Přejít na obsah

Shrek32

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

495 zobrazení profilu

Oznámení Shrek32

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Shrek32

    Vibrace

    Mám podobnou zkušenost,vyměnil jsem zadní tlumiče,mimochodem cca po dvou letech ježdění(doporučuji nekupovat Miele jsou to sračky) no a chvění a bůhví co ještě je pryč.
  2. Zdravím,takže mám to samé co většina lidí tady. 1.9 tdi 81 kw měl jsem zasrané turbo které padalo do nouzaku,později se přidal i tento zvuk.Tedy jsem nechal vyčistit turbo a zvuk byl pryč,asi po 14 dnech se zvuk zase vrátil :-( řešil jsem to s kámošem co mi čistil turbo,všechno povyměňoval a nic.Pak zaslepil EGR a zvuk byl o něco méně slyšet,nezmizel však úplně,pak mám stejnou otázku co Lifted,co když se odpojí i ta druhá trubka??
  3. Zdravím spokojené uživatele TDI. Měl bych dotaz,měl jsem stejný problém jako snad většina tady.Turbo padalo za studena do nouzového režimu,nebylo to až tak často většinou na stejném místě když jedu z práce,delší táhlý kopec.No ale po čase mi to začlo ....a teď přemýšlím jak to napsat,při řazení a vyšších otáčkách jakoby zařechtá,odfoukne si.Mám kámoše který mi to vyčistil.Asi 1000 km to bylo v pohodě ale pak zase ten samý zvuk :-( sice drží a do nouzáku mi ještě nepadlo ale ten zvuk je protivnej.Ještě se chci zeptat při kolika otáčkách turbo zapne,mě asi tak při 2000 tis. Nevím jestli to může být ještě ničím jiným ale pokud někdo tuší předem děkuji za odpověď. Teda tak koukám že tady se asi nic nového nedozvím.
  4. Shrek32

    hadičky

    Ahoj Chci se zeptat jestli ještě ty hadičky máš?Měl bych zájem,mohu se zeptat na cenu nikde ji nezmiňuješ.Díky
  5. Konečně něco čeho se mohu chytnout díky moc to určitě vyzkouším.
  6. Vodu jsem kontroloval jako první je jí dost a co s tím čidlem naco se mám podívat?
  7. Už asi po třetí se mi stalo že hned po startu bliká kontrolka teploty vody ,začalo to s nižšími teplotami jinak mi to nikdy nedělalo. Když znova nastartuji někdy i dvakrát je vše ok.Neporadí někdo proč se to děje? Dikes
×
×
  • Vytvořit nový...