Přejít na obsah

sweet22

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sweet22

  1. Já tam mám micheline alpin kupované v loni, takže nyní na nich jezdím teprve druhou zimu. Sjeté tedy určitě nejsou. Není pravda, že dražší gumy musí být kvalitnější, předtím jsem měla debicy a ty opravdu držely pořádně.
  2. Tak to ti věřím, většinou se totiž nedá s tímhle autem kontrolovat a prostě člověk na to přišlápne. Akorát jsem se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s octou v zimě na břečkách. Letos co jsem pokaždé jela, tak mi pěkně tancovala. Chvílemi mi i ujížděla do boku, to byly stavy, kdy auto jelo směrem doleva a já měla vytočený volant doprava, abych jela vůbec rovně a asi dvakrát se mi stalo, že mi střelil zadek do smyku a to dokonce i při nízké rychlosti, což jsem už považovala za dost velký vrchol, aby při odbočování v rychlosti 10 km/h ujel zadek. Mám v autě jen ASR bez ESP. Předtím jsem jedzila v dost nízkém a hlavně těžkém Ford Mondeu a ten držel v břečkách jak tank. Celkem dost často mi i prokluzovaly pneumatiky při rozjíždění a to bylo jedno, jestli pomalu nebo rychle, naštěstí to ASR tam pracuje dost rychle. Zato ABS funguje úžasně, jsem si taky v těch břečkách vyzkoušela :<img src=:" border="0" alt="laugh.gif" />
  3. vorlajz já za to nemůžu, před týdnem na mě machroval jeden taxikář tu, oni jezdí s O II TDI, chtěl závodit, chtěl, no zůstal za mojí prdelí (prdelí auto pro upřesnění) jinak spokojenost, spokojenost a spokojenost, tohle autí vyměním až když se bude rozpadat, do té doby jinak na něj nedám dopustit To Merlin 67: děkuji, en doufám, že ses pobavil v dobrém smyslu slova. já se celkem ráda naháním s ostatními a zkouším, co to dá a co vše umí.
  4. Já jezdím s 2,0 FSI už rok a půl a musím říct, že spokojenost maximální. Není to autíčko na závodění, ale spíše takový rychlejší rodinný vůz. Jakmile se potřebuji zařadit z připojovacího pruhu do pravého, dám tam za tři, šlápnu na to a tahá to neskutečně (neplatí to jen pro trojku, ale i na dvojku nádherně tahá), během chvíle mám ze 40 km/h klidně 100 km/h, na trojku se to dá krásně tahat až do 140 km/h mám odzkoušeno. Opravdu zbožňuji, jak se tento benzín dá vytáčet a stále je dynamický (od 3500 ot/min=neskutečný zátah). Pokud opravdu nedosáhnete těch 6000 ot/min. Jinak co se týče TDIček, ty s úspěšností pořád nechávám za sebou. Jedině, kdy mě oni trhnou, tak do strmějšího kopce, ale to je jasné, jelikož TDI je dělaný více do síly. Také jsem se naháněla s Audi 6 měl na sobě napsané 2,5 TDI, v pohodě jsem se za ním držela, ten musel být vzteklý no a jednou jsem se zkoušela nahánět se Superbem V6 tak to už se opravdu nedalo. Jako s tímhle autem natrhnete prdel většině Audinám, Škodovkám, VW, na co opravdu nestačí, tak to jsou už o dost citelně vyšší kubatury jako 3,5 a výš. Jinak co se týče motoru, tichý, kultivovaný, jedu po dálnici 130-160 km/h ten motor jakoby tam vůbec nebyl! Vůbec ho neslyším, ani výfuk nedělá rachot, prostě nic. Jakmile na něj šlápnu a zrychlím, tak se z něj stává ďábel, neskutečně svižné, to auto prostě ožije! Pak dojedu do úseku, kde se jede třeba 70 km/h, jízda při takové rychlosti je pro mě pak po té svižné opravdu nudou no a jak dojedu do míst, kde se jede 50 km/h to mi připadá, že skoro stojím než jedu. Dlouhodobě se mi spotřeba ustálila na 7,2 km/h asi tak po 10 tis km. Většinou s tím jezdím po městě a denně do školy mezi dvěma městy 30 km od sebe vzdálenými. Poměr pak městský provoz a mezi městy je 2/3 ku 1/3. Kdysi jsem četla na serverech, jak strašně tohle auto nežere 12,5 litrů a tak, celkem jsem se toho bála, ale není to pravda. Takový velký žrout, jak všude avizovali, to opravdu není Akorát co mě za tu dobu štve, tak jsou ty pomalé auta v městském provozu přede mnou, oni než se od těch semaforů rozjedou, to trvá, musím ty koníky pod kapotou hodně omezovat, abych neskončila někomu v zadku
  5. dnes jsem to rádio viděla a je fakt, že s navigací Columbus se opravdu plete, jsem to viděla u taxikářů, co tu mají nové superby a jednoho jsem se na to ptala, co to tam má a říkal, že jen rádio. jinak vypadá pěkně, ale zajímalo by mne, jestli by opravdu na tom fungoval parkovací asistent a multifunkční volant, aniž by se musely měnit ŘJ nebo cokoliv jiného. jestli máte někdo zkušenosti, nebo víte o tom víc, tak bych se celkem ráda něco více dověděla.
  6. sweet22

