Přejít na obsah

Ondřej Pecina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Ondřej Pecina

  • Narozeniny 26.12.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://styleweb.cz
  • ICQ
    276963899

Oznámení Ondřej Pecina

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Me prijde ze ty lidi nectou..? kabely jsem dával nový. a o na to napise zkus kabely:-D Jinak co diagnostika nehlasi neco?
  2. Zdravím mám octavii 1.8T rv 99 L&K nalítáno cca 217tkm. Při řazení se mi celkem těžko řadí rychlosti musím opravdu silou dát tam rychlost. Když stojím na rovině a dávám pomalinku zpátečku tak to spočítá zuby. Což se mi občas sstane i při svižné jízdě a proste občas nevyjde tu rychlost zařadit. Spojka mě přijde že zatím nezabírá uplně nahoře že zabírá v celkem slušné poloze. Nevíte čím by to mohlo být? Spojka? Díky.
  3. zitra vyjedu chyby a hodim vypis sem
  4. Ahoj mam octavii 1.8T pri jizde na benzin me to zacalo desne cukat. Na LPG je to zcela OK, ale kdyz jedu na benal a motor je studeny a pridam prudce plyn, tak to je jako na houpacce, jak to prepne na lpg tak ok, i kdyz je motor teply a jedu na benzin, tak si prijdu jako ve felicii.. proste to vubec nejede netahne. Jedine co me napadlo je lambda ta pry pri prepnuti na LPG je ignorovana... Diky Diky za kazdou radu.
  5. Preji vsem hezky den, rano jsem zamkl auto dalkovym a prisel jsem odpolko a odemknul dalkou a neodemklo to zadni dvere za ridicem. Jenze nejdou otevrit vubec nijak zvenku ani ze vnitr proste se ani nehnou, a ani nevim jak sundat polstrovani dveri kdyz nejdou otevrit protoze jsou srouby okolo. Diky za kazdou radu nejak si nevim rady, a do servisu se mi s tim nece... Diky
  6. Ahoj všem, mám Octavku I Laurina a kůže na opěrkách začína tmavnout, existuje způsob, nějká sada nebo firma pomocí čeho bych tomu mohl trošku oživit. Všem děkuji za typy.
  7. no je je modul zapalovani by mel byt u 1,8T zboku u vzduchoveho filtru. a vypada cca a zapalovaci civka cca takhle a je u svicky asi tak to je
  8. modul se da sehnat za 2600 novej... a jestli je v spatna i civka tak okolo 1200 a tu taky zvladnes sam... kdyz uz vis cim to je.. takze cca 3800 kdybych bral v potaz praci tak maximalne 4500 Jinak okig modul stoji okolo 10 000 a civka cca 1200 v kelly jsem videl modul za 3800 a civku taky nejak tak.. ale da se sehnat levnej bral jsem to pres znameho nevim odkud to bral... ale vysel me ten modul na 2600 a jede to po masle...
  9. Ondřej Pecina

    TDI NA LPG

    to je snad vtip ne... si to tam dej treba ti to poleti
  10. to asi jo .. nebo me napadlo udelat nejak chlazeni přes klimu udělat na to zvlastni okruh... i kdyz nevim jestli by to pridalo tolik koni co by to ubralo..
  11. no nevim vetsi IC neni zase tak drahy a tohle by podle me nemelo vubec efekt a pokazdy dolejvat na jizdu 30 litru vody,,, a jeste staci pouzit hledani uz se to tu resilo
  12. ok budu rad.... ? Jinak kolik sami o sobe pridaji vstriky kobylek?
  13. ja nerikam ze tomu verim... ja bych si to osobne nekoupil... radsi zainvestuju do turbomotoru
  14. no nasel jsem tuhle turbinu.... http://www.kineticmotorsport.com/products/...4_001-36-0.html kde bych sehnal vstriky...? A jak velkej IC doporucujes..?
×
×
  • Vytvořit nový...