Přejít na obsah

Mastakiils

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Mastakiils

  • Narozeniny 30.3.1990

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    315610521

Návštěvy profilu

1 015 zobrazení profilu

Oznámení Mastakiils

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Škoda byla vyčíslena na 14k se vším všudy... Opěrák řidiče nese známky opotřebení takže natrhany sedák spolujezdce nikoho nezajímá. Není důkaz že výhřev sedadla předtím fungoval. A o okně nebyla ani zmínka. Takže po odečtení spoluúčasti sem dostal 9k od Kooperativy. Okno 2800 tak mi na nové rádio moc nezbylo. Největší hnus, skoro nemá cenu platit pojištění.
  2. Ano neříkám ani slovo, udělal jsem pojistku jako komplet nezjistoval jsem podrobnosti, se nehadam. Jen říkám že se zdá že pojišťovna nechce vyplatit těch 50k abych si pak koupil audio jiné jaké chci, ale chce abych jel do smluvního servisu, mají seznam, nechtějí abych jel k nějakému garazstrejdovi. A ten servis udělá výměnu a až to bude v původním stavu zaplatí 50k a já zbytek... Jasně že je to moje chyba, že sem si neuvědomil reálnou vážnost krádeže a že jsem při sjednání pojistky netrval na tom že musí být audio pojištěni na víc peněz. Jen říkám že by bylo fér aby se pojišťovna nebránila a dala mi nějaké koruny za to že jsem poškozený. Sedaky si precalounim a koupim nějaké jiné (levnější) rádio co se nekrade. Jenže nechci do autorizaku kupovat zase rns 510 a zaplatit spoluúčast a softwaru na na který se pojistka nevztahuje. Jenom tohle je 10k. Když si koupím nějakou činu tak se běž problémů vejdu do 50k i s instalací. Columba už nedám protože nechci z druhé ruky (nebudu podporovat zloděje) a nový je drahý.
  3. Klasika, jak je napsané v článku... Několikrát trestaný opět kradl. Že mě to nepřekvapuje. Pojišťovna se k mému problému zatím nestaví moc přátelsky. Na audio mám jen 50k jak jsem zjistil ve smlouvě a navíc to vypadá že je vyplatí jen pokud pojedu do smluvního servisu tam si nechám dát opět columbus za 78+5k software a mapy bez toho to nejde a potom mi vyplatí peníze. O sedačkách zatím nebyla řeč protože columbus je odcizení a okno a sedačky vandalismus, to jsou odlišné kategorie. Inu sílu pojistky člověk zjistí až když je nějaká událost.
  4. Dnes ráno nám též vybrali auto(Karlovy Vary, Vítězná ulice), zmizel jen columbus. Když nepočítám podrapanou sedačku jak na těch strepech to hovado stalo. Předpokládám, že se sním neshledám. Má někdo reálnou zkušenost jak pojišťovna vypočítá cenu? Je možnost aby jednoduše pojišťovna dala auto do původního stavu?
  5. Ahoj, Mám tu menší problém z maskou ,při svižnější jízdě mi upadl resp. se ulomil horní díl chromové části se znakem.Moje otázka zní , mám koupit jen ten chrom za 1350 Kč ve škodovce nebo mi tu nekdo zprostředkuje celou novou masku mam 2004 takze taky nevim jak stím facem, vím že se ti tu probírá pořád dokola ,ale nějak nikde nevidím jestli tu ty masky ještě někdo prodává na aukru není ani jedna.Díky moc
  6. Ahoj, Mám nejspíš stejný problém na stejné motorizaci,, Příliš nízký účinek katalizátoru". Akorát ,že mě ta kontrolka zhasla jen jednou jinak se musí vždy smazat pres VAG, mám ozkoušno ,že katalizátor je asi tak moc na hraně že stačí natankovat méně kvalitní palivo a už je chyba ba světě.Také přemýšlím jak to opravit ,ale jediné co se dá je koupě nových katalyzátorů, bohužel je nutná párová výměna.DOsti nákladná záležitost.
  7. Zdravicko, Nebyl by nekdo od te dobroty a nevyfotil by foto z interieru kdyz je podvecer az vecer, zajimalo by me jestli se znackovyma foliema se da ve tme neco videt nebo jestli bych jezdil se stazenyma oknama.Vite co myslim. Diky
  8. malej dotaz , jdou vubec 19 na podvozek v serii ? neni tam nikde problem ani pri plnem rejdu... a kdyz jo tak ET ? diky
  9. ahoj jak jsem tu jiz psal , kontrolka zavada svetla porad sviti i po vymene motorku na automaticke naklaneni xenonu, takze mi odbornik rekl ze je to nejspis kabelazi.... co si myslite vy ??
  10. mobil : 777 69 43 19 mame strach ze je jiz nekde rozebrana ,ale kazdou informaci ocenime
  11. Já jsem přímo z Karlových Varů - západní čechy
  12. mno tak na budiku je 270 ale jestli je do 250 nebo 260 ? mam strach to zkouset
  13. ahoj, vcera jsem z Varu na party do Prahy a na ,,nejslusnejsim" useku dalnice jsem jel 230 podle tacho a navi ukazovala 216 , dal by si jeste rict ,ale ja uz jsem mel strach... ptz ty zkusenosti moc jeste nemam... jinak omezovac je nastavenej jak ?nevi nekdo. Mam 2.8 30V
  14. Zdravim Prosim vas o pomoc pro hledání červené škody octavia s nemeckou RZ , byla odcizena dnes v noci v Karlových Varech kde právě těď probíhá mezinárodní filmový festival, kdyby někdo měl nějaké postřehy či rady , rádi uvítáme. Specifické znaky červená barva,chrom polepy klik,šedý interier,německá RZ : LAU HM89 Děkujeme za pomoc.
  15. a neni to podle vybavy ? ze to jde treba jen u clasicu, a jeste takovej malej dotaz modelova rada 05 je uz po faceliftu ?
×
×
  • Vytvořit nový...