Přejít na obsah

RBaky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 329 zobrazení profilu

Oznámení RBaky

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj chlapci, tak po dlouhých letech mám vyřešenej problém s drnčením. Jeden strašně šikovnej mechanik z Prahy mi to všechno opravil. Vyměnil turbo který bylo na konci života,vyčistil komplet sání a hlavně všechno přetěsnil novým těsněním jak se to má, né jako ty všichni předchozí patlalové a babralové co tam vrátili všechno starý vymačkaný a opatlali to silikonem atd. udělal to prostě poctivě. Auto je zase tichý , jako když sem ho kupoval.
  2. čus,mě to taky dělá ty rány za tepl.start a mám novou bat.i dělanej starter,takže za mě tím to není.
  3. Čau,mám taky BKC a myslím že tam jde jenom 228mm a silnější přítlačák? Jedině nějakou sportovní spojku,ale když dáš novou normální tak ti vydrží dalších třeba 200000km.
  4. Čau chlapy,není tady nějakej šikovnej mekánik? Praha a okolí. Potřeboval bych vyměnit komplet spojku i s dvouhmotou, mám OII 1.9 77kw r.v.2006 Napište mi nabídku,materiál s prácí nebo jenom za práci kdybych si to sehnal sám předem dík.
  5. Zdárec, nemáte někdo fotky, jak jste vyřešili denní svícení do rs nárazníku než do těch mřížek co jsou vedle mlhovek? Dík Roman
  6. Čau,já to taky nemám ještě vyřešený,akorát mě zaráží, že ti řeknou ty hovada v servisu, aby jsi si koupil vw, místo toho aby zjistili co to dělá,to jsou akorát měniči dílů a k dyž je něco složitějšího tak ti řeknou aby sis koupil jinou značku. Ještě ti řekne takovou kravinu VW když je to stejný. Tady nahoře někdo píše,že mu to dělá u passatu.
  7. Protože mi to ještě začalo při startech běžet na tři válce a kouřilo to,tak to rozebral a byl špatně natočenej vstřik a špatný gumyčky na vsřikách a údajně obroušená vačka ,ale pravdu se asi nedovim.
  8. Ahoj,auto mám v servisu dávali mi novou vačku a stavítka zítra si pro to jedu tak uvidim.Ale dnes sem mluvil s tím mechanikem a on říkal že tam pořád něco rezonuje že to neni tim motorem.Tak zaplatim další prachy a bude to asi stejný sem z toho hotovej.
  9. Čau kluci,potřeboval bych poradit.Po výměně těsnění pod hlavou mi okolo 2200 ot.m divně drnčí motor až mi rezonuje něco v palubce jak se to přenáší.Dělá to jenom v tahu na každej převod.stupeň a nejvíc do kopce.Výmněnu nedělali ve škodě ale v norm.autoservisu.Když sem mu to přivez zpátky tak nic nenašel kontroloval ty plechy kolem výfuku a nic.
  10. čau,já to tady nikde nenašel, tak budu asi první. Dneska jsem volal do škodovky a tam mi řekli, že zámek i s prací tak 7000kč tak začnu tim VAGem zatim dík.
  11. Čau kluci,dneska mi přestal fungovat centrál u dveří řidiče na dálku, klíčkem to jde tak to bude asi servomotor . Zajímá mě jestli se dá koupit jenom ten motorek nebo budu muset koupit celej zámek poraďte díky.
  12. Čau chlapi, možná je to tady někde napsaný ale já to nenašel. Mám OII combi chtěl bych alu 16" ET35 ale nevim když se naloží jestli to nedře. Napište prosim kdo stim máte opravdu zkušenosti díky
  13. čau chlapi nemáte někdo zkušenosti s kolama RSW? Chtěl bych je na (OII) 16" jestli to není nějakej šunt. Nevim který koupit.
  14. RBaky

    6kvalt

    Jenom mě to prostě zajímalo a tak nějak sem se dozvěděl co sem chtěl. Určitě bych za to nedal 30 nebo 40 tis.
  15. RBaky

    6kvalt

    a nevíš na kolik to vyjde? myslím tu sadu.
×
×
  • Vytvořit nový...