Přejít na obsah

Grygy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    815
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Grygy

  1. Jojo, problémy co měl S , tak to byl program od firmy R=))) Takže opět hovno víš a děláš ve všem jen bordel.Tak si nejdřív vše ověř a pak tady něco vytahuj.Více to nebudu pitvat, pokud máš něco blíže k věci, tak to k sobě nemáme daleko=)
  2. Cosby: ono je fakt divné, že s tím odblokem si neví jen tvůj kamarád Vaša=)))Tenhle program šlape a ještě nevím o případu zničené navi a to se jich už udělalo mraky.Jen je problém ten, že jsi zaspal dobu a někdo Tě s tím předběhl, tak buď laskav a nikoho tady nešpiň , když sám prd víš a od koho ten program vůbec je, posledně jsi mě tvrdil, že od Poláku=)) Jen malé info pro Tebe-Základ na piny je z Tvého programu, který jsem draze zaplatil, takže si kydáš hnůj na svou kebuli.
  3. Už jsem jich pár montoval a jde to.Jen potřeba mít navi verzi B.Co jede v navi, to se pak ukazuje na dalším monitoru.Zvuk jde z repraků auta.Prodávám ten převodník a jde na 100%
  4. Grygy

    FABIA RS

    Jezdím na už nějakých 200tis km na olej Q8=))Teď tam je nějakých 330tis km, ori spojka, chip.Bez vážnějších oprav=))
  5. Vyhod je =)FI má nejhorší xeny na světě!
  6. Takovou montáž zvládne i můj pes=)
  7. Tak to máte asi nějaké špatné, me šlape odblok i bth v poho a všem kolem mě taky.Nejlepší je napojit can od bth až za odblok.
  8. Jo, foto u montaze.Ramecek kolem displeje neni na nekterych fotkach taky z duvodu mensi upravy. uz jen bazen=)
  9. Njn, nikdo me OII nenadelil, tak se musim spokojit s timto=))Nevim kde je co rozkuchane, dotykovku uz mam roku a pul a v poho=)Zitra te udelam foto cele palubovk a uvidis jak to tam nesedi=) technikus:je to kontrolka zadnich operadel.
  10. Zase novy level=)) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry915980
  11. Dnes jsem v Ostrave chytil digital a celkem jsem si z toho nachcal do trenek, obraz i behem jizdy jak vino,atdd,atd
  12. Pokud jsis vsiml tak je to napojene pod dotykovku(predek Touareg, deska Skoda, zbytek Passat))))), tudiz je to ten same tuner co jede pod Columbusem. Jinak zatim nevim o nikom, kdo by napojil jiny nez origo tuner=) Je to digital-analog. Jeste tady jeden mam.Zbytek sz. Montaz je v poho, netreba nic kodovat, po zapojeni se vse samo aktivuje, zatim jeste nemam doresene anteny, na ty cekam.
  13. Uz jede i tv tuner s teletextem=))Sry za kvalitu fotek.
  14. Diky Vagu ma jit zmena osvetleni, nevi nekdo neco??=)
  15. Voe neser, kdyz uz ja to trochu osprycal vodou,tak to je co rict=))))))))))))))))))))
  16. Loool, 290km/h=)))))))))))))))))))))delugo nieszlysalem takii zajebisty zart=)))Za chwile bendziesz przy 350km/h mozno obok Veyrona=)))))))))))))))))))))) I szprenglo jest nadal przy mocy 250ps seria??TAk jak pompki?? Najszybcy czas na 400m v PL??I co Patryk s Szymonem s Golfem z CompSportu??=))
  17. Milo, jak to ted lita???=)) DAkii, Najmisipokecame na srazu=)
  18. Nevim proc by se to melo ozivovat, kdyz to normalne funguje=)))))))))
  19. Milo, kua uz po snehu a jaj jeste nedojel=((Uz to nechame az kopnu motku a priletim.Jinak mam cokla=)))))))))))))))Nechal jsem se prekecat=)(((((((((((((((((()
×
×
  • Vytvořit nový...