Přejít na obsah

Fridom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Fridom

  • Narozeniny 19.10.1983

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://olin.cz
  • ICQ
    321157315

Oznámení Fridom

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak to vypadá že půjdu také do LPG. Ještě potřebuji nějaké info od týráčka, nasmolit nějakou kačku a jdu do toho. Pak udělám článek, kde se pokusím dát max info pro další zájemce.
  2. Kdysi jsem mu psal SZ a zadne reakce.... Kam tedy poslat objednavku ?
  3. octaviaman: Až to otestuješ tak dej vědět, měl bych zájem, jinak už jsem ti psal SZ a nic...
  4. jj když jsem viděl ty ledky jak svítí přes den, tak jsem se jen pousmál. Mám xenony a váhám spíše co napsat, abych nebyl sprostý, to je ale asi tak vše nad čím váhám co se týče těchto světel
  5. Světla zase tak hrozné nejsou, i když já bych si to na auto asi nedal, ale jak svítí ty ledky, tak to je směšné, to tam ani nemusí bejt.
  6. Ty vypadají velmi dobře, ale s tou cenou se fakt po*ral* Bylo by zajímavé vzít xenony, překopat je na bixenony, tyto světla na denní svícení nějak napasovat dovnitř xenonu, samo že černá parabola a mohlo by to bejt velmi zajímavé a cena světel také Jinak dle fotek to teda nesvítí nic moc, jediné co se mi ne těch světlech líbí tak to je že jsou spojené z blikačem, to je asi tak vše
  7. Ale napojit LED tak, aby byly nesmrtelné je asi problém, vyděl jsem né jednu Audi, co měla zadní led světla a pár diod už nesvítilo, tak proto se na to ptám. Pokud LED nejsou vyměnit jako klasické žárovky, tak by mne pak zajímalo, jak se to řeší z reklamací, to samé u LED na denní svícení, když nějaká odejde, vztahuje se na toto záruka ?
  8. Co se mi zamlouvá, tak spojení světla s blinkrem, ale ty dálky v tak malé parabole to už se mi moc nezdá, kdyby tam dal bixenon udělal by lépe. Nevím jak je to řešené např. u Audi, ale když se pose*e nějaká dioda, tak se světlo musí rozřezat, aby se vyměnila, nebo ?
  9. Tak o těchto vím, měl jsem za to, že je už něco nového, či nějak upraveného a hlavně jestli už to někdo nezbastil za normál peníz.
  10. S6tkové led svícení, dejte někdo link, abych se mrkl co je to zač.
  11. Ty diody do oblouku jsou tam jak pěst na oko ! Tak že jestli to bude vypadat tak to, tak to raději někomu zaplatím, aby mi stávající xenony překopal dle mého přání.
  12. Díky za link, doufám že to pomůže.
  13. Neměl by si foto, jak to tam máš uchycené, popřípadě to skusit nějak popsat ?
  14. Koupil jsem spodní kryt motoru z plechu, s tím že ho v pohodě namontuji pač je to origo Škoda, ale opak byl pravdou. Plech má u sebe takové dvě trubky, které se mají uchytit někde u předního nárazníku a na ně se uchytí plech. Nějak jsem nenašel kam že bych to měl přišroubovat. Tento plech má myslím kokta 4 x 4. Máte s tím někdo nějakou zkušenost ? Uchytit ho potřebuji na Škoda Octavia combi RS r.v.03
  15. Moc pěkné, jen si to natrénuj, abych to pak měl dokonalé
×
×
  • Vytvořit nový...