Přejít na obsah

Marceliusis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    312
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Marceliusis

  1. Mám za sebou Rakousko a jsem naprosto spokojenej - jízda dle pravidel s lyžeme v autě a ve dvou.. Spotřeba skvělá a i nájezd :o)

    Servis v auto Brejla v 75.000km za 2.900,- co víc si přát. V Praze tankuji v Malešicích za 24.90,- a s autem zatím žádný problém!

  2. AutoChip nebrat !! čipoval jsem u nich FRS a výkon co do počtu PS tak i krouták neodpovídal, mrskaj to tam jak Bata cvičky. Praha - Car Performance tam to daj i na brzdu a dostaneš papír co máš za výkon sice to trvá cca 2hod. ale neni to jaku ACH kde si sedneš a než vypiješ kafe máš to hotové a papír s grafe...leda nakreslenej :o)

  3. .. po delší době jsem vyndal Pioneera a vracím do auta kvůli prodeji origo rádio ALE po zapojení mi to pořád ukazuje jen PHONE a pak když jsem dal zpátečku tak naskočilo rádio= špatně zapojené a musim to přepinovat ale nevím kterej drát je na co proto prosím o foto nebo odkaz s popisem jak černého tak hnědého konektoru co se zezadu strká do Symphonye.

    děkuju :feve:

  4. ...tak to je mazec (ten článek) a to jsem chtěl taky svému motoru prospět a ještě mu kopuit k novému oleji i aditivum aby "lépe" mazal, nasr.t a rozmazat, lumpové sou to.

  5. ...po pár dnech jsem chytřejší = 505.01 je doporučován pro PD motory takže RS jen PD co by se stalo s jiným použitím oleje jsem se nedočetl. 5W.. 10W.. Mě tam předch. majitel dával 5W.. pak mi mechanik nalil 10W.. že prej je hustčí a že motor bude při více km (já mán 165.000km) tižší. Takže mám ted asi 5 značek s označením pro PD a nevím jakej bo nejl. MOGUL EXTREM je za 170,- L a Shell 300,- a každá značka píše že zrovna ten jejich olej je in a po zkušenostech s otestovánim paliv od Shellu mě dost zklamala a důvěra klesla na bod mrazu takže bych jim nerad platil za reklamu..

  6. dotaz: nelejete někdo do RS olej od Shellu?? Potřebuju vědět nebo vidět lahev protože mi změnili v servisu olej ale naúčtovali si za něj nesmysl a ted jim ho chci koupit já ;) ale někde jsem četl že by to mělo být označení 505.01 a já našel jen Shell Plus 505.00 Tak jak je to???????

  7. No každopádně když ně na reakci motoru tak posuzujukvalitu nafty dle kouře, protože když mi to někdy zabírá z menších otáček tak to kouří jak ďas a Verva, Shell skoro vůbec. Ale mám ten dojem že se to liší i co do benzinky protože jsem před 14ti dny tankoval Vervu ve Vrchlabí a kouřila dost a v Praze ta samá nafta a nic :)

  8. Těch 200PS mi bylo taky nabídnuto jednou firmou ale za ty prachy::::: to bych radši prodal FRS doplatil co oni chtěj za úpravu a koupil něco silnýho už v základu.

    --Dodáme a namontujeme vše kvalitní co potřebuješ, ale za kvalitu se platí!

    Lepší spojka, hybridní turbo, větší IC a k tomu chip...cca 195 PS...cena včetně montáže zhruba 90.000,- Kč.

    Do cca 200 PS ovšem stačí sériová spojka, pokud už nedodělává tzn. pak mínus 20.000,- od výše uvedené částky.

    http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...asc&start=0

×
×
  • Vytvořit nový...