    AAA Auto

    jj je to pravda, a ten leasing tam u nich, nebo úvěr, to je hrůza, jsme se schválně tam na to ptali taky, ale nakonec jsme se jim na to vy*rali, protože když oni ti zařídí úvěr od banky, tak je účelový a musíš tam platit u toho i havarijní pojištění. no nejsem magor, abych to zbytečně platila... ale i když jsme jim potom řekli, že to berem hotově, tak se s námi bavili dál a potřebovali jsme ještě i přepsat kupní smlouvu, tak taky byli ochotní, nevím, je to asi tím mým pohledem, hodím jeden špatný, všichni se bojí a dělají, co potřebuji, aby udělali
  7. sweet22

    AAA Auto

    tak s tím bych nesouhlasila, protože němci se k těm autům chovají jak hovada a nějaký servis, co to je. prostě to auto za chvíli zhuntují a pak prodají dál. co jsem slyšela, tak hodně dobrá auta jsou z belgie. jinak k tomu AAA, fakt se nevyplatí tam kupovat už odkoupené auto. co tam na tom udělají to je děs, za naše Ford Mondeo r.v 1994 1,8 TD nám chtěli dát 10 tis. přitom to auto pak prodají za 30 tis. jsme se jim tam vysmáli a auto dovezli zpátky dom.
  8. sweet22

