebudu moci vystříkat rezistinem , protože ten se má aplikovat od 15 do 25 stupňů celsia. Ještě dotaz : Měl bych opravit - natřít ty kraje těch děr ? - trochu reznou. Nemůže ta voda až ji budu napouštět do prahu někam natéct kde by zůstala ? Vím že tam taky teklo když jsem jel třeba v dešti ale asi ne tolik jako z hadice. Jinak nebude tedy vzhledem k teplotám lepší to jen zazátkovat a udělat to příští rok až bude teplo ? Přidávám foto.
  12. Zdravím všechny. Před asi 4-mi měsíci jsem koupil Fabii z.roku. 12/1999. Teď jsem se dostal poprvé pod auto a zjistil že mi tam chybí některé ty plastové ucpávky (ty za prahama). Dost mě to vylekalo protože je mi jasné že tam mohl všechen bordel a hlavně voda. Taky když jsem tam strčil prst, tak jsem vyšťoural nějaké bahno a prach zevnitř prahu . Co s tím ??? Nechci aby mi tam tekla voda při dešti. Chtěl jsem tam nastříkat původně Resistin ML. Ale můžu to udělat na ten prach ??? Ale ten ven nedostanu. Co mám dělat ??? Co by jste s tím dělali Vy ??? Otevřené to nechat nechci, určitě by tomu v zimě sůl neprospěla. Díky za každou radu. Standa
  13. Zdravím. Fabia hatchback 12/1999. Mám dělená zadní sedadla a v té větší půlce za spolujezdcem nefunguje odklopení sedadla. Je tam ulomený kousek na té tyčce co se za ní tahá. Koupil jsem tu páčku novou , ale po vložení se nic nezměniloAsi to nejde jen tak vložit. A sedadlo nejde odklopit. Nevíte někdo jak to udělat ? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...