Přejít na obsah

Chadwick

Uživatel
  • Počet příspěvků

    182
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Chadwick

  1. Jen jestli můžu něco k fóliím. Osobně je mám na autě a i na předních mám folie, ale i s atestem ( všichni víme jak to chodí ). Když jsem byl na technické, tak to boreček zkoušel, že neprojdu apod. Dostal do ruky kartičku o montáži folií i s atestama a byl klid. Chvilku prskal, ale neměl co na to říct. Pokud máš atest i na předních foliích, tak je STK bez problémů. Protože se k testu na STK používají jen jakási sklíčka
  2. A nemáš náhodou střešní okno ? Tohle mi dělalo předchozí auto a bylo to ucpaným odtokovým kanálkem od střešního okna. Když se ucpal, tak se vždy objevila voda u řidiče.
  3. Vůbec bych se těch kilometrů nebál. Já mám osobně najeto 205tis. a přede si jako za mlada. Na firemních máme 50tis. a jak s tím jezdí všichni, tak jsou to vraky. Vymlácené nápravy, interiér raději pomlčet. Nebál bych se těch kilometrů
  4. Chadwick

    Cisteni interieru

    Každý rok to dělám tímhle http://www.drogerie-matous.cz/p2757-vanish/ a naprostá spokojenost. Pokud máš vysavač na mokré vysávání.
  5. A ještě malá otázka na odborníky. Při tom, když se měnilo ložisko, tak se měnila i dvouhmota, lamela a vše. A teď jde spojkový pedál docela ztuha a zabírá už skoro odo podlahy. Je to normální ? Nebo mechanik udělal někde chybu ?
  6. Tak v pátek se mi na to díval známý v servisu a spojkové ložisko bylo v háji. Takže už je tam nové a zatím klid
  7. Zdravím. Začal jsem v poslední době poslouchat nějaký divný zvuk, který se mi vytváří někde vespod motoru. Včera jsem sundal spodní kryt a vypadá to někde v okolí spojky a okolí. Pokud se mi to podaří, tak sem dám později i nahrávku. Ale co mě překvapilo, tak je olej na téhle součástce ( viz. foto ) Je to normální ? Může to souviset se zvukem ? Jinak bych ten zvuk specifikoval asi jako když nemáte pořádně přitaženou nějakou částku na motoru a tak vám ptom vibruje o motor. Je to spíše kovový zvuk. Jedná se o 1.9 TDI 77kW.
  8. Zdravím. Nemáte někdo zkušenosti s držáky na 2 kola na OII na střechu. Máte někdo nějaké odkazy na net apod.? Našel jsem ne aukru jen tohle http://www.aukro.cz/item1004778939_stresni_nosice_pro_skoda_octavia_ii_liftback.html nebo tohle http://www.aukro.cz/item999315442_stresni_nosice_fabia_ii_octavia_ii_nove_hakr.html Jedná se o nosiče na krátkou verzi. Je mi jasné, že musím mít nedřív ty co se připevňují na karoserii a pak další vlastní na které tam dám teprve ta kola.
  9. Takže záhada je vyřešena. Nedalo mi to a dneska jsem vyndal obě hlavní světla abych se podíval, jestli jsou konektory v mlhovkách dobře zacvaknuté. Už na první pohled bylo vidět, že ne. Sotva jsem se k nim dostal, tak konektory zůstaly zacvaknuté v mlhovkách a drátky z niz "vyjely" ven. Špatně napinované. Takže jsem to opravil a už to svítí jak má. Pak jsem zajel do servisu, kde mi měnily nárazníky a trošku jsem si s nima promluvil. Alespoň že budu mít u nich další výměnu oleje díky tomuhle zadarmo. Jinak dostat se k mlhovkám přes horní světla je fakt mazec
  10. Díky. Už to máme vyměněné. A je to poznat.
  11. Dignostiku má kamarád, tak mu to zkusím dát, ať to zkusí. Díky moc.