    AAA Auto

    já koupila octávku v AAA naštěstí byla zařazena v kategorii A, no jinak ještě jedna výhoda tam byla, nebylo to auto přímo AAA, ale měli ji tam v komisním prodeji, tzn. že jí tam majitel postavil do bazaru a čekal, kdo jí koupí (je to pochopitelné, protože v Ostravě je AAA největší autobazar), takže vůbec nebyla majetkem AAA. A tak si naštěstí nemohli dovolit jí očesat, nebo něco podobného udělat. No jinak ještě jeden známý koupil z AAA auto a do dnes je s ním spokojený, ale to jsou opravdu vyjímky. jinak asi starší vůz, který oni odkoupili (takže je už majetkem AAA) bych nekupovala od nich.
  9. no to rozhodně, jako jedna tu po městě jezdí, tohle je prostě veterán, ti co se o to zajímají, tak by ti ruce urvali za ní.
  10. díky všem za přání o fota se pokusím, nějaké tam dát no a příště myslím, že půjdu do téhle http://www.tipcar.cz/skoda/skoda-octavia-r...z-14210276.html to je prostě klasika
  11. he he díky aspoň se to tu rozrostlo o jednoho FSIčkáře no jinak včera jsem ho zase projížděla, jako motor fakt super, jsem si myslela, že to je pomalé až do té doby, než se při rozjezdech od křižovatek snažil za mnou jeden zoufalec se starším hyundaiem držet a já mu jaksi pořád ujížděla a to jsem akcelerovala normálně, jsem to ani nijak nehonila a ho nechávala pořád za sebou. až pak jak nabral rychlost, tak mě dohnal. jinak včera se mi podařila i celkem dost nízká spotřeba 6,8 l/100 km. takže opravdu to takový žrout není, jak všude píšou. opět jsem to tahala převážně po městě se střední zátěží provozu.
  12. no jinak dovezla jsem si to svoje domů, mám ho teprve dva dny a už jsem ho pěkně prubla po silnicích, ten motor se mi zdá fakt super, je tichý, akceleruje pěkně, spotřeba zase tak hrozná není. včera jsem s tím najela 51 km, z toho 2/3 po městě a 1/3 po silnicích první třídy a tam jsem to hnala pět minut na 160 km/h a průměrná spotřeba za ten včerejšek se mi ukázala 7,4/100 takže jako pokud fakt s tím člověk jezdí normálně, není to tak hrůza. jinak celkově z autíčka mám radost, je luxusní, pohodlné, tiché, no lahoda
  13. tak k tomuhle, výkupčí tam svině jsou, za naše auto, Ford Mondeo nám chtěli dát 10 tis, to auto se jinak prodává všude za 30 tis. takže v tomhle souhlasím.
  14. ne ne, to nebylo přímo auto od aček, on tam byl jen v komisi, tzn. že majitel ho tam postavil jenom a čekal, až ho někdo koupí. takže tohle je takové malé plus, no jinak už ho mám doma, tak jsem zvědavá. myslím, že tam na tom nic takového nebude.
  15. to je sice pěkné, ale je to až někde v Plzni, to je ode mě daleko, tak kdyby něco, mám právníky na to, aby se handrkovali s připadnými problémy s AAA za mě. jinak díky za odkazy
  16. aha díky za odpověď, tím, že ty nové cívky už těsní lépe, jsi mě uklidnil, nerada bych, aby to skratlo pokaždé, když se tam cákne trocha vody, jinak určitě se to vyměnit nechá, no s tím AAA bohužel tohle auto se moc neprodává a je ho těžké sehnat, takže proto ho beru z AAA, být to jakékoliv jiné auto, třeba Ford Mondeo, kterého je všude plno, tak ho jdu koupit někam jinam. navíc je to 3 roky staré, je po prvním majiteli a má to servisní knihu, takže si myslím, že by tam nemělo být nic tak závažného.
  17. jo zkusím to, díky, to je dobrá rada, servnisní knihu to má, prý tam byl dělaný servis jen jednou a to při 30 tis km. jinak přímo u autorizáku, kde to auto i koupil. ale nevím, jestli mi tam dají informace, dokud to auto ještě není moje... no uvidíme, možná se s nimi bude dát domlujvit a doufám, že tam budou mít informace o tom autě.
  18. ne nic se neděje, navíc v tuhle hodinu se ani nedivím
  19. Ford Mondeo 1.8 (1753 ccm) TDI 65 kW, už to není nejnovější model, takže už je na čase ho vyměnit.
  20. tak to ráda slyším jinak díky za info o tomhle vozítku, zbytek pak zjistím, až s ním budu jezdit
  21. tak 4x4 je dobrá věc, pokud jezdíš dost často přes hory nebo tak. jinak tam to 4x4 je zapnuté trvale, nebo se to dá vypínat? já to spíš tak mezi města budu mít. no sice v AAA opravdu kupovat je katastrofa, ale jelikož těhle 2 litrů je málo, tak se dá i těžko sehnat. jsem tam šla náhodou, uviděla ho, svezla se s tím a prostě jsem se do něj zamilovala. já doposud jezdím s TDI, ale u té octávky mi nějak nevadilo, že to nemá ten turboefekt a je pravda, že během chvíle na tacháči bylo 120 km/h. mě když se prostě něco líbí, tak se tomu dokážu přizpůsobit a jestli to má turbo nebo ne, to už neřeším.
  22. no ještě ho nemám doma, čekám, co oni poví, takže zatím žádná fota. akorát co mají na stránkách bazaru. tak jako dá, ale když to po*rali oni, tak ať si za tu opravu taky platí oni. Prostě to auto se mi líbí se vším všudy, jak vzhledem, tak výbavou a i tím motorem, je mi jasné, že ten motor není žádný sporťák, ale závody s tímhle opravdu dělat nechci. je to spíš takové rychlejší rodinné vozítko, akorát podle mých potřeb.
  23. tak doufám, že to bude jen těmi cívkami zapalování, ale i tak, je to jejich chyba a jedna tahle cívka stojí u škodárny 1200 Kč.
  24. nevím, co s tím dělal, ale na bloku motoru prostě byla voda, viděla jsem, co jsem viděla, jako znáš to, někteří lidi jsou fakt hodně šikovní, se nezdá kolikrát. a představ si to znechucení, jak si pro to auto příjdeš, zvuk horší jak traktor a prdí to jen na tři válce, přitom v pátek všechno nádhera, krása.
×
×
  • Vytvořit nový...