Přejít na obsah

Grygy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    815
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Příspěvky zveřejnil Grygy

  1. Cosby: ono je fakt divné, že s tím odblokem si neví jen tvůj kamarád Vaša=)))Tenhle program šlape a ještě nevím o případu zničené navi a to se jich už udělalo mraky.Jen je problém ten, že jsi zaspal dobu a někdo Tě s tím předběhl, tak buď laskav a nikoho tady nešpiň , když sám prd víš a od koho ten program vůbec je, posledně jsi mě tvrdil, že od Poláku=))

    Jen malé info pro Tebe-Základ na piny je z Tvého programu, který jsem draze zaplatil, takže si kydáš hnůj na svou kebuli.

  2. Vyřešil už někdo úspěšně externí LCD monitor ke Columbovi (myslím s video výstupem přímo z NAvi, ne z nějakého ext. DVD přehrávače.

    Prošel jsem už podruhé těchto 111 stránek, tento dotaz se periodicky opakuje, nicméně bez uspokojivé odpovědi. Tuto hlášku jsem si prozatím vyhodnotil jako planý poplach, pokud se mýlím, omlouvám se jtfcobra s žádostí o bližší info

    Už jsem jich pár montoval a jde to.Jen potřeba mít navi verzi B.Co jede v navi, to se pak ukazuje na dalším monitoru.Zvuk jde z repraků auta.Prodávám ten převodník a jde na 100%

  3. Vies zohnat tv tuner k columbusu?Ked ano tak za kolko?Dik

    Pokud jsis vsiml tak je to napojene pod dotykovku(predek Touareg, deska Skoda, zbytek Passat))))), tudiz je to ten same tuner co jede pod Columbusem.

    Jinak zatim nevim o nikom, kdo by napojil jiny nez origo tuner=)

    Je to digital-analog.

    Jeste tady jeden mam.Zbytek sz.

    Montaz je v poho, netreba nic kodovat, po zapojeni se vse samo aktivuje, zatim jeste nemam doresene anteny, na ty cekam.

  4. WItaj! jak fajnie że jest tu ktoś kto mówi po Polsku...

    Aktualnioe chcę zmienić trochę wygląd Fabii na ten sezon i będzie miała poszerzony tył a'la wrc i spoiler na klapie. Będą też na co dzień koła Exclusive line model Q o średnicy 17".

    Może też mienię kolor...zobaczymy.

    PS.co do V max to jechałem już nią 290 i nadal przyspieszała...więc chyba pojedzie szybciej ;-)

    Loool, 290km/h=)))))))))))))))))))))delugo nieszlysalem takii zajebisty zart=)))Za chwile bendziesz przy 350km/h mozno obok Veyrona=))))))))))))))))))))))

    I szprenglo jest nadal przy mocy 250ps seria??TAk jak pompki??

    Najszybcy czas na 400m v PL??I co Patryk s Szymonem s Golfem z CompSportu??=))

×
×
  • Vytvořit nový...