Přejít na obsah

DaveH178

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení DaveH178

  1. Ještě jedna otázka ... přemýšlím nad tím, že to teď nechám být a nahlásím pojišťovně až cca za rok. Je možné, že by v servisu zjistili, jak stará ta prasklina je ? Za měsíc jdu na technickou, nezanáší servisy info o takovýchto škodách do nějakého systému, ze kterého by si to pak při posuzování mohla pojišťovna vytáhnout ?
  2. Ok, vidím to tak, že vzdhledem k tomu, že si přítelkyně dělá řidičák a tohle tedy nemusí být poslední prasklina, počkám cca rok a pak to hodím na pojistku. Předpokládám, že z praskliny nepůjde poznat, kdy k ní došlo.
  3. Bezva, díky. Ještě si to rozmyslím a kdyžtak sem hodím fotky s výsledkem.
  4. To už je fakt levnější to vyměnit komplet :D
  5. To mě taky napadlo, ale jak to zmáčkl, je plast nahoře maličko vyběhlý, tak si nejsem jistý, jak dobře to bude přiléhat.
  6. No a cca 7500,- za nový nárazník k tomu (pokud bych nebral bazarový, ale ty bývají poškozené podobně jako ten můj, tak bych si moc nepomohl). Asi to tedy zatím nechám, jak to je ... snad se prasklina nezačne šířit.
  7. Zdravím, dnes jsem našel auto na parkovišti s takto nakřáplým zadním nárazníkem (plocha u 5. dveří). Je jasný, že mi do toho někdo mírně najel a zmáčkl, až to částečně prasklo. Myslím, že plast nepraskl "skrz na skrz", ale jen do části své tloušťky, ale na 100% to vidět není. Mám havarijní pojištění, ale tam je spoluúčast 5.000,- a ta prasklina není zas tak velká ... kdo o ní neví, ani si jí nevšimne, tak jsem se chtěl optat, jestli s tím má někdo zkušenosti a neporadil by, jestli je třeba s tím něco dělat nebo to vydrží jako to je. Díky.
  8. Zdravím. Koupil jsem ojetou Fabii 3, 1.0 TSI 81kw a nedaří se mi v návodu ani jinde na internetu najít doporučený interval kontroly rozvodů. Myslím, že by se to mělo pohybovat někde kolem 240.000km, ale rád bych se ujistil, že to tak opravdu je. Netušíte, kde je by to mělo být k dohledání ?
×
×
  • Vytvořit nový...