  12. To je to, co tady řeším. Spousta lidí už předělávala své OII na vzhled OII RS, ale nikdo nemusel řešit mlhovky. Teda až na mě
  13. Ale jsem asi jediný, kdo se s tím setkal. Ostatní to nemuseli řešit při výměně nárazníků.
  14. Mám problém. Dneska jsme přehazovaly nárazníky na OII a dávaly jsme tam RS s kulatýma mlhovkama. Problém nastal při zapojení kulatých mlhovek. Po zapojení H1 12V 55W v nových mlhovkách je elktronika oktávky odmítla rozsvítit a jen se rozsvítila oranžová kontrolka poruchy světel na palubovce. Po zapojení předchozích starých mlhovek, které jsou osazeny H8 12V 35W se obě mlhovky rozsvítily a svítily normálně. Ale při opětovném zapojení nových kulatých mlhovek s H1 12V 55W se tyto opět nerozsvítily. Nevíte někdo kde může být problém ?
  15. A může mi ještě někdo poradit, jestli po snížení o 3.5mm můžu potom na zimu nasadit klasické 16" 2O5/55 ? Vejdou se tam ? Myslím tím plechy. Nebo se mám dívat po jiném rozměru ?
  16. No já nevím. Byl tam normální šroub na vypuštění. A to co z teho teklo byl fakt hnus. A řazení po výměně na OI ? Paráda. na OII taky. Žádné šustění. A k tomu celoživotnímu ? Tomu věříš ? Je to buď 5 let, nebo 150tis. km.
  17. Na předchozí oktávce jsem to měnil ve 180tis. a tam to bylo poznat. Známý co mi to měnil, tak se nestačil divit, co z převodovky teklo za olej ( hnus ). Ale to jsem měl benzina, teď mám TDI, ale i takj jsem to vyměnil. Olej za 500,- koupený přímo ve škodovce. Dělalo to takové šustění při sešlápnuté spojce a teď mám klid.
  18. Olej jsme vypustili spodním, kontrolovali na boku převodovky. Problém je v tom, že ten co tam zůstal "blokuje" nalití nového. Kosta103 - kterým víčkem jsi to vypustil ? Teď mi kluci poradili na druhém foru http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry181511
  19. Zdravím. Mám problém. Při výměně dneska oleje v převodovce nám vyteklo asi tak 0.5 l oleje a zdá se, že tam nějaký ještě zůstal. Když strčím malíček do nalévacího otvoru, tak vevnitř je ještě stále olej. A když tak nalejeme nový, tak se tam vejde ani ne 1deci a už to teče přes okraj. Nesetkal jste se s tím někdo ? Zkoušeli jsem všechno. Nastartovat, zařadit a dám tam 1 - 5 plus zpátečku, ale olej je stále tam a nechce vytéct a nový tam nalít nemůžeme. Zkoušeli jsem to i přes čidlo zpátečky.
  20. Můžete mi prosím poradit jaké dát pružiny na snížení na OII 1.9 TDI ? Našel jsem dva typy. Jedny jsou na zatížení přední nápravy do 1020 kg, vč. RS), r.v. 04/04>, snížení -35 mm a druhé jsou zatížení přední nápravy od 1020 kg, vč. RS), r.v. 04/04>, snížení -35mm Tady jsou odkazy DO http://www.cmexclusive.cz/detail-produktu/...4-snizeni-35mm/ OD http://www.cmexclusive.cz/detail-produktu/...4-snizeni-35mm/
  21. A už jsi se s tím autem projel ? A nezhaslo to po rozjezdu ? Jstli ne, tak asi je napíchnout na vag
  22. Nejlepší co znám je glycerinový olej. Můžeš ho koupit v lélármě a je to asi to nejlepší. A to jsem používal i jiné značkové prostředky. Ale ten olej je opravdu asi nejlepší.
  23. http://www.youtube.com/watch?v=7x68tBnbMhI&feature=fvw Tak s tímhle jsem se už setkal i v Praze. Pár lidí to tam už má. Prý je to stálo 6 tis. i s montáží. Ale nechtěli říct kde
×
×
  • Vytvořit nový...