Přejít na obsah

Ziki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Ziki

  1. Strašný jak všechno zmasíš.Kvůli takovým masařům nebude za chvíli co chytat.Hlavně mít nacpanej mrazák ,takové chování některých rybářů nemá se sportovním rybolovem nic společného,jde jen o to aby se vrátily prachy za povolenku.Cena povolenky by se měla stanovit podle odnesených ryb. Je zajímavé sledovat jestli tihle masaři chodí na brigády a něco pro přírodu udělají ,nebo revíry jenom drancují pro kus masa.
  2. Ziki

    Kdo co dělá

    Čus,vlastním pokrývačskou firmu,tak až vám někomu poteče na hlavu,máte po problému (Mladá Boleslav).
  3. Ziki

    Bílá střecha

    Mám černou metalízu na Fabii II a nechám střechu polepit taky folií v Autosklo Holešovice ve stylu nového modelu Fabia Sportline včetně poloviny zrcátek. Poslali mi nabídku na 2.000 kč vč.práce, folie bude stříbrná metalíza jako na Sportlinu.Myslím že stříbrná barva bude lepší a hlavně není tak rozšířená, každej má spíš bílou.Sportline takhle vypadá moc dobře ještě s těma stříbrnýma zrcátkama + 17" kola.
  4. Měnil sem kdysi na Favoritu oba homokinetické klouby,koupil sem STARLINE jeden za pětistovku a za půl roku provozu v nich přeskakovalo jako v těch původních.Kvalita katastrofální.Za ten půl rok sem na ně najel cca. 4000 km. Jednoznačně negativní zkušenost s touhle značkou.Cena je dobrá,ale je to stejné jako se zbožím z tržnice od vietnamce.
  5. Ziki

    Mladoboleslavsko

    Hlásím se k Mladé Boleslavi.
×
×
  • Vytvořit nový...