Přejít na obsah

rotbrador

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem rotbrador

  1. Ahoj, asi před měsícem mi s tímto problémem přivezli auto z MB na odtahovce opravené, po tom, co mi v Porsche Brno v rámci záruky vyměnili obě poloosy a ono se nic nestalo. Verdikt byl, že vyměnili šrouby, které drží nápravnici u karoserie za kratší. Tím odstranili vzniklou vůli. Pomohlo to. Závada je úplně odstraněná. Hodně štěstí Lukáš
  2. Vyjel jsem skoro dvě nádrže V-power diesel a už zase jednou ta věc proběhla. Mechanik mi řekl, že je to celkem normální, pokud tomu trochu víc šlapu.
  3. Hned první cesta s ní byla 600 km s malou přestávkou a potom další taky kolem 500 km, do toho pojezdy po Brně. Myslím, že pomalu nejezdím, průměr mám tak 9l/100, ale naučit se na to auto člověk musí. Měl jsem předtím 2.6 V6 110 kw benzín a to bylo to úplně o jiném stylu jízdy.
  4. Taky mne napadlo, že by to mohlo být naftou. Byl to 2 x Agip a 3 x Esso (což jsou teď vlastně jedna firma). Teď jsem tam dal Shell V-power diesel a vyčkávám.
  5. Zdravím, mám novou RS II TDI asi tak dva týdny, nevíte , jestli je normální, že se mi během 3 tis. km, co mám teď najeto, třikrát rozsvítila kontrolka DPF? Naštěstí jsem vždycky mohl jet v takovým režimu, že proběhla ta regenerace, nebo co to vlastně je a je klid. Ale četl jsem tady, že někomu to bliklo až po 50 tis. km, tak mi to přišlo moc. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...