Přejít na obsah

Oldřich

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Oldřich

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ještě jedna věc. Na tom parkovacím stání parkuješ jenom Ty? Zkusil bych to s tím papírem ať máš jistotu, že je to z Tvého auta. S tím autem můžeš opatrně jet, brzdit by to mělo, když tak máš ručku. Ale myslím si že kdyby to byl velký únik brzdové kapaliny tak Ti to bude signalizovat ( Fabii neznám, ale nová auta to umí snad všechna). Zkus to přeparkovat jinam.
  2. Nejlepší bude pokud nechceš jet do servisu, když pod auto dáš papír a podle místa odhadneš odkud to kape. Chce to ale dělat to někde kde budeš dobře vidět, s baterkou asi moc vidět nebudeš. Ptom pokud to neuvidíš, tak zkusit rukou omakávat kde je místo, které je mokré od té kapaliny. Ale musíš brát ohled na to, že kapalina může stékat po ledasčem tak najít primární zdroj. Ať se Ti zadaří.
  3. Problém při montáži do středu mřížky je, že se musí pokud by se chtěla zachovat výška stříbrné lamely umístěné také uprostřed mřížky vyřezat v místech jejího uchycení záchytné body a část úchytu pro její vytahování. Protože jsem spěchal na dovolenou, tak se mi to nechtělo řešit. Pokud na něco přijdeš, rád předělám.
  4. Omlouvám se, ale po přečtení homologačního listu mají tvoje světla RL.
  5. Použil jsem trochu jiné, ale se správnou homologací na skle světla ( RL ). Spínání je z kontaktu č.6 na spínači světel. Světla stála cca 1600Kč. Pokud použiješ modul na spínání denních světel tak za něj zaplatíš asi 400Kč. Pár obrázků pro inspiraci.
×
×
  • Vytvořit nový...