Přejít na obsah

vazan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení vazan

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Koukám že nejsem jediný koho štve setření na sucho.Jaké bylo překvapení když jsem manželce teď koupil renaulta clio 2002 a ten nejdřív ostříkne a pak setře. Docela mě to nas... .Pokud někdo objeví možnost softwarového upravení dejte vědět.
  2. Podívej se na předchozí stránku,je to tam popsané podle návodu na origo.opěrku.
  3. Tak v úterý jsme přivezl auto ze servisu kde mi montovali tažný a jak píše Dick tak zásuvku jenom sklopím dolů a jedu.Tohle kdyby mi udělali na autě tak je seřvu a budu chtít novej nárazník.Ať ho zatahne ten umělec co to udělal.
  4. Zdravim pánové, nějak se už v tom začínám ztrácet.Na první stránce je uvedena delka pružiny 32mm zelená ale teď se tu objevil odkaz na německý montážní návod a tam koukám je délka jen 25mm tak jak to tedy je????Nerad bych si objednal pružiny které mi pak budou na h..... Dík za upřesnění
  5. Taky nic takového nepozoruji.Vše je normální.
  6. Tak dneska jsem přijel ze servisu. Porucha byla odstraněna a závada prý byla ve svorkovnici dveří. Dali novou a zatím vše funguje.Tak uvidíme jak dlouho.
  7. Igor-Světlo uvnitř svítí normálně,všechno jinak funguje normálně.Zeptam se asi špatně ale co je to BSG. Jěště jsem to neslyšel
  8. Dneska jsem zajel do servisu a nahlásil závadu. Servisní technik sedl do auta,zkoušel všechno možný ale okna fungují jen při otevřených dveřích. Při zavření se nic nehne.Koukal na to nějak divně a prý se s tím ještě nesetkal. Na fabii 1 se to prý stávalo díky překlesání kabelů ale u rooma a fabie 2 to ještě neviděl. Jsem objednán na 14.4. a auto tam budu muset nechat. Dám vědět jak to dopadlo.
  9. Dnes zjištěna první závada na Fabii combi r.v.5/2008 Při jízdě nejdou stáhnout okénka ani nefunguje ovládání zpětných zrcátek.Zapalování je samozřejmě zapnuté. Zvláštní je že po otevření dveří u řidiče všechno funguje normálně.Zavřu dveře a nic. Při ovládání klíčkem při zavřených dveřích taky vše O.K.Zavírá a otvírá normálně. Napadlo mě že se překlesaly kabely vedoucí do dveří ale to by podle mě nefungovalo ani ovládání klíči. Tak nevím čím to je. STALO SE TO NĚKOMU ????
  10. vazan

    LED denni svetla

    Díky za info.Pošlu mu zprávu.
  11. vazan

    LED denni svetla

    Foromene,mám vybrány stejná světla pro denní svícení ale potřeboval bych trochu poradit s uchycením. Máš pravdu že to jinam umístit nejde ale jak to máš uchycený?Máš to chycený jenom v černým plastu který jde kolem mlhovek nebo máš držák někam jinam.Jde mi o to jak potom když by to bylo chyceno v plastu kolem mlhovky tak při nasazení tažného oka se musí světlo odpojit?Nebo to nemám řešit. Dokázal bys udělat foto jak to máš uchycený.Díky
  12. Používám autošampon Coyote s voskem a poté voskuji želvou s PTFE. Mám ale trošku problém s rozleštěním.Zdá se mi že to dělá na autě takový šmouhy.Nevím čím to je.Jsou viditelné na slunci. Přemýšlím také o pořízení el.ruční leštičky jestli by to pomohlo.Jinak voskuji i prahy a kousek sloupku.
  13. Mám na fabii SUN SET ale stejně když vozím malou v sedačce tak jí vadí slunce.Budu to asi řešit dodatečnou roletkou.
×
×
  • Vytvořit nový...