Přejít na obsah

Petrusak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Petrusak

  1. Tam vlastně záleží jen na tom tisícihranu,na který se ten díl nasazuje.Jiný typ převodovky,které mají také Octávie,je ten tisícihran jiné velikosti a je také natočený jiným směrem,než tady,takže je to na první pohled znatelný rozdíl i tvarem. Jak jsem již z hora psal,nezkrátí se to tak jako u závodního auta,ale je to znatelně pohodlnější a příjemně se s tím řadí,zkrátí se pohyb fofrklacku od předu do zadu a naopak.
  2. Ale podle vzhledu uzpůsobení,to vypadá,že Ti to tam bude pasovat.Tam jde jen o velikost toho tisícihranu,o nic jiného.
  3. Tak to máš 1.9 Tdi pětiqvalt A pokud na tom řadícím segmentu,jak si jsem dal to foto,máš označení MQ250,tak Ti to tam půjde.
  4. Podívej se do servisní knížky,hned po otevření první stránky,ve velkém rámečku máš napsáný typ převodovky,tak se podívej a pak to sem napiš.
  5. Ano,je to na převodovku typu JCR. Jestli to pasuje i na jiný typ,tak to nevím. Vím jen to,že ten kdo má ten typ řadícího segmentu s označením MQ250 (pro pětikvalt),tak tomu to 100% bude pasovat.
  6. Zdravím všechny a rád bych oprášil toto téma Možná udělám radost všem,co mají 5-kvalt převodovku a chtěli by si zkrátit řazení. Mám Octavii II 1.9 Tdi 5-kvalt pro převodovku s označením řazení MQ250 a číslem dílu 1K0 711 046 M od výroby. Tento díl se dá nahradit pro převodovku s označením řazení MQ250 a číslem dílu 8J0 711 046 D pro Audi TT. Mám to vyzkoušené na mém autě .Dráha řazení se zkrátila od neutrálu o 2cm k 1.3.5 kvaltu a zpátečce a to samé o 2cm od neutrálu k 2.4 kvaltu. Celkový pohyb se tedy celkem zkrátil o 4cm. Není to sice jako u sporťáku,ale je to znát a je to docela příjemné,když nemusíte honit šajtrpáku od popelníku až k loketní přihrádce. Dá se to objednat v prodejně VW a číslo toho dílu stojí 743.-Kč. .
  7. Napiš Ferdovi25,ten je ze Strakonic a je v tom moc šikovný
  8. Dnes jsem byl u Ferdy25 na zapojení a na kódování jednotky zpětné kamery do Octavie II před face a vše funguje absolutně bez problémů. Velké poděkování Ferdovi
  9. Má s tím někdo zkušenosti? http://www.galax.cz/PRODUCTDETAIL.ASPX?EID=117739
  10. Pokud jde o tu kabeláž,tak to je opravdu mazec,3960.-Kč. Levněji by to asi vyšlo,když bych si to nechal udělat od někoho šikovného,třeba Ferdy25. Také se mi moc nechce zvětšovat otvor na otevírání kufru,pak to začne časem rezivět a hnít,ale tady http://www.skoda-autodoplnky.cz/586/1851/originalni-zpetna-kamera-s-trajektoriemi-a-jednotkou-skoda/ píší,že je to výrobce Mladá Boleslav,tak by to asi mělo pasovat,když to vyrábí přímo na škodovky.Pokud ne,asi zvolím jinou alternativu a to, že bych zkusil tohle (RNS510 miv-mfd3),ale zatím tady o tom nikdo nepsal,jak to funguje.
  11. Ahoj všichni Potřebuji radu.Mám O II předFL modelový rok 2008. Chci si dát originální zpětnou kameru s trajektoriemi a jednotkou HIGH 5N0 907 441 B k RNS 510 Columbus LED Nemám však na autě parkováky,půjde to i bez toho? Co vše bude k tomu ještě potřeba,když budu mít tohle http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=396 Děkuji za radu
  12. Ahoj vsichni Potrebuji pomoc.stahl jsem si z netu software na columbuse a stalo se to,co jsem zrovna nechtel.zmrazena obrazovka a napis SOFTWARW LOADING ERROR (010303) Muze mi prosim sti mnekdo pomoct? Jsem z kraje vysocina Dekuji
  13. To se musí ten pager zákonitě vyskratovat,když do obou vstupů pustím plus.Nebo se mílím.Děkuji za vysvětlení.

    Ahoj Petr

  14. Proud,který vede k té žárovce a ta nesvítí,dveře jsou zavřené,je v obouch drátech napájen kladnám proudem +.Po otevření dveří,se jeden ten drát promění s plusu,na mínus a žárovka se rozsvítí.Jak si to vyřešil,když ten pager má být napájen jedním mínusem a jedním plusem vstupu signálu a já vlastně do toho mínusu přivedu s té žárovky plus,které se promění v mínus,ale až po otevření dveří?

  15. Ahoj

    Dočetl jsem se zde na foru,že sis montoval pager od jablotronu.Ja si koupil také pager od jablotronu typ PG-2W.Ještě jsem ho neinstaloval,ale zaráží mě na tom jeden problém.Mám octavii II r.v.08.Pokud bych ten pager chtěl namontovat třeba na dveřní osvětlení,protože dveřní spínače to nemá,tak narazím na tom dveřním osvětlení,co je ve stropě,na divnou situaci.

  16. Ahoj.Moc Ti děkuji za odkaz na 6.1 je to paráda,já to nenašel ani náhodou.Ty jsi psal,že jsi ještě našel WEST 7.0. Jestli by Ti to nevadilo a bylo by možné mi poslat i na tohle nějaký odkaz,byl bych moc rád.Moc děkuji

  17. Ahoj. Uz si sehnal prosim Te nejaky odkaz na V 6.1 ? Jestli ano,byl by si tak hodnej a poslal mi ho na muj mail?

    Petrusak1@seznam.cz

    Moc dekuji

  18. has not set their statusMilhausek

  19. jestli pak poznáte,co má tahle navi jiné než 90% navi ve vašich vozech? Tento příspěvek byl editován cosby: Dnes, 06:15 PM Že má na tlačítku hlasového ovládání ten znak mikrofonu.
  20. Ferda je opravdový odborník.Byl jsem u něj si nechat udělat hlasové ovládání RNS 510 a je to nejenom super věc,ale i super odvedená práce až do detailů. Díky .
  21. I já mám zapojenou pouze jednu anténu a také na pravé straně ze zadního pohledu a funguje mi vše bez problému.Akorát to blbne,když zajedu do tunelu,tak se ztratí signál a až z něj vyjedu,tak mu to trošku déle trvá,než tam naskočí zpátky nějaká stanice,ale to je jediná závada s připojením jedné antény.
  22. Zase jedna skvěle odvedená práce od Ferdy a funguje na jedničku.Hold kdo umí,ten umí. Díky Ferdo za MF volant,je to super.
  23. Že se tu musí někteří jedinci pořád navážet do Ferdy? To už snad ani není závist,nebo provokace,ale udělat ze sebe něco,co není a dávno to už vymyslel někdo jinej,kterej tomu opravdu rozumí.Já bych to nazval PŘÍŽIVNICTVÍ. Tohle dělali soudruzi ze Sovětského svazu,kteří kamkoli přišli,všechno si přivlastnili.
×
×
  • Vytvořit nový...