Přejít na obsah

atomic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli atomic

  • Narozeniny 2.7.1987

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.ddoutniky.cz
  • ICQ
    210441763

Oznámení atomic

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, chtěl bych zde trošku prozkoumat to, jestli jde vyměnit nějak legální cestou motor 2,5TDI za motor 1,9TDI. mám tiptronic a tak bych chtěl vědět, jestli by to bylo možné technicky, ale také zejména po úřední stránce!!! Jestli byste někdo věděl něco, co by mi mohlo pomoci, tak bych byl velmi rád, když by se to tady objevilo... Děkuji za jakoukoliv radu! Tomáš
  2. atomic

    posilovač brzd

    To tomu nikdo nerozumíte? :-) :-(
  3. atomic

    posilovač brzd

    Ahoj, mám problém, v servisu diagnostikován jako, posilovač brzd. Oprava ve škodovce by byla 9-10tis. Myslíte prvně si všichni mysleli, že je v háji vývěva, ale potom testováním zjistili, že je to posilovač. našel jsem jeden produkt za velice zvláštní cenu tady: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/hydraulika/5032-posilovac-brzd-superb-2000-2008.html myslíte si, že by to bylo tak jednoduché a levné nechat vyměnit pouze toto??? Nevím a tak se ptám a doufám, že se dozvím... :-) Díky za chytrosti!
  4. Ahoj! tuhle se mi stalo, že za vižších otáek se mi rozblikala kontrolka dobíjení s nápisem "Dobíjení - do dílny", potom to nedělalo zase 50km, pak při vyžšíš ot zase, ale vždycky to hnedka zhaslo,když se otáčky vrátili níž a tuhle jsem nasedl do auta a už to sví pořád. Nevim na co bych se měl zaměřit a nebo se odporoučel altík??? :-( Díkys!!!
  5. Aha, tak to děkuji :-) Tento opravdu kupovat nebudu :-D Ne, že bych najezdil milion, ale přecijenom jezdim... :-) Mno a tak teda jakej by ste nekdo doporucoval??? Myslim, za rozumnou cenu, na okruhacg s tim nejezdim... :-D mluvim o kompletu samozrejme:-)
  6. Ahoj borci! :-) Máte někdo zkušenosti s tímto podvozkem??? Asi mi odcházejí tlumiče vpředu a tak se asi musim po něčem poohlídnout a s tímto bych i snížil autíčko... ;-) tlumiče jeden cca 2500,- a takhle 6000 za celý podvozek??? :-) mno nevím :-) jenom pro upřesnění: Jedná se o komplet? tzn. 4x tlumiče, 4x pera? Díky za objasnění!
  7. hele řikal, že v podstatě kdyby na to vlítnul, tak to má cca za 4hodky/auto.... Hele já mu ho tam dovezl a druhej den jsem si pro něj zase sjel, teda on si pro mě přijel abych nemusel tahnout víc aut!
  8. Yes sir! 724533235 Leoš, Havlíčkův Brod. Když řekneš, že to dal Tomáš co mu teď dělal superba, tak bude vědět na 100% :
  9. přesně tak, dělal to bez demontáží čehokoliv... Foto dám až bude trocha času
  10. nejsou naaaahodou jeste ty parkovaci asistenty? doufam, ze jsou origo jen akusticky a za super cenu.... POPRIPADE JESTLI UZ NEJSOU, TAK JESTLI BY NEKDO O NEJAKYM ZA SUPER CENU NEVEDEL?!?!?!? DIky za info.....
  11. no a cena je opravdu 3800,- se zarukou, homologacnim stitkem, rozhdnutim firmy atd.....
  12. tak přikládám nějaký foto, ale je to focený mobilem, takže kdyby měl někdo zájem, mohl bych udělat třebas trochu kvalitnější.....
  13. ahoja všem! Tak dneska jsem přivezl auto z tonování skel... parada!!! 3M, průhlednost 20% (v nabídce mají 5%, 20% a 35% průhlednosti) a chlapek z ty firmy, co mi to dělal soukromě, ale v praci (po prac.dobe) si za to rekl 3800,- jeste me privezl odvezl, dohromady cca 50km Vše je homologované, orazítkované od firmy co to dělala, atest a ZÁRUKA!!! Firma je v Havlíčkově Brodě a kontakt na toho mechanika co to dělal mám samozřejmě taky, dělají krom tohoto ještě lakýrnicé práce (taky profi) VYPADÁ TO FAJN A JSEM RÁD, ŽE JSEM TO TAKHLE OŠÉFOVAL!!! ps.: popřípadě můžu doporučit
  14. atomic

    2 cervené diody

    mam tiptronic, tak nejak nepotrebuju videt na razeni, hehehe.... ale joooo, je to fajn!
  15. Hele takovej trochu asi trpnejsi dotaz, ale normalne uprostred mezi ridicem a spolujezdcem jsou 2nepatrne cervene diody a ja nevim jaky maji v aute vyznam?!?! diky za objasneni!
×
×
  • Vytvořit nový...