Přejít na obsah

Honza TDi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Honza TDi

  • Narozeniny 6.2.1977

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    214018121

Oznámení Honza TDi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, zítra se chystám vyměnit všechny podtlakové hadičky ventilů k turbu a pod.. Jsou tam dva průměry, nevíte někdo jaké a kolik "metrů" je potřeba koupit a nějaké doporučení v Praze a okolí?
  2. Ahoj, mám v O1 TDI 98 alarm Meta připojený k centrálu,poslední dobou musím dlouho obcházet auto, než ho odemknu nebo zamknu.Zámky mám zaslepené, takže je to občas prekérka.Nevíte někdo,nemáte zkušenost, popřípadě jakým alarmem tenhle nahradit? kdyby se někdo snažil poradit třeba tím, abych si vyměnil baterky v dálce,tak to už sem udělal..
  3. Zdarec chlapci, Potřebuju radu.Mám utrženou vnitřní kliku dveří,a nemůžu se do auta dostat ani zvenku.Dokážete někdo poradit?Jak se dostat k zámku, abych mohl sundat tapec a opravit to? Dík Honza
  4. Honza TDi

    Pylový filtr

    Tak to moc dík.Asi ho radši budu měnit při každé výměně oleje..
  5. Honza TDi

    Pylový filtr

    ne,to nemám.Vyzkoušel jsem snad všechno,tohle je poslední možnost.Ale je tam rok starej,tak nevim...
  6. Honza TDi

    Pylový filtr

    Zdravím všechny a prosím o radu.V tomto deštivém počasí nejsem schopnej odmlžit okna ani po ujetí cca 20 km.Prý je na vině pylový filtr.Je to možné?Je rozdíl mezi autem s klimou a bez? Dík za pomoc, strašně nerad šmudlám okna....
  7. Chlapci, poraďte. Dnes ráno mi vytekl olej ze serva, v místech kde vylézá z prachovky spojovačka.Prý je v háji tyč serva, která není opravitelná.Cena nové je 20.000 kč, což je dost.Dá se sehnat na vrakáči a kolik se asi pohybují?
×
×
  • Vytvořit nový...